Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kačka94 dik :hug mame stejne jeste do zacatku srpna zakaz od doktoru. Pritele vlastne i chapu, posledni dva a pul mesice jsem stravila doma v obyvaku v bolestech a na praskach proti bolesti. Ale ja ho do srpna ukecam, vcera uz byl docela nalomeny ![]()
Nicmene vcerejsi vysledek hCG byl 1, takze dneska slavim
a konecne za tim vsim muzu udelat tlustou caru.
Ahoj holky
!
Jsem 3.den po revizi (akutka pondělí večer) po spontánním potratu ve 12tt. (mimi bylo vel. 9.tt- přestalo bít srdíčko) a nějak tápu a nevím, do které diskuze se přidat, nechci zakládat novou…můžu sem?
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala do vaší diskuse.
Včera jsem absolvovala revizi po neúplném spontánním potratu v 6tt. ![]()
Podle doktorky máme počkat 3 MS, přijde mi to děsně daleko… Tak bych si to rada krátila pokecem s dalšíma čekatelkama.
@Debie @Danca7 Ahojky holky
taky mi to čekání přišlo dloufé tak jsme se začali snažit hned v březni a do ted nic ![]()
Presne tak ja tez porad nic z kazde MS sem zklamana snazim se na to nemSlet a jit dal ale touzim po mimcu takovou dobu tak snad brzy prijde ten den D
jinak holky vitejte
@karkulka1283 @Kačka94 Díky holky. My se o mimčo snažíme už rok a představa, že se to o další 3 měsíce odkládá mě dohání k zoufalství
V neděli to vypadalo, že to půjde bez revize - tak už jsem si plánovala, jak na to po ms hned hupnem. Ale teď se bojím ![]()
Zatím piju kontryhel, pokračuju s listovkou a jak to půjde, začnu zase s Mojžíšovkou.
Holky, držím palce, ať vám to brzo vyjde ![]()
A v čem je u vás problém? Já vůbec neměla ovulaci - i přes Nosifol, cvičení Mojžíšovky, čajů atd. Jen hormony jsem zatím nezkoušela. Taky chodím na endokrinologii, protože jsem měla zvýšený antiTPO. ![]()
Ahoj
Můžu se přidat? Jsem 2 měsíce po samovolném potratu a následné revizi. Nyní probíhá druhá porevizní MS a po ní bychom se chtěli zase začít snažit/nechat to na přírodě
ikdyž doktorka říkala ať se ukážu až tak za půl roku.
Doufám že se to povede jako minule, tedy napoprvé
Vám přeji mnoho štěstí ve snažení ![]()
Já na tu 2. porevizní teprve čekám, měla by být každým dnem. Pak se zase chceme pokusit o mimčo.
Mě pár dní napínala mrcha ![]()
což po revizi není neobvyklé, ale doufám že naposledy
jak dlouho se snažíte?
Dobre ranko! ![]()
Diky
!
Tak ja se snazenim vubec nevim…bylo by to 3.ditko, tri sice chceme, ale stejne jako „dvojka“ prislo o fous brzo
!
Asi tomu nechame spis volny prubeh, ikdyz manzel teda tlaci na pilu
,ja rekla, ze nejdriv neco bude stejne az po 1.kontrole na gynde, v zari
!
Jinak jsem citila od prvniho pohledu na TT, ze tohle tehu dobry nebude
,mam tusaka a zase se to potvrdilo, coz je na jednu stranu dobry na pripravu, ale na druhou to zvysuje negativni myslenky…no, stalo se, priroda to tak chtela, zivot jde dal…
Krasny den, ja mam pracovni vikend
!!!
@Debie jj, taky tomu necháme volný průběh.
Já tušila že něco není v pořádku po druhém TT. Byl to stejně slabý dušík jako dva dny předtím. To jsem začala hledat tady na emiminu co s tím a začala se stresovat (především kvůli případnému mimoděložnímu). Korunu tomu nasadila kolegyně z práce které jsem to přinesla ukázat že prý to na těhu nevypadá ale ať si koupím TT ještě od jiného výrobce. To mě vystresovalo na maximum. Ten den jsem jela k rodičům a celou cestu jsem probrečela. Na TT z Benu lékárny byla čárka silnější a nakonec došlo i na Clearblue (+, 1-2), to mě celkem ukidnilo ale červíček hlodal… Pár dní na to přišlo krvácení a to už bylo jasné že se něco děje. ![]()
Ale co to píšu, tady se řeší snažení
mě to nanovo čeká od příštího týdne, tedy ten volný průběh ![]()
Jsem si zrovna říkala, že jsi vzhůru nějak brzy na to že je víkend, že asi budeš v práci. Tak ať Ti to brzy uteče ![]()
@HanickaK diky
!
Takze jsi to mela bez revize, hned nejak zezacatku?
Promin, nejsem v obraze, necetla jsem celou diskuzi
!
Jinak ano - jsem v praci. Pracuju prave teprve od unora na castecny uvazek (2dny v tydnu,)a uz po 4.m. v praci jsem otehotnela! Nastesti to vzali to v poho
,vedeli, ze treti chceme
,jen jsem musela byt prerazena (zdr. sestra) na dispecink, coz je pohoda, chci si to domluvit do prvni kontroly na gynde, coz bude presne i po 6nedeli, tak jestli zase pujdu do normalniho provozu,uvidim.Je mi to jedno, uzivam si to stejne
!