Snažení podzim 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4334
7.9.21 10:44

@Melody26 krása!!! Držím palečky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
7.9.21 10:44
@Melody26 píše:
@BrnackaM @Tiffany1 @Anikaa02
Holky, takhle to vypadá po zaschnutí na stejném světle, to vypadá docela dobře 😍

Tak ty zbytečně plašíš, Holka 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
7.9.21 10:58
@Bubllenka píše:
Tak ty zbytečně plašíš, Holka 🙈

No Max nezesílil, uvidíme zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
7.9.21 11:15

@Bubllenka
Tady je ten Max..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
7.9.21 12:18

Ahoj, s pritelem se snazime o miminko, pred necelymi tremi tydny jsem vysadila antikoncepci… Z predchoziho vztahu mam dve deti, prvni se nedaril skoro dva roky, po vysetreni znel verdikt ze jsme neplodni a dalsi mesic jsem otehotnela, druhy syn se podaril hned prvni mesic… Tak jsem zvedava ted jak dlouho to bude trvat :) po vysazeni antikoncepce jsem jeste nedostala MS, neni tu nekdo z vas kdo bral antikoncepci Azalii a jak dlouho po vysazeni dostal MS? Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.9.21 13:00

@Melody26 to je super! Jaka znacka jsou tyhle testy? Ja jsem dnes 4 dpo, tak jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
7.9.21 13:05
@terve píše:
@Melody26 to je super! Jaka znacka jsou tyhle testy? Ja jsem dnes 4 dpo, tak jsem zvedava :mrgreen:

Ten, kde mi ta čárka sílí, tak je mamatest :potlesk: ty mají prý hodně barviva :D takže příští týden budeš testovat? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.9.21 13:06

@Melody26 chtela bych! Ale nevim kdy zacit 😂 musim teda nakoupit mamatesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
7.9.21 13:11
@terve píše:
@Melody26 chtela bych! Ale nevim kdy zacit 😂 musim teda nakoupit mamatesty.

Já si vždycky říkám že začnu v den MS a nikdy to nevydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.9.21 13:15

@Melody26 taky to asi nevydrzim. No u prvniho ditka to byla vetsi pohoda, tam jsem si udelala test a cekala me dalnice a clearblue 3tydny+… u doktora jsem zjistila ze jsem asi v 5 tejdnu :s :) miley:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
7.9.21 13:38
@Melody26 píše:
@Bubllenka
Tady je ten Max..

Už netestuj, jsi těhotná, mazej az k doktorce 😁. Ale to si muzu hlasit, kam chci, co?😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.9.21 13:43
@Bubllenka píše:
Už netestuj, jsi těhotná, mazej az k doktorce 😁. Ale to si muzu hlasit, kam chci, co?😁

Noooo přesně :mrgreen: si přijdu jak maniak s tím testování, to jsem měla u toho prvního taky :mrgreen: teď jsem si dělala odpo Maxe, protože jsem skoro nic nepila, a čárka je silnější…takže teď už jen čekat, aby nepřišla MS :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.9.21 13:44
@terve píše:
@Melody26 taky to asi nevydrzim. No u prvniho ditka to byla vetsi pohoda, tam jsem si udelala test a cekala me dalnice a clearblue 3tydny+… u doktora jsem zjistila ze jsem asi v 5 tejdnu :s :) miley:

Ty jo, tak to ti odpadly ty veškeré stresy, co jsou na začátku co :mrgreen: to jste neplánovali, že jsi netestovala? :andel: jak máš staré první dítě? Já 9 měsíců :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.9.21 13:53

@Margery31 mela jsem silene nepravidelnou ms, jeden mesic jo a pak zas dva nic. Jen jsme se nechranili a ono to vyslo. Ale nemela jsem paru ani kdy ma bejt ovulace nebo ms :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: alespon se usetrilo za testy :mrgreen: moje mladatko ted melo rok v srpnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.9.21 14:01
@terve píše:
@Margery31 mela jsem silene nepravidelnou ms, jeden mesic jo a pak zas dva nic. Jen jsme se nechranili a ono to vyslo. Ale nemela jsem paru ani kdy ma bejt ovulace nebo ms :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: alespon se usetrilo za testy :mrgreen: moje mladatko ted melo rok v srpnu :)

Jééé tak to je super, měla jsi to bez stresu, ušetřila si za testy a nervy :mrgreen: to já mám po porodu nepravidelnou MS, takže ani nevím, kdy přijde teď MS, někdy mezi pátkem až nedělí…jééé tak to máš taky ještě mimčo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí