Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@proseccino píše:
@orchidej912 přinejhorsim si ty odběry zopakuju no… manžel má jít v úterý na spermio a je nemocný, takže tam bude v pondělí volat a asi z toho taky nic nebude… se rozhodneme řešit, ze nam to nejde a takhle to dopadne
Asi to nekdy nejde, tak tomu nechte volný průběh
věřím, že vše má svůj důvod
@proseccino píše:
@Soncak a pocitově? poznáš na sobě ovu? jestli třeba opravdu byla kolem toho 27.?a děkuji, všechny si tady přejeme to stejné… věřím, že se každá těch // dočkáme
No spíš nepoznám. Myslím, že ten plodný hlen mám asi od 25. 1., tak leda to by byl náznak.
Pokudi ten Duphaston nicil ovulaci, tak jsme ji stejně cítit nemohla. Brala jsem ho rok.
@Orchidej912-v pondělí čekáme samé skvělé zprávičky @Anicka2888-pěkně nám unikáš
kéž by ti už bylo líp, mě v žádném těhu nic nebylo, ale věřím, že to je nepříjemné av lezlé
Zdravím holky, my jsme už od včerejška doma. Dceři je už o dost lépe, ale skočilo to samozřejmě i na mě. Zatím mám jen hodně silnou rýmu a zalehlý uši, tak jsem zvědavá jak to v pondělí zvládnu v práci a respirátorů
jinak já jdu k Dr 1.2. a přijde mi, že teď ten čas extrémně pomalu utíká.
@Barry1997-super,že už jste doma tak ať i tobě je lépe a na kontrole je vše v pořádku
@lucypaja Jo je to na nic dnes jsem si říkala jak je fajn ze me jen natahuje ale zakrikla jsem to a cely oběd skoncil na WC ![]()
Zas já a blbá otázka 🙉. Můžete mi poradit ohledně bazálky?
Všechno chápu, dodržuju. Ovulku mám na spadnutí, takže jsem dneska očekávala, že bazalka už vylitne.. vzbudila jsem se v 5:40 a rovnou jsem změřila - výsledek 36,32. Okamžitě jsem zase usnula. Vzbudila se v 7:30 a změřila znovu (protože tento čas je bližší času kdy obvykle měřím) a najednou to bylo 36,79°. Kterou z těch teplot byste braly k zapsání?
Sorry no. Jsem vcelku ještě blbá 🙉 😂 😂
@Barry1997 To je super, ze uz jste doma a dcerce je lip. At je brzo lip i tobe ![]()
Tak ja jsem znovu na zacatku ![]()
Cervena dosla presne na cas 26.ledna, takze jsem dnes 4DC a jede se znovu
A to jsem fakt doufala, ovulacni testy se pekne chytly, sexu bylo taky hodne
A nic
Ach jo…
@Barry1997 To je super, ze uz jste doma a dcerce je lip. At je brzo lip i tobe ![]()
Tak ja jsem znovu na zacatku ![]()
Cervena dosla presne na cas 26.ledna, takze jsem dnes 4DC a jede se znovu
A to jsem fakt doufala, ovulacni testy se pekne chytly, sexu bylo taky hodne
A nic
Ach jo…
@Iv-iv píše:
Zas já a blbá otázka 🙉. Můžete mi poradit ohledně bazálky?
Všechno chápu, dodržuju. Ovulku mám na spadnutí, takže jsem dneska očekávala, že bazalka už vylitne.. vzbudila jsem se v 5:40 a rovnou jsem změřila - výsledek 36,32. Okamžitě jsem zase usnula. Vzbudila se v 7:30 a změřila znovu (protože tento čas je bližší času kdy obvykle měřím) a najednou to bylo 36,79°. Kterou z těch teplot byste braly k zapsání?
Sorry no. Jsem vcelku ještě blbá 🙉 😂 😂
Pokud jsi nevstala nebo nic nedělala, brala bych obvyklý čas
@Anicka2888-za to srdíčko co nosíš to vydržíš a třeba bude za pár dní zas líp
@Anonymní-to mě mrzí, tak po ms hurá do snažení ![]()
@Anonymní píše:
@Barry1997 To je super, ze uz jste doma a dcerce je lip. At je brzo lip i tobeTak ja jsem znovu na zacatku
Cervena dosla presne na cas 26.ledna, takze jsem dnes 4DC a jede se znovuA to jsem fakt doufala, ovulacni testy se pekne chytly, sexu bylo taky hodne
A nic
Ach jo…
Ať to příště vyjde
🍀
Nevstava, nezvedla ani u jednoho a čas kdy běžně měřím je úplně přesně uprostřed Mezi temahle časama právě 🙉 😂. No. Jdu spát. Jestli to bylo vážně zvýšení, tak bych měla mít zvýšenou hned zítra ráno. Pokud plašim, tak bude ráno dole 😂 😂. Dobrou dámy. A děkuji ![]()