Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Monisskkaa a bereš něco na ty kvasinky jako na předejít já poslední dobou mám taky dost často a fakt už nevím jak tomu předejít
L.Ale na ovu testech můžeš mít pořád celý cyklus slabou druhou carku takže to bych neřešila a nezkoumala
@ametyst
Moc mě to mrzí co tě potkalourčitě se brzo povede a tentokrát už vše v pořádku
L.
Dekuji…ja v to doufam a hlavne se snazim verit..Mne ted prijde mit zdrave miminko jako sci fi…ale na snazeni se tesim..snad podruhe nas takova nestastna nahoda nepotka.
@ametyst
To je mi moc líto. Bohužel si člověk nemůže být nikdy jistý ani po tom prvním trimestru.
Ale to příští už bude určitě zdravé. Budu ti moc držet pěsti, ať se malého uzlíčku dočkáš co nejdřív. ![]()
@ametyst To mě moc mrzí, že tě něco takového potkalo, ale věřím, že se brzo zadaří. A vítej ![]()
@Saraa33 A jak ma tom jsi? Myslíš, že se ovulaci už blíží? Já už jsem nervní teď
Snad se s manželem trefime do ovulace
Ale jako netestovat do termínu menstruace fakt nevydržím, navíc jsem to teď po 2× dostala dřív, takže by k žádnému testování ani nedošlo.
Na kvasinky preventivně beru probio Femina a speciální gel na intimní hygienu. Doporučili mi to v lékárně. Ale já vypozoroval že to mám ze sladkého, na kterém ujiždím, když mám ms. A z dlouhého koupání ve vaně.
@Monisskkaa mrknu se na nějaké ty probio děkuji…
No já sladké jsme už právě strašně omezila a jen se sprchuji nemusím už žádné silonove kalhotky ani rána a stejně ![]()
L.
Já si myslím, že mě čeká ovulace zítra, ale pro jistotu iniciuju snažení každý den:)) Čípek mám měkký a otevřený a zítřek vychází na 14 DC a když jsem byla na poslední kontrole, doktorka mi ovulaci 14 den cyklu potvrdila, zrovna jsem se trefila.
Ale vím, že se to každý měsíc mění.
Já bych si tak moc přála, aby nám to tenhle měsíc všem vyšlo <3 to by byl dárek pod stromeček:)!
Holky a mohu se zeptat, všechny využíváte k testování ovulace testy?
Nebo to někdo nechává pocitově jako já:)?
Tak s tou podrážděností to mám stejně. Naštěstí se z toho většinou oklepu docela brzy…
Ale minulý měsíc mě to teda sebralo hodně, protože jsme se trefili se snažením do ovulace a tak nějak celkově jsem měla pocit, že to tentokrát vyšlo…A pak mi to bylo teda hodně líto:( A je teda síla, co si člověk dokáže vsugerovat za příznaky.
Takže teď bych to chtěla vydržet alespoň do 30 DC a fakt testovat až po:( Ale bojím se že to klasicky nevydržím. Jedině odjet někam, kde nejsou lékárny:))))
@Saraa33 ne testy nedělám spíme spolu jak se nám zachce nejdéle však ty 2-3 dny…
Jinak ovu cítím podle bolesti 2 dny co mám vždy…
Tenkrát jsme vůbec nevěděla kdy mám ovu ani jsem to necítila á hned jsme se trefili…po porodu už ovu cítím
@Saraa33 taky bych si to moc přála a všem tady takový krásný dáreček na vánoce ![]()
L.
@Saraa33 Minulý měsíc jsem pozitivní ovu.test měla 14. den cyklu, takže do 48 hodin pak asi byla. Jinak u předchozích těhotenství jsem ovu. testy nedělala, ale já na sobě ovulaci teda nepoznám, tak to nechci teď nechat náhodě. Snažime se ob den.
@Saraa33 jo to já se taky oklepu tak do dvou dnu…to jsi dobra je si to vydrzis netestovat…pokud se nám to nepovede tak zkusim taky příští cyklus netestovat ale nevím nevím…jasne odjet, ale kam možná někam do lesa na týden ![]()
V létě sme byli na dovolené a neumím mluvit cizima jazykama ale byla sem tak nervózní a mela testovací abstak, ze sem si vygooglila vetu ze chci TT test a na prasaka sem šla do lékárny
![]()
@Anonymní píše:
Jsem 6dpo..
Jsem na tom stejně.. 6 DPO Nekonečný čekání.. Snad mě rozptyli víkend..
Holky.. Asi to bude znít divné ale dneska jsem 6dpo a dva dny zpět mi bylo divné jako bych byla na vodě včera mě bylo hůř a měla sem pocit že bych mohla i zvracet dneska ráno sem se málem poblinkala a pak to bylo dobrý a po pár hodinách na novo zase je mi hrozně blbě pocit za zbarvení a tentokrát mi to šlo až do „krku“.. Asi je to jen střevní chřipka i když nevím z čeho ale jinak mi je fajn jen je mi chvílema fakt na zvracení
ale Teda nevím z čeho to je.. Kdyby to bylo těhotenství tak snad takhle brzo by mě nebylo takhle.. To sem zase nadšená bůhví co to bude 🤦♀️
@Anonymní píše:
Holky.. Asi to bude znít divné ale dneska jsem 6dpo a dva dny zpět mi bylo divné jako bych byla na vodě včera mě bylo hůř a měla sem pocit že bych mohla i zvracet dneska ráno sem se málem poblinkala a pak to bylo dobrý a po pár hodinách na novo zase je mi hrozně blbě pocit za zbarvení a tentokrát mi to šlo až do „krku“.. Asi je to jen střevní chřipka i když nevím z čeho ale jinak mi je fajn jen je mi chvílema fakt na zvraceníale Teda nevím z čeho to je.. Kdyby to bylo těhotenství tak snad takhle brzo by mě nebylo takhle.. To sem zase nadšená bůhví co to bude 🤦♀️
Bohužel takto brzo pochybuji pravděpodobně ani nedošlo k uhnizdeni a zvracení to by bylo fakt brzo
L.
@Anonymní píše:
Bohužel takto brzo pochybuji pravděpodobně ani nedošlo k uhnizdeni a zvracení to by bylo fakt brzo
L.
Tak Teda nevím co to je.. Na zvracení nijak jinak netrpím ponoliva mě i v podbřišku ale to nějak výrazně nevnímám 🤷♀️