Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ndkv je to možné taky to tak občas mám
já bych se snažit už začala
dokud je pohnojeno ![]()
Ahoj děvčata, můžu se přidat? Jsem po revizi 11.5. v 8 tt, už mi dorazila i ms 3.6., samozřejmě jsem taktéž nedala na doporučení vydržet až po druhé ms a začali jsme se snažit, takže uvidíme ![]()
Říká se, že po revizi je tělo jak pohnojené, tak jaksi předpřipravené na další těhotenství ![]()
@Marticcce @karkulka1283 Aha,tak ted uz to slovo „pohnojit“ chapu. ![]()
Ahojky holky. můžu se taky přidat? minulý rok jsem měla ZT a SP…a teď po skoro roční očistné kůře to chceme znovu zkusit, a doufám, že napotřetí už to vyjde. Teď jsem 2DC a čekám na mou pozdní ovulaci…většinou ji mám kolem 19-25DC. zrovna v té době budeme na dovolený, tak snad tam uděláme malýho Kapverďana ![]()
@Marticcce tak to držím palce at se co nejdřív zadaří!
![]()
@ndkv to je dobře, taky sem nejdřív nevěděla ![]()
@misa1967 Ahoj,jak ta tvoje očistná kůra vypadala jestli se mohu zeptat?
Pozdní ovulace znám já měla minulý cyklus ovu až 28DC ![]()
@karkulka1283 No já měla očistnou kůru od jedné paní ze vestína, která dělá i porodní asistentku a věnuje se přírodní medicíně. tak mi zkoušela dávat různý tinktury, bylinky, čaje apod..měnilo se to po 14dnech-3 týdnech. A cítím se určitě líp. A snad to moje případné těhotenství už dopadne dobře.
@karkulka1283 Taky máš tak dlouhé cykly? Zkoušela si něco na upravení?
@karkulka1283 Díky, no přeci jen mám strach, že je to moc brzo, jenže už nejsem zrovna nejmladší tak zas nechci moc dlouho čekat ![]()
Jo a holky, kontroloval vám po revizi někdo hodnoty hcg??? Mě teda bohužel nikdo ![]()
@Marticcce Kontrolovali mi ji jeste po revizi v nemocnici. Primo po zakroku. Ale na gynde uz pak ne. ![]()
Mám obavy, že když druhá ms nepřijde, protože to třeba bude rozhozený, a já si udělám test, aby nebyl pozitivní jen protože tam bude zbytkový hcg. No, už asi magořím ![]()
@Marticcce tak udělej test ted
a uvidíš jestli tam něco bude a nebo ne..tak jsem to udělala taky..
a aspon uvidiš jestli ti tam něco zustalo nebo ne ![]()