Snažení podzim 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
4.9.21 22:52
@SrdcovaDama píše:
@Fajas80 mne je 28, manžel má 32… děti ještě žádné nemáme. Takze úplně nejmladší rodiče taky nebudeme :lol:

Lepší si počkat na toho pravého. Někdy prostě člověk hledá déle než by chtěl ten správný protějšek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
5.9.21 07:09

Dobrý den,

Tak se přidávám, jestli ne moc brzy, za měsíc bych ráda vysadila antikoncepci. Jen myslím, že podzim bude silné slovo, antikoncepci jsem sice brala jen necelý rok, ale už mi není 20😁. Tak si myslím, že to nebude raz, dva tři… 😁. Jednu kočku už mám, ale už 12 letou, tak by to byl druhy jedináček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.9.21 07:51

@Bubllenka taky mám doma 12,5 letou holčičku a pracuji s novým přítelem na jediná kovy… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
5.9.21 08:18
@Lenča 35 píše:
@Bubllenka taky mám doma 12,5 letou holčičku a pracuji s novým přítelem na jediná kovy… :jazyk:

Já si říkám, jestli už jsem všechno nezapomnela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
5.9.21 08:57

Ahoj holky, jsem dnes 9DPO a takhle mi dnes vyšel těhu test…akorát jednou jsem už měla cystu, tak se bojím aby nebyl falešně pozitivní…snazilky pochopí mé předčasné testování :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.21 08:58

@Nikky121 ach jo, to je mi lito :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.21 09:01

@Melody26 krasnej duch :) budu drzet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.9.21 09:20

Ahoj holky, tak jsem nejspise po ovulaci, pred 2 dny mi vysel pozitivni ovul. test a ted jen tedy cekat co bude nebo nebude :) ms by mela prijit 15.9. Tak nam drzte palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
5.9.21 18:01

Můžu se zde "vetřít" ?

Ahojky, jsem tady nová, tak vas vsechny zdravim. :kytka:

Chtela jsem se tady s Vami poradit. Par diskuzi jsem procetla, ale znate to. :D vcera jsem si zacala merit ovulaci 12 DC pri 25-26dennim cyklu. A hned na me vykouklo toto (viz fotka) Myslite si, ze vcera 4.9. Probehla ovulace? Dnes jsem si merila zas 13 DC 5.9.a uz ty carky byly jine. Sex byl naposledy ve ctvrtek rano. Tak co si o tom myslite? Mohly tam spermie pockat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
5.9.21 18:54
@Ruzenka2021 píše:
Ahojky, jsem tady nová, tak vas vsechny zdravim. :kytka:Chtela jsem se tady s Vami poradit. Par diskuzi jsem procetla, ale znate to. :D vcera jsem si zacala merit ovulaci 12 DC pri 25-26dennim cyklu. A hned na me vykouklo toto (viz fotka) Myslite si, ze vcera 4.9. Probehla ovulace? Dnes jsem si merila zas 13 DC 5.9.a uz ty carky byly jine. Sex byl naposledy ve ctvrtek rano. Tak co si o tom myslite? Mohly tam spermie pockat? :nevim:

Ahoj :kytka: no ovulace nastává za 24-48 hodin po pozitivním testu…nebo tak nějak, mrkni do příbalového letáku, tam by to mělo být napsané :potlesk: já když mám pozitivní ovu test, tak většinou ovu mám další den podle bolesti :andel: nooo ze čtvrtka tak mohou počkat, ale je to už dost na hraně…to bych pojistila určitě dnes, to může být největší šance :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
5.9.21 19:05

@Melody26 no, přitel neni pritomen :lol: tak treba se dalsi mesic trefime😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
5.9.21 20:45

Ty jo, to jsem na ovulačním testu nikdy neměla 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
5.9.21 21:56
@Anonymní píše:
@Leandro děkuji já tobě taky ;) berete někdo nějaké vitaminy? Já jsem v tomhle totální začátečník. :lol:

Ahoj já beru zatím kyselinu listovou z Dr. Max a piju čaj z kontryhele ale také si tu nechám ráda poradit. Snažíme se cca od července. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
6.9.21 06:41

@Bubllenka to reagujes na muj prispevek😇 a co jsi mela na ovu testu, kdyz ne toto? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
6.9.21 06:46

Holky, co myslíte? Nahoře je ze včera a dole je dnes…říkám si že snad trochu zesílil, ale snad si to nenamlouvám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí