Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karkulka1283 chtela jsem ale zkusim to a prinejhorsim si to nebudu brat k srdci
na den snad vynecha mrcha tak mam nachystany clearblue s indikatorem
@Hanulina21 taky bych si ho chtěla koupit ale uvidím, třeba mi budou stačit obyčejný papírové testíky
každopádně mam nějaký dobry pocit že to ted vyjde ![]()
@Hanulina21 i když ja už se těm pocitům moc nepoddavam protože jsem ten pocit už měla tolikrát ![]()
@karkulka1283 aso tak ale tentokrat nam to vyjde berus
me ted malem upadla hlava 2 jsem zvracela mam migrenu jak pjase..:( tu sem mela naposledy pul roku zpatky me mrdne ani zmrzla smes na svickovou nepomaha:(
@Hanulina21 ja když mám migrenu tak taky zvracim takže vím jak ti je
me na migrenu zabere maximálně spánek a migralgin ![]()
@karkulka1283 me ted zabira ibubrufen rapid to je sileny z niceho nic a ten muj furt z ceho to mas? To musis vedet apd.. Ale ja potrebuju tichooo
ty jo at uz je patek… Ale jak se znam zkusim tt beztak i ve ctvrtek uz ted me svedi prsty..ja sem hrohnaa a sem strasne rada ze te tu mam!!:*
@Hanulina21 ten můj mi vzdycky nosí ledovy obklady
a radši se mě na nic neptá
ja zítra hlidam sestře všechny tři děti a jsou nemocný takže už se fakt nemůžu dočkat, lucka a matěj jsou v pohodě jsou trochu větší takže koukají na telku ale boříkovi je 15 měsíců a jak je nemocnej tak je protivnej a furt fnuka atd ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? 4. 4. jsem měla SP, 17. 5. ZT a revize a teď jsem 6DPO. Cítím spodek, bolí to dneska celý den jako těsně před menzes nebo v její první den, dloube a tlač, až se kroutím. Včera a dneska motanice hlavy, jako opilá jsem byla, což je v práci blbý
.. No a o mimčo jsme se snažili tři dny a jeden den před ovulkou, kterou bezpečně poznám. Tentokrát mi jí ale i potvrdila doktorka, když jsem byla na první kontrole po MS po revizi. Rovnou mi řekla že čt - pá to přijde. Tak jsme na to vlítli. No a teď už jen čekáááám…
@Lucisek12 ahojky
myslím že 6DPO je docela brzy na nějaký příznaky protože vajíčko se uhnizďuje az 7-8 DPO ale když to tak citis
snad se ti zadaří co nejdříve ![]()
@Hanulina21 jeee proč sis nedělala test z ranní moči?
Ahoj @Lucisek12 Možná jsem natvrdlá, ale nějak moc nerozumím těm tvým datům
Na začátku dubna jsi měla samovolný potrat, 17. května jsi byla na revizi kvůli zamlklému těhotenství a už máš za sebou porevizní MS? Nějak mi to nesedí. Prosím o vysvětlení.
@Majdina82 mě to sedí
otěhotněla hned po SP a nepovedlo se to a porevizní ms jí asi přišla normálně jako klasická ms