Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melody26 píše:
@BrnackaM @Tiffany1 @Anikaa02
Holky, takhle to vypadá po zaschnutí na stejném světle, to vypadá docela dobře 😍
Tak ty zbytečně plašíš, Holka 🙈
@Bubllenka píše:
Tak ty zbytečně plašíš, Holka 🙈
No Max nezesílil, uvidíme zítra ![]()
Ahoj, s pritelem se snazime o miminko, pred necelymi tremi tydny jsem vysadila antikoncepci… Z predchoziho vztahu mam dve deti, prvni se nedaril skoro dva roky, po vysetreni znel verdikt ze jsme neplodni a dalsi mesic jsem otehotnela, druhy syn se podaril hned prvni mesic… Tak jsem zvedava ted jak dlouho to bude trvat
po vysazeni antikoncepce jsem jeste nedostala MS, neni tu nekdo z vas kdo bral antikoncepci Azalii a jak dlouho po vysazeni dostal MS? Dekuji ![]()
@Melody26 to je super! Jaka znacka jsou tyhle testy? Ja jsem dnes 4 dpo, tak jsem zvedava ![]()
@terve píše:
@Melody26 to je super! Jaka znacka jsou tyhle testy? Ja jsem dnes 4 dpo, tak jsem zvedava
Ten, kde mi ta čárka sílí, tak je mamatest
ty mají prý hodně barviva
takže příští týden budeš testovat? ![]()
@Melody26 chtela bych! Ale nevim kdy zacit 😂 musim teda nakoupit mamatesty.
@terve píše:
@Melody26 chtela bych! Ale nevim kdy zacit 😂 musim teda nakoupit mamatesty.
Já si vždycky říkám že začnu v den MS a nikdy to nevydržím ![]()
@Melody26 taky to asi nevydrzim. No u prvniho ditka to byla vetsi pohoda, tam jsem si udelala test a cekala me dalnice a clearblue 3tydny+… u doktora jsem zjistila ze jsem asi v 5 tejdnu :s
miley:
@Melody26 píše:
@Bubllenka
Tady je ten Max..
Už netestuj, jsi těhotná, mazej az k doktorce 😁. Ale to si muzu hlasit, kam chci, co?😁
@Bubllenka píše:
Už netestuj, jsi těhotná, mazej az k doktorce 😁. Ale to si muzu hlasit, kam chci, co?😁
Noooo přesně
si přijdu jak maniak s tím testování, to jsem měla u toho prvního taky
teď jsem si dělala odpo Maxe, protože jsem skoro nic nepila, a čárka je silnější…takže teď už jen čekat, aby nepřišla MS ![]()
@terve píše:
@Melody26 taky to asi nevydrzim. No u prvniho ditka to byla vetsi pohoda, tam jsem si udelala test a cekala me dalnice a clearblue 3tydny+… u doktora jsem zjistila ze jsem asi v 5 tejdnu :smiley:
Ty jo, tak to ti odpadly ty veškeré stresy, co jsou na začátku co
to jste neplánovali, že jsi netestovala?
jak máš staré první dítě? Já 9 měsíců ![]()
@Margery31 mela jsem silene nepravidelnou ms, jeden mesic jo a pak zas dva nic. Jen jsme se nechranili a ono to vyslo. Ale nemela jsem paru ani kdy ma bejt ovulace nebo ms
alespon se usetrilo za testy
moje mladatko ted melo rok v srpnu ![]()
@terve píše:
@Margery31 mela jsem silene nepravidelnou ms, jeden mesic jo a pak zas dva nic. Jen jsme se nechranili a ono to vyslo. Ale nemela jsem paru ani kdy ma bejt ovulace nebo ms![]()
![]()
alespon se usetrilo za testy
moje mladatko ted melo rok v srpnu
Jééé tak to je super, měla jsi to bez stresu, ušetřila si za testy a nervy
to já mám po porodu nepravidelnou MS, takže ani nevím, kdy přijde teď MS, někdy mezi pátkem až nedělí…jééé tak to máš taky ještě mimčo ![]()