Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak je to v čoudu, mrcha dorazila.
I když nechápu ten slabě pozitivní test.
Myslím, ze jsem těhotná byla, jenže se to neuchytilo.
I příznaky byly. Achjo. Tak zas nanovo. ![]()
@ndkv já měřím bazální teplotu
ale chce to graf..na tom je to líp poznat
a ještě to zkombinovat s testama protože samotná bazální teplota je na prd ![]()
@ndkv Taky si to myslím, myslím že sliznice ještě nebyla dostatečně vysoká, aby se to mohlo uhnízdit. Týden před očekávanou Ms až do teď medost bolelo břich, to je celkem dva týdny, to normálně nemám, břicho mě jen zabolí těsně před tím, než to dostanu. Takže podle mě se to snažilo zavrtat, ale nebylo pořádně kam.
Tak už snad to teď bude o. k. a zadaří se. @karkulka1283 Já většinou ovulaci na sobě poznám, nejdřív je to bílý výtok a pak mě trochu bolí břicho jak před ms. ovulka se z teploty dá bohužel poznat jen zpětně (někde jsem to četla). Takže je to jen orientační.
@Marticcce já dělám ovu testy a měřím i teplotu takže mám ovulku krásně podchycenou ![]()
To je mi líto @Marticcce, budu držet palce, ať se zadaří příští měsíc.
@Kikolkaa dík, nebude to zrovna jednoduchý, partner jezdí domů jen na dva dny v týdnu, ale podle výpočtu ovu z netu by to snad mělo klapnout, jen nevím, když jsem mela týden zpoždění, jestli ovu počítat podle data kdy ms měla dorazit, nebo podle toho kdy skutečně dorazila???
Asi si koupím ty ovu testy. A vy se už snažíte nebo ještě čekáte?
@Marticcce Tak já si myslím, že když je přítel tak málo doma, tak si to ani hlídat nemusíš. Když se vidíte tak málo, tak asi máte sex, když přijede. Nebo ne? ![]()
@Majdina82
Tak to je jasný, jen kdyby mi ovu vycházela na jiný den, asi bych musela přes půl republiky za ním ![]()
@Marticcce Jó tak to myslíš, to mě nenapadlo
To pracuje tak daleko stále nebo jen přechodně?