Snažení prosinec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.22 19:28
@Ellenya píše:
@Slunicko1233218 ja jeste podobnou zkusenost nemam, snazime se „teprve“ 8.mesic, ale chapu jak moc stresujici to musi byt tak posilam alespon na dalku :hug: a moc drzim palce at se brzy zadari a miminko si k vam cestu najde :srdce: snad nekdo jiny poradi ohledne CARu…

Moc děkuju za podporu. Zkrátka jsem od toho Caru čekala víc… Myslela jsem si, že se někam pohneme, ale asi byla chyba, že jsem na té první a po dnešní telefonické konzultaci asi i poslední kontrole, narovinu řekla, že na IVF se ještě necítíme. Je nám 27, takže věk nás zatím ještě úplně netlačí. To vlastně byl hned první problém, když jsme přišli na tu první kontrolu. Skoro ve dveřích nám bylo v podstatě řečeno, co tam chceme, že jsme ještě mladí… Ale když je evidentně někde problém, tak nebudu dalších x let čekat, až teda budeme mít „správný“ věk na Car. Moc přeju, ať se co nejdřív zadaří a tyto problémy nemusíte vůbec řešit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
27.1.22 19:47

@Slunicko1233218 dekuju :hug: urcite bych hledala jiny CAR kde k vam budou ohleduplnejsi a budete z toho mit lepsi pocit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
27.1.22 21:49
@Slunicko1233218 píše:
Moc děkuju za podporu. Zkrátka jsem od toho Caru čekala víc… Myslela jsem si, že se někam pohneme, ale asi byla chyba, že jsem na té první a po dnešní telefonické konzultaci asi i poslední kontrole, narovinu řekla, že na IVF se ještě necítíme. Je nám 27, takže věk nás zatím ještě úplně netlačí. To vlastně byl hned první problém, když jsme přišli na tu první kontrolu. Skoro ve dveřích nám bylo v podstatě řečeno, co tam chceme, že jsme ještě mladí… Ale když je evidentně někde problém, tak nebudu dalších x let čekat, až teda budeme mít „správný“ věk na Car. Moc přeju, ať se co nejdřív zadaří a tyto problémy nemusíte vůbec řešit. :srdce:

Ahoj, já zkušenost nemám. Ale doporučuju si najít jiný car, podle toho co píšeš. K vytouženým // může vézt někdy dlouhá cesta a rozhodně je žádoucí cítit se dobře, v klidu a tohle chování vás může stresovat. Rozhodně nevychytali žádnou empatii, což bych při jejich zaměstnání vyžadovala. Přeji, ať se brzy dockas // 🍀 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 08:17

@Slunicko1233218 to me mrzí, určitě se podívejte jinde.
My šli poprve, když mi bylo 21. Nikdo nic neříkal, všichni byli hrozne hodni, jen stimulace se upravovala na můj vek. První dcera se povedla až za 4 roky. Takže jsem rada, ze jsme ta šli.
I když moje gynekolozka mi zadanku dat nechtěla, ze mám cekat tak do těch 30 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28.1.22 16:33

@orchidej912 dekuju za podporu, prave chci nabrat nejake zkusenosti na jiny Car, aby jsme nepresli z blata do louze. Moc Ti drzim palce, aby se brzy podarilo a hlavne at je Ti lip. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.22 16:36
@Anonymní píše:
@Slunicko1233218 to me mrzí, určitě se podívejte jinde.
My šli poprve, když mi bylo 21. Nikdo nic neříkal, všichni byli hrozne hodni, jen stimulace se upravovala na můj vek. První dcera se povedla až za 4 roky. Takže jsem rada, ze jsme ta šli.
I když moje gynekolozka mi zadanku dat nechtěla, ze mám cekat tak do těch 30 :mrgreen:

Dekuju za reakci a muzu se zeptat, jaka vam delali v Car vysetreni pred IVF? Chtela bych najit nejake centrum, ktere se spis zabyva tim proc to nejde, nez hned nutit do IVF. I kdyz nevim, jestli nejake takove vubec existuje, je jasny, ze pro ne je IVF i penezne nejzajimavejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
28.1.22 17:02
@Slunicko1233218 píše:
@orchidej912 dekuju za podporu, prave chci nabrat nejake zkusenosti na jiny Car, aby jsme nepresli z blata do louze. Moc Ti drzim palce, aby se brzy podarilo a hlavne at je Ti lip. :)

To chápu, tak možná vyhledat nějaké recenze? Nebo bych zkusila asi projít diskuse o car, případně založit :palec: děkuju, už mi trochu líp je, a u nás se zadařilo, v pondělí jdu k Dr už a začínám se moc těšit ☺️️ snad to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 18:39

@Slunicko1233218 snad všechna, co šla :mrgreen:
Krev, odběry při různých dnech cyklu, spermiogram, atd.
Jen u nás po spermio bylo jasné, ze jiná cesta než IVF nevede

• Citovat
  • Upravit
1205
29.1.22 10:53

Holky, jak jste na tom? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
29.1.22 10:56

@orchidej912 Ahoj u me se celkem da, až na ty nevolnosti a ty bolesti sem tam v oodbrisku :D 10tt a myslela jsem jak uz to přejde. A co ty jak se cítíš? K dr jdes v Pondeli ze? :hug:

• Citovat
  • Upravit
1205
29.1.22 10:59
@Anicka2888 píše:
@orchidej912 Ahoj u me se celkem da, až na ty nevolnosti a ty bolesti sem tam v oodbrisku :D 10tt a myslela jsem jak uz to přejde. A co ty jak se cítíš? K dr jdes v Pondeli ze? :hug:

Jj v pondělí, už se těším ☺️️ najednou to začíná převažovat nad strachem 🙏
Ať tě ty nevolnosti brzy přejdou, já očekávám blití stejně jak u těch dvou (od cca 8-9tt) :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
29.1.22 11:05

@orchidej912 Se tesim s tebou, dej pak vedet :hug: No ja prave zvracela spis na zacatku fakt hodně, jak se mi zvyšovala hladina hcg.Ted uz zůstaly jen ty nevolnosti :D A to bolení v podbrisku občas. Jako u dcery jsem fakt zvracela do 4 měsíce, u syna nic a teď takhle :mrgreen: Byt tehotna skoro po 10 letech je jak poprvé fakt :D

• Citovat
  • Upravit
1170
29.1.22 11:09

@orchidej912 9dpo ale s testovanim se zatim drzim :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
29.1.22 12:08

Ahoj, já tento měsíc vůbec nevím, co to moje tělo vymýšlí :lol: měla jsem stejné čárky na ovu testu 14DC, ale podle dalších teplot tam ovulace nebyla, na mamatestu to byla zřejmě ryska :cert: zrovna tento cyklus, kdy chodím na odběry krve kvůli hormonům se moje tělo rozhodne stávkovat :zed:
@orchidej912 čekáme same dobre zprávy :dance:
@Anicka2888 Tak paráda, ze už je ti lépe :hug:
@Ellenya Budu držet palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.1.22 12:13
@Anicka2888 píše:
@orchidej912 Se tesim s tebou, dej pak vedet :hug: No ja prave zvracela spis na zacatku fakt hodně, jak se mi zvyšovala hladina hcg.Ted uz zůstaly jen ty nevolnosti :D A to bolení v podbrisku občas. Jako u dcery jsem fakt zvracela do 4 měsíce, u syna nic a teď takhle :mrgreen: Byt tehotna skoro po 10 letech je jak poprvé fakt :D

Já s oběma blila do konce 4.mesice. celodenně. Fuj. Ráda bych vítala teď změnu, ale nejsem naivní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí