Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
17.6.12 11:32

@Lenule15 budu držet palečky. Já byla minulý měsíc a když se nezadaří do září tak mám přijít a začne se to řešit. I když jsem po prvnim porodu říkala nikdy více že mi stačí Vojta tak mě to rychle opustilo a už po šestinedělí jsem mluvila o druhym. jj člověk míní a PanBůh mění :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
17.6.12 13:22
@ladynka1 píše:
@Lenule15 budu držet palečky. Já byla minulý měsíc a když se nezadaří do září tak mám přijít a začne se to řešit. I když jsem po prvnim porodu říkala nikdy více že mi stačí Vojta tak mě to rychle opustilo a už po šestinedělí jsem mluvila o druhym. jj člověk míní a PanBůh mění :andel:

děkuju za palečky :) hele co mám okolo sebe čerstvý maminy, tak každá říkala, že jim porod stačil jen jednou a ted mají už třeba půlroční děti a počítají s tím, že co nejdřív začnou pracovat na druhém, řekla bych, že to má skoro každá mamča takhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
17.6.12 17:18

@Lenule15 Určitě, já si po porodu říkala, že tohle už fakt nikdy. A teď chci taky druhé, ale počkala jsem si 12 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
17.6.12 18:36
No tak to já ho jdu hned zítra koupit :)
@Anonymní píše:
Bebecinko, u prvního těhoenství jsem to měla tak, že jsem vysadila HA a menstruace se nedostavila 3 měsíce. Nakonec jsem začala pít kontryhelový čaj, menstruaci jsem dostala a další měsíc na to jsem byla těhotná :srdce:. Skuz tento přírodní zázrak, uvidíš že naskočí i tobě :palec: je to vlastně i na pročištění celého spodku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
17.6.12 19:11

O kontryhelu:

ontryhel zřejmě určil Pán bůh jako požehnanou bylinu pro ženy, neboť výborně působí na všechny ženské nemoci. Především při oslabené nebo slabě vyvinuté děloze, kterou výrazně posiluje, a tím zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění a udržení plodu v těhotenství. V bylinkářských vzpomínkách babičky je několik kontryhelových dětí, které se po létech neplodnosti narodily zásluhou čaje z kontryhele. Každá maminka která chce spolehlivě donosit a lehce porodit zdravé dítě, by měla od třetího měsíce těhotenství, ale nejpozději tři měsíce před porodem, pít čaj z kontryhele. I v případě, že žena začne v těhotenství slabě krvácet, často pomůže tento čaj, v tom případě ještě s přidáním tuřínu, kokošky pastuší tobolky, přesličky, které pomáhají při zastavení krvácení. Kontryhel je velmi prospěšný i pro děťátko, neboť zlepšuje kvalitu mateřského mléka., podporuje jeho tvorbu a vylučování. Kontryhel není jen rostlinkou budoucích maminek, ale i všech ostatních žen.
Pomáhá při menstruačních poruchách a bolestech, výtoku a těžkostech souvisejících s přechodem.
Kontryhel má dobré hojivé účinky, které mají i další uplatnění - léčba všech zánětlivých onemocnění v podbřišku, například častý zánět vaječníků. K tomuto účelu jej používáme nejenom jako čaj, ale i vně jako součást složky sedací koupele.
Při vnějším používání kontryhele slouží silný odvar k omývání ran, čerstvá šťáva z natě se může použít na zesvětlení pih, ve formě koupele se doporučuje pro neduživé děti, kterým posiluje svalstvo.
Svou dobrotu projevuje tato bylinka tím, že nemá žádné vedlejší účinky a při běžném dávkování ji můžeme užívat dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
18.6.12 09:05

Ahoj holky :mavam:, tak jak se máte po horkém víkendu? My jsme v sobotu pracovali na baráčku a včera jsme návštěvovali. Už teď je neskutečně horko, to zas bude pařák. Já takové horka nemám moc ráda :? Nedá se nic dělat, jen tak válet se někde u vody. Holky nedala mě zvědavost a udělala jsem si dnes testík, jsem dnes 28 DC, no a nebylo tam vidět vůbec nic. I když MS by měla podle posledního cyklu přijít až v sobotu, tak si říkám třeba je ještě brzy. Tak zkusím až budu mít zpoždění. Ách jo, když to čekání je tak nekonečné. :D

• Citovat
  • Upravit
81
18.6.12 10:08
@alokin89 píše:
Tak zkusím až budu mít zpoždění. Ách jo, když to čekání je tak nekonečné. :D

to mi povídej, já sice už zpoždění mám, ale čekání do středy na kontrolu k doktorce.. mám smíšený pocity :) už bych chtěla být těhu, ale co když nejsem, tak co to je? :lol: je to na palici. Už aby byla středa! :cert:

jinak určo zkus test až budeš mít zpoždění ;) držim pěstičky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.6.12 10:33

Ahoj holky o čekání mi povídejte já očekávám MS až kol 28.června :cert: tak sem taky zvědavá jak to vydržím. ale zatím nemám moc času na to myslet jen večer sem z toho na palici. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
18.6.12 10:59

Když to tak čtu, tak jsem ráda, že vím na čem jsem :lol: Ještě počkáme cca 3 dny do konce MS a pak zase začnem a tenhle měsíc to musí vyjít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.6.12 13:02

Zdravím vás, už dlouho si zde pročítám diskuze o snažení a až teď jsem se odhodlala se k vám přidat…už máme 4letou cácorku(která mimochodem vyšla na 1.pokus)a na podzim jsme se rozhodli, že začneme zadělávat na další dítko. Já opět počítala s jedním pokusem a ejhle, podařilo se až v lednu a v únoru se zakončilo spontánním potratem bez revize. A tak se snažíme dál a je to každý měsíc únavné, myslím po psychické stránce. Tak držím pěsti všem a snad se brzy dočkáme // a následně i bezproblémového těhotenství. Pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
18.6.12 13:47

Ahoj holky, tak jsem si včera udělala fajn volno s kamarádkou(bazén, sauna a pak birell :mrgreen: ) a jak se to stává tak jsem to dostala jak jsem přišla domu o 4dny dřív :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.6.12 13:55

Ahoj holky,
tak co jakpak se máme? S přítelem jsme se teď snažily poctivě celý víkend tak snad ta mrška MS příští měsíc nedorazí :-) Co je u Vás nového? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
18.6.12 20:14

Ahoj holky, tak po dnešním válení u bazénu a opalování jsem zalehla do postele a jsem zvědavá, jestli k nám dorazí to krupobití, vypadá to dost smíšeně venku…jinak dle bolesti v podbříšku a bílému hlenu mi dneska začala ovulace, tak se na to s přítelem vrhneme a uvidíme :) všem držím pěstičky a hlavně holky, vydržte netestovat, sami víte, že se tím stresujete ještě víc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
18.6.12 20:45

@Lenule15 já bych taky ráda už zase ovulovala :cert: Ta MS mě zaskočila. Mrcha jedna. tak za 11 se jede nanovo. ale myslim že jsem poprvé do toho vlítla hned po MS. ta to se budeme muset sakra snažit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.6.12 21:14

Ahoj holky :mavam: Chtěla bych se k Vám přidat :) s přítelem se snažíme o první miminko :hug: antikoncepci jsem přestala brát na konci května, bohužel se mi tím trochu rozhodila menstruace, takže jsem to asi po deseti dnech dostala :roll: achjo takže čekáme a uvidíme, zda se mi to srovná a jak to bude dál. Ale i přesto se snažíme a na miminku pracujeme :hug: Začala jsem brát calibrum babyplan, myslíte že bych měla brát ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí