Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@didi28 Ahoj, vítám tě
Mně je taky 27, v únoru
A snažíme se o druhátko
První jsem rodila ve 25 a půl ![]()
@Nika Nut Ahojky, no niiiic
Mně prostě nic není, takže pochybuju
Ale natěšená jsem
Co kdyby jsme udělaly uzavřenou skupinu? Takhle o nás ví moc lidí ![]()
Mohla bych mezi Vás? Omlouvám se za tu anonymitu, představím se Vám jestli tedy uzavřete skupinku ![]()
@Nika Nut Tak myslím že mi proběhla teď o víkendu podle tvého popisku:-) jsem tedy moc zvědavá jestli se zadařilo
to zas bude netrpělivost ![]()
@Hopsinka26 Ahojky:-) Tak to já o první a jsem z toho lehce nervózní:-) Doufám že už brzo budu moc taky říkat jsem mamča ![]()
@Anonymní píše:
Mohla bych mezi Vás? Omlouvám se za tu anonymitu, představím se Vám jestli tedy uzavřete skupinku
Ahoj ![]()
@didi28 Tak počkáme na zakladatelku, ať jí tady z její diskuze nedělám skupinu ![]()
@didi28 Přeju, aby se brzy zadařilo
Nám to u prvního trvalo 2 roky, tak snad to teď bude rychlejší ![]()
@Hopsinka26 Dva roky? Ty jo.. to si předtím brala prášky? Já teda nic nezobala. TAky přeju hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Mohla bych mezi Vás? Omlouvám se za tu anonymitu, představím se Vám jestli tedy uzavřete skupinku
Tak se přidej ![]()
@didi28 Nervozita je normální.. já nad tím taky od ovulace pořád přemýšlím.. už bych chtěla vědět, že jusem buď těhotná, nebo to alespoň dostat a jet na novo, to čekání je hrozné :/
Tu uzavřenou skupinku bych klidně udělala… Jak na to???
@Nika Nut No, musíš dát skupiny, založit novou skupinu a nastavit tam hlavně abychom tam mohly jen tebou schválené a ne všichni. Pak to musí admini schválit a ty rozeslat pozvánky nám
Jestli chceš, můžu jí udělat, když nebudeš vědět jak na to ![]()
Holky která založíte tu uzavřenou skupinku tak napíšu zprávu s prosíkem o pozvánku do skupiny ![]()
@Hopsinka26 @didi28 tak jsem ji založila pod stejným názvem jako je tato diskuze..Tak počkáme až ji schválí ![]()
@Anonymní píše:
Holky která založíte tu uzavřenou skupinku tak napíšu zprávu s prosíkem o pozvánku do skupiny
OK.. pak napiš ![]()