Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@proseccino píše:
@orchidej912 teplota mi pomalu leze nahoru, asi bych si začínala myslet, ze je opravdu ovu až teď, ale na mamatestu jsem našla totopokud to ovšem není ryska nebo falešný jako minuly měsíc na Maxovi
Nechci tě zklamat, ale Mamatesty se teď dost pohoršili
já měla minulý týden i silnější duchy na všech těchto testech, na jednom i růžovou čárku v limitu (před 3 dny)
a nic z toho nebylo, jsem 2dc. Ještě je brzo, vydrž pár dní. Přeji, až BT stoupne a pokles znamenal uhnízdění
pak by mohla být čárka na testu tak za tři dny ![]()
@bacova.mi a tohle je focene jak dlouho po namoceni? Vzdyt to barvivo jeste ani nedojelo do konce, tohle nemuzes brat jako ducha ![]()
@bacova.mi Ahoj me neukázal ani jeden test falesne minuly mesic, bylo i jedno jakou značku jsem udělala
Mohlo to byt biochemko ![]()
@Barry1997 píše:
Ahoj holky, jako bychom toho měli malo. Před hodinou a půl mě s dcerou hospitalizovali v nemocnici. Jsou ji 2,5 roku a má chudinka bronchitidu. Snad poprvé v životě, co jí je šíleně zle.
Jezismarja 😰 ať je brzy lépe kočičce
🍀
@Anicka2888 jiste ze ti test neudela falesnaka kdyz si tehotna ![]()
@Ellenya Me takhle taky carka nabihala jak to mela @bacova.mi .Pak zůstaly 2 carky
S falesnakama nemam moc zkusenost ![]()
@Ellenya bylo to 2 minuty po namočení, v limitu. Po 5 minutách tam byl duch. Zkusila jsem další dva jiné značky a bílo. Dělali mi toje Mamatest a sluníčko z DM (což by měl být stejný výrobce). Co jsem tak vyčetla, tak to dělají ![]()
@Anicka2888 pokud se zadaři jako u tebe, tak těhotenství pak ukáže asi každý test
a nebude falešný ![]()
@bacova.mi Me třeba když ukazovala jedna značka duchy a jiné ne a ještě k tomu to bylo furt stejne, i když viditelne tak to bylo biochemko.Ms vzdy dorazila se zpožděním. Vetsinou jsem četla ze jsou testy spis falesne negativní nez pozitivní ![]()
Ahoj holky.
Snažíme se od prosince. Dnes na testu tohle. Bylo to v limitu. Ale nevím, jestli duch, nebo ryska. Je to livsane test, mám ho poprvé.
Co myslíte?
Mám tedy ještě před MS, ale byla jsem zvědavá. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Snažíme se od prosince. Dnes na testu tohle. Bylo to v limitu. Ale nevím, jestli duch, nebo ryska. Je to livsane test, mám ho poprvé.
Co myslíte?
Mám tedy ještě před MS, ale byla jsem zvědavá.
Neco tam je, ale ja tady ten test nikdy nemela takze nevim jestli takhle dela rysky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Co myslíte?
Já bohužel nic nevidím
zkus za 2 dny znovu, držím palce ![]()
@Ellenya já prave taky ne. Minuly rok jsem používala dr Maxe, ale pokaždé byl krásný duch. Tak jsem prave koupila tenhle z Benu.
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Co myslíte?
Jak dlouho máš do MS?
Tak nachlazení pomalu ustupuje, kašlu dost ale mnohem míň často 🙏
Ale začínám se těšit na pondělní návštěvu gyn, a zároveň se děsně bojím, aby to bylo v pořádku
pocitově věřím, že snad ano ![]()