Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kikolkaa jelikož když máš ovulaci tak mas hlen konzistence vaječneho bílku a já ho nemám ![]()
@Kikolkaa taky by me to zajimalo…moc tomu nerozumim ani tomu anoovulacni? ![]()
Ahoj holky.tak já jsem dneska 28DC a ovulka stále nikde. podle doktora a podle UTZ měla být v pondělí, a test ještě není ani pozitivní.
se z toho zblázním. co vy? jak válčíte?
@Kačka94 Anovulační cyklus znamená, že v tom měsíci nemáš ovulaci, tzn. nemůže ani dojít k oplodnění vajíčka.
@ndkv zacala jsem BT merit teprve vcera, kdy mi skoncilo „spineni“ po prvni MS, cele to trvalo 11 dni… doufam, ze se rychle srovna.
Potrat byl uz na konci kvetna, v 11 tydnu, pak ctyri dny na to podezdreni na mimodelozni a injekce metotrexatu, nasledovalo dva a pul tydne krvaceni a za dalsi tri tydny dorazila MS. Uz bych to cele chtela uzavrit, ale i dva dny po skonceni prvni MS me poboliva podbrisek a zada. Mam toho plny zuby. Takze v pondeli snad naposledy do laborky na hodnotu hcg, a pak musim obvolat pul kraje a sehrat divadlo, abych se dostala na ultrazvuk.
A do toho zacal pritel, ze bysme si jakoze meli ted dat od snazeni delsi dobu pauzu a bla bla. Uplne me timhle odrovnal. Vsechno me boli a nemam vubec na nic naladu.
@Majdina82 to sem nevedela vubec ze to je ja myslela ze ovulace e kazdy mesic to jsem v soku a jak poznam jestli mam ovulaci?
@Leppäkerttu pritel by spis mel podporit a ne to vzdat si myslim…hlavne at vse dopadne dobre drzim palecky
@Kačka94 u zdravé ženy jsou 3 anovulační do roka uplně normální takže když bys měla anovulační cyklus nic se neděje..zkusíte to další měsíc ![]()
Holky asi blba otazka ale ja si stim nevim rady vzdy po sexu kdyz se snazime o mimi tak mi prijde ze..ze me vytece vse je to normal nebo mi to jen prijde ![]()
@Kačka94 ahoj.no vse urcite nevycete, vzdycky tam neco zustane
zkus po sexu aspon tak 20minut lezet a nohy nahore aby si spermijkam trochu pomohla na sve dlouhe ceste ![]()