Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ndkv Jo ten je na předpis, je to na pravidelný cyklus, podpora plodnosti a udržení vajíčka ![]()
Ahoj holky.
@Hanulina21 Ahoj, kolikátý den po jsi testovala a už byl nějaký náznak? U nás byl nechráněný sex 31.5., pak v noci ze čtvrtka na pátek mě v noci vzbudilo břicho, boleli mě srůsty po slepáku. Což by mohlo být uhnizďování, ne? Teď už mi je od úterý špatně na zvracení. V práci chodím teď noční a je to šílený, v noci bych spala. Dnes jsem 11den po, jenže z důvodu nočních netestuju, nejdřív mohu v sobotu ráno…Jinak gratuluju k těhu.
![]()
Ahoj holky
už jsem můj příběh psala na jedné skupince, ale nechci tam už holky otravovat
mám takový problém a myslím ze vy mi poradíte nejlíp.
poslední menstruaci jsem dostala o týden dyl. Nikdy se mi to nestalo… Max o den dyl či dřív.
… Když se mi to opozdilo tak jsem si dělala druhy a ppátý den zpoždění test… Vyšel negativní… Už jsem si říkala, ze asi ta mrcha nepřijde. Neměla jsem ani jeden pupinek na čele a to se mi vždy před MS udělá… Pak přišla ale tak nějak divně normálně první dva az tři dny to mám hodně silné, ale teď mám sotva z poloviny špinavý tampón.
před tím než se dostavila tak mě trochu bolel podbřišek, v den kdy přišla to bylo stejné a to normálně nemůžu ani ležet a laduju do sebe prášky… Ted ne… No a od re doby co to mám (3. Den) tak mám strašně zvláštní pocit v podbřišku… Nevím k čemu to přirovnat…Šimrání, motylky nebo co… Nebo jako kfkdyž se vám chce curat… Je fakt že chodim jednou tolik na WC než normálně… Holky myslíte ze tam ma třeba nějaký zánět nebo tak… Nevím jestli jít na gyndu nebo to nechat byt… Nebo jestli už jste to nějaká zažila?
děkuji moc… Jste zlaticka ![]()
@VejuVerča Ahojky,až ti skončí ms udělej test a uvidíš, každopádně když te curani bude bolet palit nebo jeco tak jdi k dr pro antibiotika ![]()
@karkulka1283 curani neboli ani nepali…
to je ještě možnost ze mužů byt v tom? Když paty den po vynechání byl test negativní? ![]()
@VejuVerča šance je sice minimální ale je, lepší nic nepodcenit ![]()
@VejuVerča já měla pozitivní těhu test až po 11 dnech spoždění ![]()
@karkulka1283 az tak jo? To já bych asi už ani nedoufala…
teda my jsme se o mimi nesnažili… Skoro rok uz nevěru HA a znáš to… Když je člověk opilej, tak nemá zábrany…
no s přítelem jsem 6 let takže by mi to ani nevadilo…
stejně stále říkám ze chci mimi… Ale asi jen pochovat pomazlit a zase vrátit… Tak uvidíme jestli mi přítel náhodou nezadelal na mimi
me právě překvapilo takové zpoždění.. Normálně to dostanu po 28 dnech i když jsem vysadila HA tak jsem to dostával nnormálně. To jsem byla rada
![]()
@karkulka1283 jo děkuji
no ani nevím co si přeji aby tam bylo…
ono to nějak dopadne, kdyby byl pozitivní, tak dam vědět ![]()
Tak mi vcera vecer konecne dorazila prvni porevizni MS, ale vypada to tak, ze snazeni nejspise odlozime, az po te druhe. Krev je totiz spise hneda nez cervena a jsou v ni male srazeninky.
@VejuVerča dobře,držím pěsti ![]()
@ndkv to je super že z tebe jdou kousky, to je dobrá zpráva ![]()
@karkulka1283 To je dobra zprava? Ja myslela, ze dobre by to bylo, kdyby byla krev normalni. A tak, co si myslis o tom snazeni? Mame uz to zacit zkouset nebo je lepsi pak pockat na dalsi MS?
@ndkv me dr řekl že když padají kousky tak je 100% že bude děloha čistá
a pak mi povolil snaženíčko
já bych byt vámi začala ![]()