Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marticcce me ho kontrolovaly asi trikrat po revizi, protoze mi kolisalo.pak dikybohu zacalo klesat, tak jsem se vyhla laparoskopii.
@misa1967 To jste me zase nahlodaly. Asi si taky koupim test, at zjistim, jak jsem na tom s HCG, at me to pak taky pripadne nemate. ![]()
Holky, merite nektera bazalni teplotu nebo vsechny pouzivate ovulacni testy? Zacala jsem po MS zase merit a teplota mi neskutecne lita:
19.06. 36,26
20.06. 36,46
21.06. -
22.06. 36,51
23.06. 36,17
24.06. 36,40
25.06. 36,27
26.06. 36,16
27.06. 36,32
28.06. 36,32
Asi se telo jeste poradne nevzpamatovalo, protoze takove vykyvy jsem nikdy nemivala. ![]()
Ja teda moc nemerim, vim jen ze před ovulaci je nižší a pak leze nahoru, možná máš anovulacni cyklus. Ja já jsem se vždycky měřila jen když nedorazila ms, a to i ted, teplota se mi pořád drží nad 37, ms zatím nikde, i nějaké příznaky by byly, tak uvidíme ![]()
Tak já MS stále čekám, byla jsem na kyretáži v 11 tt, kdy se plod vůbec nevyvíjel. Doufám, že se příště zadaří.
Ja pořád čekám s testem, mam z toho strach, aby tam něco bylo, asi pockam do stredy a pak dám vědět, držím vsem palecky at se co nejdřív zadari
Nejhorší je, když najednou všichni kolem začnou být těhotní. Mám z nich radost a přeji jim to, ale v hlavě se mi pořád honí, že já už mohla být v tom a tom týdnu, už bych možná znala pohlaví. Se švagrovou jsme mohly mít stejně staré děti, skoro přesně, s rozdílem asi 1 týdne…
@Kikolkaa Jo,rozumim Ti. Mam to podobne. Mam kolem sebe 6 tehulek, takze je to docela narez.
Ale je to tak, jak to je…zivot jde dal a priroda vi, co dela.
@ndkv jojo, asi lepší teď než někdy později zjistit, že je miminko nemocné, nebo o něj přijít v pozdějším čase.