Snažení o miminko - měření bazální teploty (graf)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15463
12.7.26 19:42

@stín katedrál jasně pozitivní!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.26 21:59

@stín katedrál To je nějaký divný test ne? To C je moc slabé :lol:

• Citovat
  • Upravit
4672
12.7.26 22:49
@Anonymní píše: Více

Testovací proužek sežral většinu barviva a na kontrolní už nezbylo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
13.7.26 06:43

@stín katedrál to je teda poradna ovulace :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.26 08:35

@stín katedrál hustý 😆

• Citovat
  • Upravit
15463
13.7.26 18:01

Ahojky, je možné, že jsme cítila první pohyb už 15+2? :think: :lol: předevčírem jsem při lezení na boku cítila takové bublinky. Říkala jsem si, že asi střeva.
A včera večer, když jsem si lehla do klidu na záda, jsem ucítila asi 10 cm pod pupíkem takové ťuknutí, jako by se mi otočila gumička u kalhotek :lol: vzpomněla jsme si na chivavinku, jak to popisovala a bylo to úplně totožný :D jen jsem na sobě ty kalhotky neměla :mrgreen: možná to nebylo ono, je brzo. Navíc pri screeningu byla prý placenta na přední straně, tak jsem očekávala pohyby až tak po 20tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.26 18:45

@bacova.mi urcite to mozne je 🙂 s prvnim jsem citila nejak 16+1 prvni vetsi stouchanec s ted s druhym uz 14+3 🙂 je to individualni

• Citovat
  • Upravit
362
14.7.26 13:53

@bacova.mi Ahooooj ❤️ Za mě taky klidně možné, já jsem začala cítit jemně kolem 15+3/15+4. Tak tě maličká pozdravuje ☺️

Jinak hlásím se po druhém screeningu, všechno je v pořádku 🤍 Malý má 392 gramů a je teda dost aktivní. Pěknou fotku proto nemám, jenom takovou velkou hlavu 😂

A čekám na zprávu od @Liskulaska 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
14.7.26 14:10

Tak holky u nas to nemuze byt jednoduche 🙈 screening dopadl v poradku, miminko je mensi, ale v norme (odpovida 20+0 a jsem 20+5). Nasli na obou ledvinach dilataci 4.5 a 5mm, pry je to hranicni a mame za 14 dni dojit na kontrolu.
Uz jsem stihla googlit a jsem klidna :)
Ale pry je to holka a zadny pindik tam nebyl… :mrgreen:
Tak nevim na co jsme to minuly tyden koukali na utz :mrgreen: :mrgreen:

A zlomila jsem si vcera vretenni kost v lokti :roll: takze sadra na 3 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
14.7.26 14:20

@Liskulaska Ježíši! Máte to s tím pohlavím napínavé 😅
Co se týče nálezu - AI tvrdí, že to není závazné a s největší pravděpodobností se samo časem upraví. Moc držím palce, ať tomu tak je! 🤍
A s tou rukou se ti to jak povedlo? 🫣 Bolí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
14.7.26 14:30

@deepbluesea no zase ted nevime na cem jsme :mrgreen: asi budeme verit spis screeningu, dr. koukala dukladne a pindik fakt nikde :mrgreen: nejak uz jsem byla naladena na kluka :mrgreen:

Jj, taky jsem se docetla ze se to srovna samo, akorat musime proste casteji na kontroly. Ja jsem hlavne rada, ze srdicko vypada normalne, mame tam od manzela nejaka rizika. :srdce:

Ale zakopla jsem vcera o psa a spadla na vsechny 4 :roll: bolelo, ale ted mam vysokou sadru a fixace pomohla. Akorat se pry mam pripravit, ze se ted v baraku budou 3 tydny uklizet jen zachody 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
14.7.26 15:20

@Liskulaska S tím naladěním se Ti vůbec nedivím, člověk si už vytváří nějaké očekávání. Asi dává smysl kupovat neutrální výbavičku 😄

Se srdíčkem - určitě, to je nejdůležitější! Taky jsem měla obavy. Nedávno akorát známé na druhém screeningu našli srdeční vadu a malý bude muset na operaci hned po narození, tak jsem byla z toho dost nesvá. Většina ostatních věcí je jednoduše řešitelná. U nás doktor dlouho lovil levou ruku, aby spočítal prstíky, ale já jsem měla v hlavě, že i kdyby jich byl jiný počet, než 5, no tak co.
Věřím, že ledviny budou na příští kontrole v pořádku, nebo se budou postupně zlepšovat! Musíš na ty kontroly chodit na pracoviště, kde dělají screening, nebo normálně k OG?

Ach jo, ale aspoň žádné vnitřní zranění, ruka se zahojí 🤍 🫂 A tři týdny jen se záchody se dá zvládnout 😄
Sranda, u nás by to bylo přesně naopak - na mně jsou obě koupelny, na manželovi zbytek 😅 Ale já jsem na ty koupelny nejcitlivější, zbytek mě až tak nebere. Takže tam to prostě musí být po mém!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1676
14.7.26 16:23

@deepbluesea za 14 dni jdem na kontrolu na ledviny do nemocnice, tak se dr. zeptam jeste jednou co tam teda vidi :mrgreen: a pripadne se nechame prekvapit pri porodu no :mrgreen:

Tyjo chudak znama, toho jsem se nejvic bala a nastesti uff :)
Presne, rikala jsem si to same 😂 kdyz nenajde 5 prstiku tak bude mit 4 no, hlavne at ma mozek a srdicko a organy :hug:
Navic je teda i tak spousta vad, co se proste neodhali v tehu :(

Kontroly budu mit v nemocnici, mame to ve stejnem meste jako moje gynda, tak je to jedno, akorat me ted muz musi vsude vozit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
14.7.26 19:57

@Liskulaska Snad se to nebude střídat furt dokola a už zůstane u nějaké jedné verze 😄 Měli jste btw nějakou preferenci od začátku?

Známá to má teď dost náročný, no. Věřím, že všechno zvládnou a bude všechno v pořádku, naštěstí teď je medicína hodně pokročilá, ale to nejsou starosti, které člověk chce mít. I když přesně jak říkáš, ne všechno se dá odhalit, a rizika jsou bohužel vždycky. Můžeme se snažit je minimalizovat, ale něco jednoduše není v naši moci.

Hele, jen se nech hýčkat! Občas se full service hodí 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 08:38

@Liskulaska Ahojky já tohle měla u syna.. jen jedna strana, chodila jsem často na utz, pak po porodu a do 1,5 roku a vše v pořádku. Syn bude mít 9 a žádné problémy nemá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex