Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnonymníTak ja jsem na tom uplne stejně. Asi 4 dny DPO, ale moc tomu, že by to klaplo nevěřím, tak už se sunu do listopadu
ale třeba budeme mile překvapene
Ahojky ženy, v srpnu jsem bohuzel podstoupila revizi dělohy… ZT 7tt. Bohuzel mi byla nalezena i cysta o průměru 7cm. 2. října jsem podstoupila laparoskopii. Doktorka řekla, ihned po první menstruaci se začít snažit. Dnes jsem 4 DC, takže se přidávám a tulení zdar!
tedy…ještě pár dní budu muset vydrzet
@Kristen123 ahoj. To je mi moc líto a držím palce ať se brzy zadaří
![]()
L.
@Kristen123
Ahojda, tak to to máme dost podobné… Laparo únor, revize červenec, prcek odpovídal 9tt+4 a taky dnes 5. den. Ale vyšlo nám to jednou, vyjde to znovu, a tentokrát už se udrží, uvidíš.
Tak až to půjde, hurá na to. ![]()
Děvčata, berete nějaké vitamíny, nebo něco co podpoří mimčo? Já mám naordinovany kontryhelovy čaj a denně sklenku 100%grepoveho džusu, je to dobré na růst sliznice, aby se malé lépe chytlo a udrželo. Což pro mě, po revizi a zásahu do dělohy je důležité.
dále zobu listovou a vitamín E. Jak jste na tom vy? ![]()
@Kristen123 džus fakt?
To jsme neslyšela..
Já beru cca 2 měsíce teď už asi 3 měsícem ze mimistar forte jsou na to skvělé recenze je tak strašně moc vitamínů..
Teď budeme začínat 2 cyklus snažení při prvním si myslím že jsme už nestihli ovu…
L.
@Anonymní píše:
@Kristen123 a ten džus piješ celý cyklus nebo jak?
L.
Jak džus tak kontryhel se má pít od 1DC do ovu 😊
@Kristen123 aha. Děkuji za radu to zkusím ale teda já jsme 3DC dnes a oni poznám většinou…(podle bolesti )
L.
A ovu poznám ** pardon ten telefon si to opravuje jak chce
![]()
L.
@Kristen123
Taky piju kontryhel (když si zrovna vzpomenu) a listovku beru od toho ZT. Na pár týdnů jsem měla od kamarádky zbytek kapek „Plodnost ženy“, ale ty už shánět nebudu. Teď chci přejít na Femibion a uvidíme.
@Anonymní píše:
@Kristen123 aha. Děkuji za radu to zkusím ale teda já jsme 3DC dnes a oni poznám většinou…(podle bolesti )
L.
No já ovu nepoznám dle bolesti, ale pro případ jsem si pořídila testiky, tak myslím, že je prubnu, abych věděla kdy je vhodné přestat pít čajíčky a dzusiky a vhodné na to skočit ![]()
@Kristen123 ale zas to nevadí když to piješ dal nebo ano?
Stejně můžeš otěhotnět í že styku 5 dní před ovu proto já ani testy nedělám..driv jsme taky ovu necítila a trefili jsme se ![]()
Od porodu ji poznám mám dost bolesti
L.