Snažení září/říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13002
27.9.11 21:12
to jsme na tom taky stejne mesi taky nechce vzit :lol: :lol:
Anet11 píše:
Jo tak to mame stejne, me si taky nechce vzit :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.9.11 21:26

A to mě si vzal, ale všichni se tomu strašně diví - v dnešní době :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
27.9.11 21:42

my jsme spoli 8 let tak uz by pomalu mohl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.9.11 21:51

wow, tak to už je doba. my jsme spolu pátý rok a vzal si mě teda po třech a kupodivu jeho vlastní nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
27.9.11 21:54
ja taky cekam ze ho to nekdy napadne :lol: :mrgreen:
Charlie13 píše:
wow, tak to už je doba. my jsme spolu pátý rok a vzal si mě teda po třech a kupodivu jeho vlastní nápad
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.9.11 22:32

tak tvrděj o sobě jak jsou inteligentní, tak na to budeme spoléhat a snad napadne ;) držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
27.9.11 22:38
ja tobe taky
Charlie13 píše:
tak tvrděj o sobě jak jsou inteligentní, tak na to budeme spoléhat a snad napadne ;) držím palce :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.9.11 13:02
Aniska888 píše:
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů! :srdce: :srdce: :srdce:

Anisko, také se přidávám ke gratulujícím! Taková krásná zpráva :kytka: Myslím na Dirli, snad jí to taky dopadlo, měly jste holky přeci stejné příznaky, tak snad se brzy ozve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
28.9.11 15:44
Hannulka píše:
Aniska888 píše:
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů! :srdce: :srdce: :srdce:
Anisko, také se přidávám ke gratulujícím! Taková krásná zpráva :kytka: Myslím na Dirli, snad jí to taky dopadlo, měly jste holky přeci stejné příznaky, tak snad se brzy ozve :wink:

Děkuju moc.Já na ní taky myslím a držím jí palečky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
28.9.11 17:39

Ahoj holky moc dekuji:-) jsem 30 DC a MS nikde ale naposled byla po 33 dnech tak se uvidi, zatim se netestuju, nemam cim, a uprimne mam strach:-( tak uvidime. Dekuju za podporu, taky vam vsem drzim palecky:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
28.9.11 21:05
emma217 píše: … tak jsem mu pohrozila a řekla že mimi se bude jmenovat po mě:-)

To ja taky…jen jsem nehrozila,ale oznamila, protoze to myslim vazne a z tohohle neustoupim…prece se nebudu jmenovat jinak nez moje ditko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.9.11 21:12

Anet a Michaelas já to také nechápu proč nechtějí??? Já jsem se přítele na to ptala a odpověď zněla že nechce a důvod že nechce :zed: ale ono ho to přejde až se jeho potomek nebude jmenovat po tátovi ale po mámě, to je něco na ty ješitný chlapy :potlesk:
Mě hrozně vadí jiné jméno, to musí člověk vysvětlovat jak to je a pořád je manžel doma atd. Sice dnešní doba už je volná, ale já jsem na toto asi staromódní a tu svatbu, kvůli jménu a pospolitosti bych ráda.
My jsme spolu ted v září 5let :srdce:
Jinak dnes jsem nevydržela a dělala si test a jak se zde píše bohužel sněhobílo. Ale menstruaci mám dostat v pátek či sobotu, myslíte že je ještě šance že se zabarví?Nějak jsem si špatně počítala že už dnes 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.9.11 21:15
´Přesně tak ale to si nedokážeš představit jeho reakci myslím že mě chtěl uškrtit či tak :pocitac: To ja taky…jen jsem nehrozila,ale oznamila, protoze to myslim vazne a z tohohle neustoupim…prece se nebudu jmenovat jinak nez moje ditko.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
28.9.11 21:15
muze se jeste objevit je to brzo
emma217 píše:
Anet a Michaelas já to také nechápu proč nechtějí??? Já jsem se přítele na to ptala a odpověď zněla že nechce a důvod že nechce :zed: ale ono ho to přejde až se jeho potomek nebude jmenovat po tátovi ale po mámě, to je něco na ty ješitný chlapy :potlesk:
Mě hrozně vadí jiné jméno, to musí člověk vysvětlovat jak to je a pořád je manžel doma atd. Sice dnešní doba už je volná, ale já jsem na toto asi staromódní a tu svatbu, kvůli jménu a pospolitosti bych ráda.
My jsme spolu ted v září 5let :srdce:
Jinak dnes jsem nevydržela a dělala si test a jak se zde píše bohužel sněhobílo. Ale menstruaci mám dostat v pátek či sobotu, myslíte že je ještě šance že se zabarví?Nějak jsem si špatně počítala že už dnes 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.9.11 21:27
Držím palečky já budu testovat pokud MS nedorazí až v ponděli a také jsem napnutá jak kšandy. Držím ti palečky at se to podaří :andel:
dirli píše:
Ahoj holky moc dekuji:-) jsem 30 DC a MS nikde ale naposled byla po 33 dnech tak se uvidi, zatim se netestuju, nemam cim, a uprimne mam strach:-( tak uvidime. Dekuju za podporu, taky vam vsem drzim palecky:-*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí