Snaženíčko, snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
12.3.14 18:09

@Sabina21 tak máš nejspíš 2 možnosti, buď je těhotenství mladší a nebo jen nějaká horm. porucha… přeji ať je to těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.14 18:42

Dekuji. Budu doufat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.9.14 12:25

Ahoj holky mam 5 dni pred ms a ducha na mamatestu.. Myslite, ze jsem konecne tehotna?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 08:48

Ahojda holky, s přítelem se o Miminko vyloženě nesnažíme, ale kdyby přišlo, byli bychom rádi (necháváme tomu volný průběh) :P chtěla bych se zeptat, 17.9. jsme měli s přítelem sex bez ochrany. Ovulku jsme pravděpodobně měla v rozmezí tří dnů po sexu (bolesti v podbřišku, výtok). Nevím, kdy mám dostat ms, protože ji mám hodně nepravidelnou, takže nevím ani kdy testovat. Ale dělala jsem si test včera. Byl tam pidi duch. A dneska jsem dělala opět test, ale sněhobílo. Byl od stejné značky. Myslíte, že mám ještě zkusit třeba za týden testovat? Nebo mám čekat na ms a nechat to být? Myšlenka, že bych byla těhu se mi hodně zamlouvá. Respektive od včera mám takové nutkání si to snad i vsugerovat. Hrůza děs.
Myslíte, že tam je šance pozitivního TT za pár dní?? :think:

• Citovat
  • Upravit
1908
4.10.19 09:50
@Anonymní píše:
Ahojda holky, s přítelem se o Miminko vyloženě nesnažíme, ale kdyby přišlo, byli bychom rádi (necháváme tomu volný průběh) :P chtěla bych se zeptat, 17.9. jsme měli s přítelem sex bez ochrany. Ovulku jsme pravděpodobně měla v rozmezí tří dnů po sexu (bolesti v podbřišku, výtok). Nevím, kdy mám dostat ms, protože ji mám hodně nepravidelnou, takže nevím ani kdy testovat. Ale dělala jsem si test včera. Byl tam pidi duch. A dneska jsem dělala opět test, ale sněhobílo. Byl od stejné značky. Myslíte, že mám ještě zkusit třeba za týden testovat? Nebo mám čekat na ms a nechat to být? Myšlenka, že bych byla těhu se mi hodně zamlouvá. Respektive od včera mám takové nutkání si to snad i vsugerovat. Hrůza děs.
Myslíte, že tam je šance pozitivního TT za pár dní?? :think:

máš dvě možnosti, buďto zajít na krev, nebo počkat min. dva dny, pokud nedojde MS, tak znova testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
4.10.19 10:13

Jak moc máš rozházený cyklus? Já bych určitě udělala za pár dnů další test. Ovulační testy si děláš abys vědět kdy přijde ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 11:15

Právě, že si žádné ovulační testy nedělám. Poslední ms byla 3.9. Cyklus mívám 28 a nejdéle jsem dostala ms po 34 dnech. Jen je mi divně, že na včerejším testu je duch a dneska nic. Včera jsem dělala test kolem páté odpoledne. Ten dnešní jsem nechala opravdu na ranní moč a nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2776
4.10.19 11:24

No mohl třeba zrovna nějaký vadný test :nevim: já bych počkala pár dnů a udělala si další test třeba v pondělí… držím palce ať se tam druhá čárka objeví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 11:25

@Margit. Tomanova moc děkuji. Teď když nad tím tak přemýšlím a připouštím si, že bych mohla být těhu, je to krásný pocit :srdce: :hug: snad to vyjde :andel:

• Citovat
  • Upravit
2776
4.10.19 12:09

Hlavně aby sis to pak moc nebrala, když to náhodou nevyjde… My se snažíme už dva roky… a rok to řešíme s reprodukční klinikou. Takže hlavu vzhůru, když tam nebude čárka teď, bude tam příště :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 12:27

Dva roky? 8o no páni. Doufám, že ti to vyjde a budeš těhulka co nejdříve! Určitě se s klinikou domluvíte. Nebo na to přestanete myslet a stane se to přirozeně. :P

• Citovat
  • Upravit
2776
4.10.19 12:40

No ono nám potom zjistili různé věci proč to nešlo, tak jsme na tom aspoň mohli pracovat :-) ale teď už je všechno tak nějak v pořádku, takže jsme se hodili do klidu a uvidíme co nám čas přinese, a když nic tak se vrátíme zase na kliniku a tam nám pomůžou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
4.10.19 12:40

Jinak mi pak určitě napiš, jak dopadl testík a já ti budu držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 14:44

@Margit. Tomanova po takovém utrpení už to určitě odpadnout musí!! Budu držet všechny palečky :hug:
Určitě napíšu. Jsem sama zvědavá, jak to dopadne. :*

• Citovat
  • Upravit
1120
5.10.19 13:13

Holky já jsem zatím 6DPO a ty dny se teda neskutečně vlečou 8o Jsem jak šílená, nevím co se sebou budu dělat, když toto je zatím poprvé a jsem na tom takto. Neustále se konzroluji jak blázen, jestli nemám nějaký příznaky. Už abych mohla začít testovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí