Snažení podzim 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
3.9.21 07:37

Ahojky,
přidávám se k vám, snažíme se o druhé, první bude mít 5,minulý rok mě potkala revize, potom COVID, než jsem se že všeho otřepala, tak začínáme teď. První mimo vyšlo na první dobrou, ale od té doby jsem zestárla, tak uvidíme, jestli to ještě vůbec bude reálný.
Jak jste na tom vy s věkem? Už u prvního, kdy mi bylo 30,mi říkali, že jsem stará rodička…copak teprve budou říkat teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.9.21 07:40
@Mámadvoudcer píše:
Hezké odpoledne, já nemůžu úplně říct, že by se u nás jednalo o snažení, nicméně jsme si v plodných dnech nedali pozor a já s napětím očekávám, jestli z toho něco bude. Ráda se k vám přidám, jsem toho plná a nemám to s kým probrat.

To chápu, ono ikdyby měl člověk už 10 dětí, tak stejně to 11.bude zase znovu prožívat, jestli to dopadlo nebo ne.
A vadilo to, že jste si nedali pozor nebo ne?? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
3.9.21 09:24

@Fajas80 já sem první měla týden před mýma 22 a teď se snažíme o druhý :kytka: první sme chtěli brzy :D teď když vím jak to bylo blbý s těma hormonama uvidíme jak to půjde, jinak já mám 2 dny zpoždění, jen bohužel u mě to není nic neobvyklého :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.21 10:23
@Fajas80 píše:
To chápu, ono ikdyby měl člověk už 10 dětí, tak stejně to 11.bude zase znovu prožívat, jestli to dopadlo nebo ne.
A vadilo to, že jste si nedali pozor nebo ne?? ;-)

Byl to zvláštní pocit, přála jsem si, abych otěhotněla, ale dnes v noci jsem to dostala. Na jednu stranu je mi to líto, ale na druhou stranu jsem se odhodlala ucházet se o místo mimo můj obor, ale byla by to práce, kterou jsem chtěla dělat od dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.21 12:40

@Eviga Tak jsem zvědavá, jestli nám to podpoří snažení nebo ne :lol:. V období ovulace se snažím pít každý den, manžela kapky baví, tak jsem rada, ze k tomu má takový dobrý přístup ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.21 12:42

@Fajas80 mne je 28, manžel má 32… děti ještě žádné nemáme. Takze úplně nejmladší rodiče taky nebudeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.9.21 13:00

@Fajas80 dcera se narodila kdyz mi bylo 25. Za 2 tydny mi bude 27 a snazime se o druhy :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetaaneta1
3.9.21 14:41

@AlinkaK tsk si drzme palce a dej pak vedet :)

• Citovat
  • Upravit
167
3.9.21 17:50

Holky já dnes 1dc :zed: od dneška začínám kontryhel, malinik a macu, už se to sakra musí povest :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.9.21 21:03

@Karolinaa106 tak to je mi lito :zed: tak pristi mesic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
4.9.21 10:46

@Margery31 ahoj, tak co, kdy budeš testovat? 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.9.21 13:45

Tak nám se tenhle měsíc taky nezadařilo. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
4.9.21 14:07
@Fajas80 píše:
Ahojky,
přidávám se k vám, snažíme se o druhé, první bude mít 5,minulý rok mě potkala revize, potom COVID, než jsem se že všeho otřepala, tak začínáme teď. První mimo vyšlo na první dobrou, ale od té doby jsem zestárla, tak uvidíme, jestli to ještě vůbec bude reálný.
Jak jste na tom vy s věkem? Už u prvního, kdy mi bylo 30,mi říkali, že jsem stará rodička…copak teprve budou říkat teď :mrgreen:

Ahoj. Me je 36 a prvni ma 5.5 roku. Premyslime, ze se uz zacneme snazit o druhe. Prvni vyslo na prvni dobrou :lol:

V pulce zari jdu na gyndu si rict „o zelenou“ k druhymu, trosku slozitejsi zdravotni stav ;)

Tak treba se budeme moct zacit snazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.9.21 20:25
@Pupenka píše:
Ahoj. Me je 36 a prvni ma 5.5 roku. Premyslime, ze se uz zacneme snazit o druhe. Prvni vyslo na prvni dobrou :lol:

V pulce zari jdu na gyndu si rict „o zelenou“ k druhymu, trosku slozitejsi zdravotni stav ;)

Tak treba se budeme moct zacit snazit :mrgreen:

Tak to máme dost podobně, tak snad vám to mávnou bez problémů!🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.9.21 20:27
@SrdcovaDama píše:
@Fajas80 mne je 28, manžel má 32… děti ještě žádné nemáme. Takze úplně nejmladší rodiče taky nebudeme :lol:

Ono ne vždycky hned v 18 člověk najde toho správného, za mě lepší si počkat než být sice mladší, ale nemít pořádný protipól. Ať to brzy vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí