Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1176
8.7.15 22:46

No, hlavně během léta, v zimě si ho užiju víc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
9.7.15 11:04

@ndkv třeba na women zone :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
9.7.15 11:58

@karkulka1283 Tam jsem zrovna dneska koukala a nic nenasla. :( To musim byt prihlasena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.7.15 15:01

@Marticcce tak ono se přece říká, že stačí 2-3 milování týdně, ale je pravda, že je lepší, když je to rozvržené např. ut, ct, ne než dva dny po sobě. My se ještě nesnažíme, ještě jsem ani nedostala první měsíčky po kyretáži, ale čekám je každým dnem. Já mívala ale dlouhé cykly, takže taky můžu ještě 14 dní čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
9.7.15 15:28

@ndkv musíš se zaregistrovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
10.7.15 20:37

@Kikolkaa a budeš zkoušet hned po první ms, nebo radši počkáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
10.7.15 20:43

Tak holky za 3-4 dny (ne)čekám svou 4tou ms od revize :-) jsem 9 dní po ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.7.15 23:44

@Marticcce samozřejmě, že bych chtěla hned, ale nevím, zda je to dobrý nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
11.7.15 06:43

@karkulka1283 Tak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
11.7.15 07:19

@ndkv děkuju :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.7.15 10:38

Ahojky (Dobry den) holky a maminky co se snazite otehotnet tak jako. Mam 3 letou holcicku a uz pres rok se snazim otehotnet v listopadu 2014 jsem otehotnela mimodelozne pred tim mi udelali revizi ze si mysleli ze je to normalni tehotenstvia po tydnu lezeni v nemocnici a po revizi delohy me pustili domu a po dvou dnech bolesti a krvaceni nastup zpet do nemocnice z mimodeloznim tehotenstvim okamzite me vzali na sal za 5min 12 odebrali mi levy vejcovod po 4 mesicich mi dr rekl ze se muzu zase snazit o mimco a nejak to porad nejde z kazde MS sem zklamana a uzam strach ztoho dalsiho…tak snad jste trosku pochopili a byla bych rada za kazdy rady dekuji a preji hezky den Kačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
11.7.15 10:59

@Kačka94 ahojky,já ten nečekám 4tou ms od revize a všude sem četla že po revizi to pujde brzo jelikož je pohnojeno a tak jsem taky z každé ms zklamaná ale zatím na tom nejsem tak špatně abych ms obrečela :D ale jestli to pujde dál takhle tak se brzo ani slzám nevyhnu :zed: poprvé jsem otěhotněla po třech měsících snažení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.7.15 12:28
@karkulka1283 píše:
@Kačka94 ahojky,já ten nečekám 4tou ms od revize a všude sem četla že po revizi to pujde brzo jelikož je pohnojeno a tak jsem taky z každé ms zklamaná ale zatím na tom nejsem tak špatně abych ms obrečela :D ale jestli to pujde dál takhle tak se brzo ani slzám nevyhnu :zed: poprvé jsem otěhotněla po třech měsících snažení :nevim:

Ja poprve take otehotnela asi po2-3mesicich a az ted je to takove pomalenez sem otehotnela mimidelozne. Tak sem cekala pomalu rok a pak kdyz uz se povedlo tak mimodelozne :-( no a ted od zakroku 8mesicu a stale nic…snazim se moc na to nemyslet hodne pomaha prace ale i tak clovek nad tim porad premysli a ceka kazdou MS ze to vyjde a MS neprijde a nejhorsi je ze dr.mi rika ze je vse v poradku a ze nez budu mit v srpnu prevent. kontrolu tak ze prijdu urcite driv stim ze urcite se to povedlo no a nic a je mi furt trapny k nemu chodit si pro rady kdyz pomalu zadny nedava :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
11.7.15 12:34

@Kačka94 a děláš si ovu testy aby si zachytila ovu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.7.15 12:39

Holky, vím, že je to ohraná písnička, ale nejlíp to jde, když to neplánujete. Psychika dělá opravdu hodně! Jenže sama vím, že myšlenky nejde jen tak vypnout. O miminko jsem se snažila skoro rok. Každý měsíc pravidelný sex a pokaždé čekání zda ms přijde nebo ne. Když už jsem to vzdala, začala si hledat novou práci, tak se to najednou povedlo a narodil se mi krásný kluk. Teď jsme se nesnažili a ono to přišlo, sice to nedopadlo (v 11. tt ukončení), ale teď už plánuji, jak se budeme snažit a bojím se, že to nevyjde, protože na to budu pořád myslet. Kdyby tak šlo ovlivňovat psychiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí