Snažení podzim 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
23.8.21 13:06
@Anonymní píše:
Ahojky :mavam: přidávám se do skupinky. HA jsem vysadila v únoru, skoro po 15 letech (nebyl ten pravý partner), březnu hormonální profil - vše v pořádku, cyklus 23 dní a pravidelný. Od dubna si nedáváme pozor, začala jsem brát inofolic premium a zatím vždy mrcha dorazila :nevim: Původní plán byl podzim 2021, tak doufáme že to vyjde. Ale jak tady pročítám diskuze, tak teprve 5 měsíců,, snažení " je docela pohoda, tak uvidíme zda do konce roku se na nás usměje štěstí ;) :)

Ahoj, vítám Tě mezi námi :) teda ty cykly jsou dost krátké, že? Zkoušela jsi někdy ovulační testy? Držím palce, aby to vyšlo, jak si přejete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.8.21 13:13

Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. Snažíme se o první mimčo už nějaký ten pátek, myslím že cca 3 roky. Manžel je v pořádku, spermiogram na jedničku, já mám bohužel anovulační cykly. Zkoušeli jsme 3× IUI, povedlo se hned to první, ale skončilo to biochemkem. Pak už nic. Po hormonální substituci se mi výrazně snížila sliznice a navíc se mi objevila cysta. Tak jsem se rozhodla hormony přes léto vysadit a dát si pauzu (po kontultaci s Dr.) Na podzim zkusíme další IUI (asi říjen/listopad, podle toho kdy se uráčí dojít MS) a když to neklapne, tak nám asi nezbyde nic jiného než ivf. Držím všem pěsti, ať letos na podzim najdeme konečně ty vytoužené //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.8.21 13:14

@alisis zrak tě nešálí, duch tam je, ale musí to být asi z nějakého dřívejšího styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 13:31

@Leandro moc děkuji, zatím jsem anonymní kvůli práci, už teď člověk poslouchá a co vy a dítě? A jakto, že ještě nic apod. :nevim: ovulační testy jsem dělala červenec, srpen ale jsem z toho jelen, mudr ovulaci potvrdila ultrazvukem, ale test byl slabší než jak se všude píše, tak uvidíme, máme další šanci :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.21 13:53

Ahoj, tyhle diskuse už nějakou dobu čtu, ale ještě jsem se nezapojila.. a teď už asi přišel čas :D zkoušíme to asi půl roku a za tu dobu dvě biochemka, zpoždění 5 dnů a slábnoucí čárky na testech.. tak jsem trochu nervózní, ale doufám zatím, že je vše v pořádku, za 2 měsíce mám preventivní prohlídku, tak se kdyžtak na vše vyptám :) Ráda tu s vámi budu sledovat úspěchy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1710
23.8.21 15:32

Ahoj holky,
přidávám se mezi Vás :) o dítě se snažíme už nějaký ten pátek, přesněji řečeno rok.. už jsem byla ve skupince Snažilky začátek roku 2021, potom Snažení červen/červenec… a teď budu doufat v ten Podzim :D
Je to ale hrůza.. už mi přijde nereálné, že ty dvě // někdy najdu :?
Ale snad se to nám všem tady co nejdříve povede… :hug:
Já teď nasadila Inofolic premium, tak snad bude mít nějaký účinek, když je to tak drahé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
23.8.21 15:49
@alisis píše:
Ahoj holky, nevim jestli blaznim nebo si neco pouze vsureguju, ale vidite tam ducha? Prijde mi to hrozne brzo, styk byl pa so, ne po a ovulace v utery a test delan ve ctvrtek. Na spodnim pradle jsem dnes nasla pruhledny vytok jak zele.

