Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sabina21 tak máš nejspíš 2 možnosti, buď je těhotenství mladší a nebo jen nějaká horm. porucha… přeji ať je to těhotenství ![]()
Ahoj holky mam 5 dni pred ms a ducha na mamatestu.. Myslite, ze jsem konecne tehotna?? ![]()
Ahojda holky, s přítelem se o Miminko vyloženě nesnažíme, ale kdyby přišlo, byli bychom rádi (necháváme tomu volný průběh)
chtěla bych se zeptat, 17.9. jsme měli s přítelem sex bez ochrany. Ovulku jsme pravděpodobně měla v rozmezí tří dnů po sexu (bolesti v podbřišku, výtok). Nevím, kdy mám dostat ms, protože ji mám hodně nepravidelnou, takže nevím ani kdy testovat. Ale dělala jsem si test včera. Byl tam pidi duch. A dneska jsem dělala opět test, ale sněhobílo. Byl od stejné značky. Myslíte, že mám ještě zkusit třeba za týden testovat? Nebo mám čekat na ms a nechat to být? Myšlenka, že bych byla těhu se mi hodně zamlouvá. Respektive od včera mám takové nutkání si to snad i vsugerovat. Hrůza děs.
Myslíte, že tam je šance pozitivního TT za pár dní?? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojda holky, s přítelem se o Miminko vyloženě nesnažíme, ale kdyby přišlo, byli bychom rádi (necháváme tomu volný průběh)chtěla bych se zeptat, 17.9. jsme měli s přítelem sex bez ochrany. Ovulku jsme pravděpodobně měla v rozmezí tří dnů po sexu (bolesti v podbřišku, výtok). Nevím, kdy mám dostat ms, protože ji mám hodně nepravidelnou, takže nevím ani kdy testovat. Ale dělala jsem si test včera. Byl tam pidi duch. A dneska jsem dělala opět test, ale sněhobílo. Byl od stejné značky. Myslíte, že mám ještě zkusit třeba za týden testovat? Nebo mám čekat na ms a nechat to být? Myšlenka, že bych byla těhu se mi hodně zamlouvá. Respektive od včera mám takové nutkání si to snad i vsugerovat. Hrůza děs.
Myslíte, že tam je šance pozitivního TT za pár dní??
máš dvě možnosti, buďto zajít na krev, nebo počkat min. dva dny, pokud nedojde MS, tak znova testovat.
Jak moc máš rozházený cyklus? Já bych určitě udělala za pár dnů další test. Ovulační testy si děláš abys vědět kdy přijde ovulace?
Právě, že si žádné ovulační testy nedělám. Poslední ms byla 3.9. Cyklus mívám 28 a nejdéle jsem dostala ms po 34 dnech. Jen je mi divně, že na včerejším testu je duch a dneska nic. Včera jsem dělala test kolem páté odpoledne. Ten dnešní jsem nechala opravdu na ranní moč a nic ![]()
No mohl třeba zrovna nějaký vadný test
já bych počkala pár dnů a udělala si další test třeba v pondělí… držím palce ať se tam druhá čárka objeví ![]()
@Margit. Tomanova moc děkuji. Teď když nad tím tak přemýšlím a připouštím si, že bych mohla být těhu, je to krásný pocit
snad to vyjde ![]()
Hlavně aby sis to pak moc nebrala, když to náhodou nevyjde… My se snažíme už dva roky… a rok to řešíme s reprodukční klinikou. Takže hlavu vzhůru, když tam nebude čárka teď, bude tam příště ![]()
Dva roky?
no páni. Doufám, že ti to vyjde a budeš těhulka co nejdříve! Určitě se s klinikou domluvíte. Nebo na to přestanete myslet a stane se to přirozeně. ![]()
No ono nám potom zjistili různé věci proč to nešlo, tak jsme na tom aspoň mohli pracovat
ale teď už je všechno tak nějak v pořádku, takže jsme se hodili do klidu a uvidíme co nám čas přinese, a když nic tak se vrátíme zase na kliniku a tam nám pomůžou ![]()
Jinak mi pak určitě napiš, jak dopadl testík a já ti budu držet palce ![]()
@Margit. Tomanova po takovém utrpení už to určitě odpadnout musí!! Budu držet všechny palečky ![]()
Určitě napíšu. Jsem sama zvědavá, jak to dopadne. ![]()
Holky já jsem zatím 6DPO a ty dny se teda neskutečně vlečou
Jsem jak šílená, nevím co se sebou budu dělat, když toto je zatím poprvé a jsem na tom takto. Neustále se konzroluji jak blázen, jestli nemám nějaký příznaky. Už abych mohla začít testovat ![]()