Snažení prosinec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15448
27.1.22 06:39
@proseccino píše:
@orchidej912 teplota mi pomalu leze nahoru, asi bych si začínala myslet, ze je opravdu ovu až teď, ale na mamatestu jsem našla toto 8o pokud to ovšem není ryska nebo falešný jako minuly měsíc na Maxovi :lol:

Nechci tě zklamat, ale Mamatesty se teď dost pohoršili :zed: já měla minulý týden i silnější duchy na všech těchto testech, na jednom i růžovou čárku v limitu (před 3 dny) :cert: a nic z toho nebylo, jsem 2dc. Ještě je brzo, vydrž pár dní. Přeji, až BT stoupne a pokles znamenal uhnízdění ;) pak by mohla být čárka na testu tak za tři dny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.1.22 06:53

@Barry1997 chudak malá :(, ať je brzy v poradku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
27.1.22 07:23

@bacova.mi a tohle je focene jak dlouho po namoceni? Vzdyt to barvivo jeste ani nedojelo do konce, tohle nemuzes brat jako ducha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
27.1.22 07:41

@bacova.mi Ahoj me neukázal ani jeden test falesne minuly mesic, bylo i jedno jakou značku jsem udělala :think: Mohlo to byt biochemko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1205
27.1.22 07:53
@Barry1997 píše:
Ahoj holky, jako bychom toho měli malo. Před hodinou a půl mě s dcerou hospitalizovali v nemocnici. Jsou ji 2,5 roku a má chudinka bronchitidu. Snad poprvé v životě, co jí je šíleně zle. :(

Jezismarja 😰 ať je brzy lépe kočičce :hug: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
27.1.22 07:56

@Anicka2888 jiste ze ti test neudela falesnaka kdyz si tehotna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
27.1.22 08:17

@Ellenya Me takhle taky carka nabihala jak to mela @bacova.mi .Pak zůstaly 2 carky :nevim: S falesnakama nemam moc zkusenost :D

• Citovat
  • Upravit
15448
27.1.22 08:25

@Ellenya bylo to 2 minuty po namočení, v limitu. Po 5 minutách tam byl duch. Zkusila jsem další dva jiné značky a bílo. Dělali mi toje Mamatest a sluníčko z DM (což by měl být stejný výrobce). Co jsem tak vyčetla, tak to dělají :nevim:
@Anicka2888 pokud se zadaři jako u tebe, tak těhotenství pak ukáže asi každý test ;) a nebude falešný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
27.1.22 08:38

@bacova.mi Me třeba když ukazovala jedna značka duchy a jiné ne a ještě k tomu to bylo furt stejne, i když viditelne tak to bylo biochemko.Ms vzdy dorazila se zpožděním. Vetsinou jsem četla ze jsou testy spis falesne negativní nez pozitivní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.22 09:10

Ahoj holky.
Snažíme se od prosince. Dnes na testu tohle. Bylo to v limitu. Ale nevím, jestli duch, nebo ryska. Je to livsane test, mám ho poprvé.
Co myslíte?
Mám tedy ještě před MS, ale byla jsem zvědavá. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1170
27.1.22 09:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Snažíme se od prosince. Dnes na testu tohle. Bylo to v limitu. Ale nevím, jestli duch, nebo ryska. Je to livsane test, mám ho poprvé.
Co myslíte?
Mám tedy ještě před MS, ale byla jsem zvědavá. :mrgreen:

Neco tam je, ale ja tady ten test nikdy nemela takze nevim jestli takhle dela rysky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
27.1.22 09:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Co myslíte?

Já bohužel nic nevidím :nevim: zkus za 2 dny znovu, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.22 09:18

@Ellenya já prave taky ne. Minuly rok jsem používala dr Maxe, ale pokaždé byl krásný duch. Tak jsem prave koupila tenhle z Benu.

• Citovat
  • Upravit
785
27.1.22 10:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Co myslíte?

Jak dlouho máš do MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
27.1.22 10:24

Tak nachlazení pomalu ustupuje, kašlu dost ale mnohem míň často 🙏
Ale začínám se těšit na pondělní návštěvu gyn, a zároveň se děsně bojím, aby to bylo v pořádku :think: pocitově věřím, že snad ano :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí