Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anet11 píše:
Jo tak to mame stejne, me si taky nechce vzit
A to mě si vzal, ale všichni se tomu strašně diví - v dnešní době ![]()
wow, tak to už je doba. my jsme spolu pátý rok a vzal si mě teda po třech a kupodivu jeho vlastní nápad
Charlie13 píše:
wow, tak to už je doba. my jsme spolu pátý rok a vzal si mě teda po třech a kupodivu jeho vlastní nápad
tak tvrděj o sobě jak jsou inteligentní, tak na to budeme spoléhat a snad napadne
držím palce ![]()
Charlie13 píše:
tak tvrděj o sobě jak jsou inteligentní, tak na to budeme spoléhat a snad napadnedržím palce
Aniska888 píše:
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů!![]()
![]()
Anisko, také se přidávám ke gratulujícím! Taková krásná zpráva
Myslím na Dirli, snad jí to taky dopadlo, měly jste holky přeci stejné příznaky, tak snad se brzy ozve ![]()
Hannulka píše:Aniska888 píše:Anisko, také se přidávám ke gratulujícím! Taková krásná zpráva
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů!![]()
![]()
Myslím na Dirli, snad jí to taky dopadlo, měly jste holky přeci stejné příznaky, tak snad se brzy ozve
Děkuju moc.Já na ní taky myslím a držím jí palečky ![]()
Ahoj holky moc dekuji:-) jsem 30 DC a MS nikde ale naposled byla po 33 dnech tak se uvidi, zatim se netestuju, nemam cim, a uprimne mam strach:-( tak uvidime. Dekuju za podporu, taky vam vsem drzim palecky:-*
emma217 píše: … tak jsem mu pohrozila a řekla že mimi se bude jmenovat po mě:-)
To ja taky…jen jsem nehrozila,ale oznamila, protoze to myslim vazne a z tohohle neustoupim…prece se nebudu jmenovat jinak nez moje ditko.
Anet a Michaelas já to také nechápu proč nechtějí??? Já jsem se přítele na to ptala a odpověď zněla že nechce a důvod že nechce
ale ono ho to přejde až se jeho potomek nebude jmenovat po tátovi ale po mámě, to je něco na ty ješitný chlapy ![]()
Mě hrozně vadí jiné jméno, to musí člověk vysvětlovat jak to je a pořád je manžel doma atd. Sice dnešní doba už je volná, ale já jsem na toto asi staromódní a tu svatbu, kvůli jménu a pospolitosti bych ráda.
My jsme spolu ted v září 5let ![]()
Jinak dnes jsem nevydržela a dělala si test a jak se zde píše bohužel sněhobílo. Ale menstruaci mám dostat v pátek či sobotu, myslíte že je ještě šance že se zabarví?Nějak jsem si špatně počítala že už dnes ![]()
emma217 píše:
Anet a Michaelas já to také nechápu proč nechtějí??? Já jsem se přítele na to ptala a odpověď zněla že nechce a důvod že nechceale ono ho to přejde až se jeho potomek nebude jmenovat po tátovi ale po mámě, to je něco na ty ješitný chlapy
Mě hrozně vadí jiné jméno, to musí člověk vysvětlovat jak to je a pořád je manžel doma atd. Sice dnešní doba už je volná, ale já jsem na toto asi staromódní a tu svatbu, kvůli jménu a pospolitosti bych ráda.
My jsme spolu ted v září 5let
Jinak dnes jsem nevydržela a dělala si test a jak se zde píše bohužel sněhobílo. Ale menstruaci mám dostat v pátek či sobotu, myslíte že je ještě šance že se zabarví?Nějak jsem si špatně počítala že už dnes
dirli píše:
Ahoj holky moc dekuji:-) jsem 30 DC a MS nikde ale naposled byla po 33 dnech tak se uvidi, zatim se netestuju, nemam cim, a uprimne mam strach:-( tak uvidime. Dekuju za podporu, taky vam vsem drzim palecky:-*