Snažení říjen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.10.18 11:08

@Aný21 ahoj a ovulaci jsi měla teda kolem toho čtvrtého (v teplotách se nevyznám)? Jinak jsi na tom podobně, já čekám MS 19. 10. a ovu jsem měla 5. 10., takže dnes jsem 5 DPO, mám bolavé bradavky, píchá mě a brní mě v podbřišku a kolem pupíku, jsem hodně unavená a bolí mě hlava, ale přisuzuju to PMS. Jinak já osobně si myslím, že na nevolnost je ještě brzy, tak vyčkej, jestli dorazí MS, případně můžeš zkusit otestovat i dřív. Ale já jsem v tomhle nováček, tak třeba holky poradí líp, hlavně co se týká té teploty. Jediné, co mám načtené, že by už snad neměla klesat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.10.18 11:11

právětaky jsem o tom četla a já měla ovu 6.10 ale někde jsem četla že spermie mohou počkat tak nevím už jsem z toho zmatená ale také mám brnění v podbříšku hlavně večer a někdy mne i zabolí vaječníky.. zkusím ještě počkat :) taky jsem v tomto nováček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.18 11:14

@Aný21 no tak pokud jste měli sex 4.10. a 6.10. jsi měla ovulaci, tak určitě počkat mohly. A vy jste se začali snažit teď v říjnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.10.18 11:19

No přítel byl u kamaráda zapíjet miminko protože se mu narodilo čertsvě tomu kamarádovi a přijel domu přítel a vzhledem k tomu že jsem měla plodné dny od 1 do 7.10 tak to bylo každý den :D já to tedy brala tak že se snažíme a on též :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.10.18 11:24

@Venesí Určitě lepší dole. V puse to může dost zkreslovat. Stačí spát s otevřenou pusou a oknem a už máš teplotu nižší.Dole je pořád stejná.. :D V puse mívám teplotu i o dost nižší. Takže za mě určitě dole. stejná hodina, stejná hloubka a hned po probuzení. Teploměr mám pod polštářem. :) Neměřím, pokud je víkend a jdu pozdě spát nebo mám horší spaní a budím se, chodím na záchod nebo tak, to pak je lehce zkreslené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.10.18 11:25

@Aný21 Teplota je hodně vysoká.. Ale to máme každá malinko jinak. Kdy a kde měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.10.18 11:27

@Aný21 podle teploty by ovu nebyla 6.10. 8o Teplota se měří ráno vždy hned po probuzení ještě v posteli, nesmí se předtím vstát.. Jinak přes den je teplota vždycky vyšší. Takhle nejde soudit. Podle teploty jsi tím pádem ovulaci poznat nemohla. OVulka je v den posledních nízkých teplot. Což je u mě 36,42… po ovulaci teplota stoupá až k 36,9-37,1..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.18 11:31

@Vojkovka já se zeptám, je vidět, že se v tom docela vyznáš. Kdybych chtěla tu teplotu měřit, tak teda změřím ráno ještě, než vstanu z postele. Akorát každou noc chodím jednou na malou, úplně každou. Můžou být výsledky zkreslené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.10.18 11:40

@small.happy.wife Pokud chodíš každou noc průměrně ve stejný čas, tak to vůbec nevadí. Tím pádem budeš porovnávat pořád stejně naměřené hodnoty. Pokud bys chodila hodinu před tím než vstaneš, tak bych měřila před tím záchodem. Pokud pak ještě jdeš na 4 hodiny spát, tak to je úplně jedno ;) Důležité je, měřit vždy za stejných podmínek. Už nejsem úplný nováček, snažíme se už rok a půl, tak si člověk dost nastuduje.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.10.18 11:40

@Vojkovka normálně každé ráno hned v posteli po probuzení .. a 1 října byla 36.99 a od té doby to pořád stoupá.. a s přítelem byl sex od 1.10 do 7.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.18 11:46

@Vojkovka no spíš v různé časy, ale většinou ještě tak, že pak aspoň tři hodinky ještě spím, takže by to mělo ráno po probuzení být v pohodě? Děkuju za radu, zatím měřit nebudu, ale do budoucna nejspíš ano. A držím palce, ať se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
10.10.18 12:05

@Karamelka1985 Me uz hnali dned po druhe navsteve.Menila jsem doktora a dostala jsem se k dobre doktorce,ktera mi na to prisla..Tak jsem ji rekla,ze se budem snazit jeste doma.Posledni kontrolu jsem mela v cervnu a tam mi rekla,ze to neroste a ze se to snad o 2mm zmensilo.Ale stale se nedari a uz je to rok :( Takze nevim jestli mam jeste verit zda se to povede bez zasahu a odebrani toho vejcovodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
10.10.18 12:16

@Vojkovka Oka, tak bych měřila dole :) Jen dotaz, pri prvních cyklech ale teda nepoznam kdy mám ovu ? Když teplota začne stoupat až v den ovu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.18 12:23

@Venesí tak musíš preventivně mít sex často, než to vychytáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
10.10.18 12:46

@small.happy.wife :D :D když my se s přítelem zatím vidíme jen o vikendu, bydlet spolu budem až od listopadu :D takhle jsem myslela že udělám ovu test a přítele donutim prijet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí