Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cathrine025 tak tak jsme ráda že něco takového je protože nikdo neví že se snažíme s nikým známím to probírat nechci…
L.
@Anonymní píše:
@cathrine025 tak tak jsme ráda že něco takového je protože nikdo neví že se snažíme s nikým známím to probírat nechci…
L.
Já to mám stejně. Spousta lidí se mě ptá jestli chceme jeste jedno.Ja většinou říkám, že se uvidí časem, ale přitom potom toužím co nejdříve.
@cathrine025 jak píšeš přesně tak…
Ale prostě snema se o tom bavit nechci… ![]()
L.
@cathrine025
Také doufám, že bude „pohnojeno“.
Moc ráda bych si příští rok taky domů dovezla uzlíček štěstí. My zatím s manželem děti nemáme.
A ty řeči znám taky. „Nejlepší“ je, když se mě neustále lidi ptají, jestli jako nechci děti nebo co, že ještě s manželem nečekáme.
Vždycky si pak připadám jako idiot. Nebo narážky stylem, jestli mi už tikají biologické hodiny, že bychom si měli dítko pořídit co nejdřív, protože pak už to třeba nepůjde. V tu chvíli mám chuť dotyčné vzít tupým předmětem po hlavě, nebo začít ječet.
Nu, snad se nám všem zadaří co nejdřív a hlavně to doklepeme až do zdárného konce. ![]()
Jinak já sem 4DPO aspoň doufám že to tak mám protože by pak krásně odpovídala souloz 3dny před ovulkou.. Ale stejně si myslím že to nevyšlo ale zároveň si myslím že ano
tři dny mi bylo nějak divně ale to nebude mít spojitost.. Chci si udělat první test 10DPO když tam nic nebude udělám později po prvním dnu vynechání MS ( mám cykly průměrné po 27 dnech) tak uvidíme
A ještě už jedno dítě mám, jsou mu dva roky a když dítěti byl cca rok tak rodina okamžitě že kdy bude druhé.. Pak tyto kecy přestali a já když bylo dítěti rok apul tak jsem se zmínila že by bylo hezké začít na druhém a v tom mě schladila studená prcha.. Hned řeči typu že v žádném případě žádné druhé dítě nebude že je to horší než dvojčata a že si to nepřeje. Že až když první bude velké tak jak to měla ona.. Po 6ti letech ![]()
@jjjanci také to znám kdy bude tě mít dítě už se snažíte..atd lidí se mě ptají na ulici
![]()
L.
@Anonymní píše:
Jinak já sem 4DPO aspoň doufám že to tak mám protože by pak krásně odpovídala souloz 3dny před ovulkou.. Ale stejně si myslím že to nevyšlo ale zároveň si myslím že anotři dny mi bylo nějak divně ale to nebude mít spojitost.. Chci si udělat první test 10DPO když tam nic nebude udělám později po prvním dnu vynechání MS ( mám cykly průměrné po 27 dnech) tak uvidíme
Tak to si měla být ještě v říjnu ne listopadu
..preji aby to vyšlo ![]()
L.
@Anonymní píše:
@jjjanci také to znám kdy bude tě mít dítě už se snažíte..atd lidí se mě ptají na ulici![]()
L.
Soucítím. Já navíc trošku přibrala, takže se mě pořád ptají všichni, jestli už jsem těhotná. Když řeknu, že ne, tak hned vystartují s tím, že nechci děti a tak… Ale člověk holt nikomu na potkání neříká, že o jedno přišel. ![]()
@jjjanci jasně to chápu…
Někteří lidi mě přijdou že nepremysleji…
Taky mi nepřijde normální lidem na potkání říkat že se snažíme ani mi nepřijde normální že se pořád ptají ![]()
L.
@Anonymní píše:
@jjjanci jasně to chápu…
Někteří lidi mě přijdou že nepremysleji…
Taky mi nepřijde normální lidem na potkání říkat že se snažíme ani mi nepřijde normální že se pořád ptají
L.
Viď, co je babkám z vesnice po tom, jestli se člověk snaží o mimčo. Když zrovna ty jsou většinou nejvíc vtíravé.
A než/když jsi čekala první, řešila jsi to nějak ohledně doplňku stravy, cvičení a tak? Mě občas ještě přepadne myšlenka, jestli jsem nemohla něco udělat jinak, aby to vyšlo, ale je mi jasné, že je to spíš blbost a bylo něco zle od začátku…
@jjjanci ty ho vůbec protože já podle dr neměla jen tak otěhotnět á otehotnela jsme na první dobrou ![]()
Teď beru už cca 2 měsíce VE mimistar forte jsou na to skvělé recenze je tam kyselina listova to je nejdůležitější jód, zinek a dalších plno vitamínů… začala jsme je brát než jsme se začali snažit a beru dál ![]()
Tím člověk nic nezkazí aspoň nejsem tak unavená a je mi lépe
Jinak babky až tak moc ne spíš ženský co mají více děcek ale zas tak moc se spolu se bavíme abych jim říkala jestli se snažíme Neb o ne…prijde mi to divné
L.
@Anonymní píše:
@jjjanci ty ho vůbec protože já podle dr neměla jen tak otěhotnět á otehotnela jsme na první dobrou
Teď beru už cca 2 měsíce VE mimistar forte jsou na to skvělé recenze je tam kyselina listova to je nejdůležitější jód, zinek a dalších plno vitamínů… začala jsme je brát než jsme se začali snažit a beru dál
Tím člověk nic nezkazí aspoň nejsem tak unavená a je mi lépe
Jinak babky až tak moc ne spíš ženský co mají více děcek ale zas tak moc se spolu se bavíme abych jim říkala jestli se snažíme Neb o ne…prijde mi to divné
L.
Já jsem byla nedávno i na operaci, kde mi řekli, že jsem víc jak z poloviny neplodná. Jeden vejcovod totálně zarostlý, druhý z většiny taky. Povedlo se 3 měsíce po vynechání antikoncepce, tak věřím, že to vyjde zas, i když třeba ne napoprvé. Já beru od ZT listovku a teď, co mi konečně přišla ms alias „mrcha“, hodlám zas nasadit femibion. Ale napoprvé to byla víceméně náhoda. Kvůli bolestem jsme spolu spali jen 3× za ten měsíc a zrovna to vyšlo, tak si říkám, že pokud už bude ovulace, mohlo by to vyjí znovu. ![]()
A u nás se holt ptají všichni. A z ženských si zkus nic nedělat, ví prdlačky. A ano, vím, že se to lehko řekne…
@jjjanci jo já si ž toho nic nedělám ale jednu dobu to bylo skoro každý den tak to mě už štvalo…
Určitě vyjde..kdyz to vyšlo jednou ![]()
Moc ti to přeju..ja na to nemyslím nebo spíš si říkám že to nepůjde hned nedělám ovu testy takže se nebudu nervovat a hledat příznaky..i když vím kdy mám ovu poznám to
L.
Přesně tak
Podpoříme se v tom tady