Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja dnes zkusila a zda se, ze carka sili. Jeste furt ale tento tyden muze dojit ms.
@Terka1702 Digi by mel byt presnejsi.
Ale na tom tvem testu mas peknou carku. Ja zkusila uz vcera digi a byl uz pozit.
@Mgree
Zítra jdu do něj. Držím pěsti i tobě ![]()
V pondělí si zajdu i na krev do nemocnice
@Terka1702 @Mgree Holky držím pěsti ať čárky jen sílí. Vypadá to hodně nadějně. A bolení břicha v počátcích těhu jsem u prvního měla taky, postupně to přešlo. Bolely mě i záda v kříži, myslela jsem tehdy, že mám zánět močáku ![]()
Já stále čekám, do testování minimálně týden. Chci testovat až v den MS, tak snad nedorazí ![]()
A nějaké příznaky pozorujete?
@Suelika
Já mám ty bolesti břicha od minulého pátku, od úterý strašnou únavu a od včera mě bolí bedra. Jinak minulý týden jsem byla nemocná a bylo mi po jídle zle a to se lehce přehouplo i tento týden, teda jako není mi nijak na zvracení extrémně, ale je to taky pocit žaludku kdu uvažuje jestli to chce nebo ne
![]()
Já poprvé taky testovala až v pondělí, kdy jsem měla být 1DC a to hlavně proto, že se mi líbilo to datum ![]()
Další test nechám na sobotu.
Ty budeš testovat kdy? ![]()
@Terka1702 Žaludek na vodě, to k tomu asi taky patří, bych řekla.
Já budu testovat nejdříve 23.12. Naštěstí je teď dost věcí kolem Vánoc a práce, takže jsem zabavená a nemyslím na to tolik jako minulý měsíc ![]()
@Suelika Priznaky zatim zadne, ale dnes mam trochu naruzovely hlen, tak se bojim, aby se ms nerozjela. Obcas to tak mam. ![]()
Holky, jak moc brzo před termínem MS jste testovaly? Měla bych ji mít kolem 23.12., ale to čekání je nekonečný a už mi cuka ruka na test o víkendu 🙈 😁
@ranni_ptace Podle mě záleží na tom jak dlouhou máš LF a jak dlouho jsi po ovulaci. Rozhodně bych netestovala dřív než 10DPO, ale spíš bude něco vidět 12DPO.
@ranni_ptace Ja uz 5 dni. 8 DPO ani duch, 9 DPO uz ano. Jeste cekam, zda mrcha dojde nebo ne.
![]()
@Terka1702 píše:
@ranni_ptace
Já teď 1 DC.
Coze? Vzdyt jsi mela krasne pozit. testiky. Muze to byt jen krvaceni na zacatku.
![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. My se zatím snažíme 9 měsíců.

Tento měsíc jsem cítila opravdu pořádně ovulaci jako nikdy (7.12.) večer. Sex jsme měli 7.12. ráno a pak až 8.12. večer. Tak uvidíme zda se zadaří. Na Štědrý den bych měla dostat ms.. Tak snad už nepřijde. Tento měsíc jsem zkoušela podpořit pitím Kontryhelem a chlap pije kotvičník. Já bych měla jinak druhé dítě a chlap čtvrté
Snad všechny, brzy najdete své vytoužené //
Anonym E.