Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ami11 V pohodě
já čekám ms v pátek až
tak ať se konečně zadaří držím palce
![]()
@Karamelka1985 Urcite
Mam naplneny vejcovod,takze to je asi ten problem.Zenou me na laparku,ale ja o ten vejcovod nechci prijit…Zkousim i bylinky,ktere mi dala na miru,bylinne koupele ale stale nic…Takze me to asi nemine ![]()
@Venesí No dam tomu jeste tento cyklus a pak uz asi pujdu na laparku…ale branim se ji zuby nehty
I tobe preji at se brzo zadari ![]()
@Venesí jsem 9Dpo dneska, tak asi brzy..sice me tlačí vlevo v podbřišku, ale to taky může být tím, ze mrška dorazi:-)…a kolik si dpo?
@Ami11 to Ti může odeznit s menstruaci..měla jsem to taky, prý to může být z nachlazení ci pokud byl náběh na zanet..měla jsem to taky a za půl roku NA další kontrole to bylo pryč…zkus třeba avokado:-)kolik Ti je? a jak dlouho to máš..tenkrát, když mi oznámil, ze vajecnik mám napusteny vodou a ze vojcovod tím trpí, tak me nehnal na laparko, řekl mi at zvysim kyselinu listovou, dam si avokado a hlavně nemit holá zada a pupik..a pak při další kontrole byl vajecnik v poho a vojcovod taky..ale nevím tvoji situaci, jak dlouho to máš ![]()
@Karamelka1985 Jeee kdyby to tak bylo,tak bych byla rada…No zjistili mi to po novem roce v unoru asi
Pry je to nejspis zanetliva tekutina…Ale mam to pod dohledem a zatim se to nezvetsuje…ale u tohoto problemu je to pry zazrak kdyby se to povedlo pocit…Mam na to trochu jiny nazor,tak za ten muj vejcovod jeste bojuju…mam docela dost pripadu co zenske podstoupili laparku a odebrali jim vejcovod a stejne se jim nepodarilo otehotnet a toho se hrozne bojim i ja
Bude mi 27 ![]()
@Karamelka1985 Já si myslím že budu testit už 7 dpo
My se zatím nesnažili ještě, myslela jsem že 8.10. pujdu na rentgen, tak jsme nemohli. Ovu mi vychází pak cca na 26.10. tak to bude poprvé
budu kupovat i ovu testy ![]()
@Ami11 to se divím, ze hned honí na laparko,je to brzy a kdy si byla na poslední kontrole?..a navíc můžou jen spekulovat,dokud neprovedou laparko. ..kamarádce tvrdili, ze nemůže otěhotnět ,ze oba vejcovody ma špatný, tak si s přítelem koupili auto ,zamluvili dovcu a ono ejhle ,za dva měsíce zjistili ,ze je v tom.Pak šla císařem a řekli, ze se diví ,ze vůbec otehotnela.Můj názor je,ze někdy dělají unáhlené závěry..pokud nemáš bolesti,tak bych ještě pockala nebo zkusit jiného doktora
@Venesí ja jsem si dělala i ten test na plodnost ![]()
A jakmile jsem cítila ,ze bude ovulka,tak jsem testla a ono ejhle test pozitivní testovací silnější než kontrolní a druhy den jsem znovu testla a měla jsem obě lajny stejně silne a druhy den hups hups a ještě se me zeptal ,jestli může do me,a ja:jasně, mám ovulku a on:pozdě, je to v Tobe
…a od te doby do sebe rejpeme..takže máme veselo (a pokud se podaří, tak tuplem ????,jelikož bude muset maknout,aby se dodělal byt,než se vetřelec narodi) ![]()
@Karamelka1985 Ne-e ještě jsem nikdy žádný nezkusila, vše bude premiéra, ale to že chceme mimi jsem si řekli už před rokem, akorát jsme to pořád odkládali, měli jsme spolu bydlet už dřív, ale nakonec se ke mě do bytu přítel bude stěhovat až v půlce listopadu
taky nás tu čeká ještě přestavba a dost zařizování
Jinak jsme spolu byli teď v září 4 roky ![]()