Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karkulka1283 Jo,tu jsem mela hned po 14 dnech a vse bylo v pohode.
@karkulka1283 Krev uz mam normalni barvy a cucky uz taky zadne. Takze uz je asi deloha cista, ne? ![]()
@ndkv určitě jo!
já dnes zkoušela tt a byl negativní tak snad další cyklus! ![]()
@ndkv ted mi přítel řekl že se bude snažit každý den!
tak to se mám na co těšit ![]()
@karkulka1283 Tak srazena krev se zase vratila. Vypada to spise jako malickate krvave hleny, ale i tak…jen cista tekuta krev to neni.
Tak co myslis s tim snazenim?
Nemam to radeji o mesic odlozit, at se s druhou MS deloha docisti? Mam strach, aby se zase vse neopakovalo, ale na druhou stranu uz bych to chtela zacit zkouset.
Holky, muze se k Inofolicu uzivat kyselina listova nebo uz by nemela, kdyz je v nem obsazena?
@ndkv zkus si zajít na gyndu a řekni že si měla divnou ms at ti udělají ultrazvuk a bude
a k té kyselině…když bereš vitamíny s kys. listovou tak je zbytečné aby si brala samotnou kyselinu listovou protože samotnou kys. listovou málo když telo přijme a čurankama ti vyjde zase ven a s vitamínama ji tělo vstřebá takže vitamíny stačí ![]()
@karkulka1283 Kdyz me je blbe tam zase jit. Urcite by mi Dr.rekl,ze dalsi MS se vse docisti a bude klid. A nemuzu mu rict, ze se cheme zase zacit snazit. By me asi ukamenoval, kdyz se ma spravne cekat 3-6m. ![]()
@karkulka1283 Kdybych pro jistotu jeste jeden mesic pockala, je lepsi ten Inofolic brat ted na srovnani vseho nebo az pred tou dalsi ovu, kdy bychom se zacali snazit?
@karkulka1283 Ja uz prisla na to, co to bylo. Ten konec MS nebyly srazeninky krve, ale obarveny vytok (hlen). mela vytok behem MS, ale urcite to bylo tim, ze MS byla vyvolavana, takze telo z toho bylo zmatene. Je to mozne…?