Promin, ale je těhotná nejsi. Těhotenske testy reaguji na ovulaci tak proto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.21 16:30

Ahoj holky, zatím jsem jen vždy diskuze četla, ale toto je poprvé, co se jedné aktivně zúčastním :). Jinak je mi 28, manžel 32, “snažíme” (sex mame když je chuť, ale zkouším se trefit do plodnych dnů dle výpočtu :lol: ) skoro 6 měsíců, HA neberu 6 let :palec:, a teprve letos jsme si řekli, ze to zkusíme. No a k mému udiveni mimco ne a ne přijít. Cykly mám pravidelně, plus minus 2 dny po 25 dnech, ovulaci nepoznám :think:, takze až teď jsem si pořídila testy a zkusím tomu přijít na kloub :lol:. Při posledních dvou pravidelných gyn. kontrolách mi Dr. našla 3,5cm cystu na vaječníku, ale otěhotnět se dá i přes to. Pokud by to neslo dyl jak rok, tak bychom se ji laparoskopicky zbavily.
Konec hlášení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.8.21 18:27

@Leandro děkuji moc, já tobě zrovna tak :hug:. Je to sice trapné, ale já jsem zjistila až po porodu, že při kojení často není menzes, vůbec jsem to netušila :mrgreen: :roll:…a docela mi to narušilo plány :lol:…takže jsem si strašně přála ať jsem z těch, co to budou mít hned po šestinedělí :lol: :palec: chtěla jsem mít děti kousek od sebe, ale nechci zas dceru ošidit, abych ji odstavila. Je jí čerstvých 8m. Co se má stát, stane se :andel: ještě mám chvíli čas, tak se snad poštěstí. První dcerka vyšla na poprvé, kdy jsme si jednou nedali pozor. A ty máš jak staré první dítko? :) Jsme zhruba stejně staří jako vy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.8.21 20:19

Tak už se k vám taky pomalu přidám :D Diskuze pročítám už nějakou chvíli, ale snažit se začneme až teď začátkem září. Za týden mám mít MS, tak pak už to zkusíme. Zatím beru Femibion. Taky jsme to nějakou chvíli odkládali kvůli studiu, svatbě, práci atd. Ale teď už tak nějak oba cítíme, že nastal ten správný čas, tak jsem zvědavá, jak se nám zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.8.21 20:19

Ahoj my se snažíme o první a málem to vyšlo hned na poprvé, ale nakonec přišla ta mrcha. Pořád jsme na začátku, ale když se zadaří zlobit se nebudeme :) :) jinak doufám, že se všem zadaří a najdeme všechny // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.8.21 20:26
@Ivuska456 píše:
Ahoj holky,
přidávám se mezi Vás :) o dítě se snažíme už nějaký ten pátek, přesněji řečeno rok.. už jsem byla ve skupince Snažilky začátek roku 2021, potom Snažení červen/červenec… a teď budu doufat v ten Podzim :D
Je to ale hrůza.. už mi přijde nereálné, že ty dvě // někdy najdu :?
Ale snad se to nám všem tady co nejdříve povede… :hug:
Já teď nasadila Inofolic premium, tak snad bude mít nějaký účinek, když je to tak drahé :lol:

Přeji tedy ať se to teď podaří čekání je hrozný obzvlášť, když člověk čeká dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
24.8.21 07:34

Ahojky holky pokud nevadí přidám se kvam. O Miminko se snažíme rok a něco. mezi tím byli asi dvě biochemka, jedno odešlo samo na začátku a v únoru revize v 11tt protože se mi vyvyjel jen obal bez plodu…pak jsme si dali doporučenou pauzu a od července zkoušíme zase.Mam dceru (12) z prvního vztahu a před ní jsem měla také ZT s následnou revizí ta se podařila po 5 měsících od revize. Tet zatím nic.Me je 36 a přítelovi 37 takže by bylo už na čase aby se nám zadařilo. Přítel děti nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.8.21 19:43

@Domia aha, tak to je sranda. Já si zase říkala, jak budu mít při kojení klid a nic z toho :lol: mojí dceři byly nedávno 2 roky. Byla také „na první dobrou“, no tak uvidíme, jak dlouho si počkáme teď, hlavně, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.8.21 19:44

A vítám všechny nově příchozí :mavam: koukám, že se nás tu sešlo docela hodně. Už je tu někdo, kdo čeká každým dnem //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí