Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miminko Matěj dekuju moc
popravde v dubnu jsem prodelala zamlkly potrat. tak si moc preju aby tenhle mrnousek byl zdravej
drzim pesti a preju hodne stesti at prijde pozitivni zpravicka. vzyd uz jsi to vsichni zaslouzime ![]()
@Michel70 já o to malinký přišla na začátku června ve 12tt+6.taky doufám, že se to ted podaří jen doufám, ale myslím si, že to nevyjde
máš pravdu, že by sme si to už konečně zasloužili, ale je to bohužel jinak ![]()
ale tobě to vyjde a vše bude v pořádku
![]()
v kolátým tt si?
@miminko Matěj kez by ale verim
ze tentokrat to vyjde
jsme 6tta kousek. preju at ti to vxjde a moc me mrzi co se ti stalo ![]()
@Michel70 Mám z tebe strašnou radost…hlavně na vás dávej pozor a snaž se být v klidu, i když vím, že to moc nejde. My se máme skvěle, za chvíli mě čeká další genetika a už cítím první slabounké pohyby toho našeho chlapečka ![]()
@Michel70 už sem se s tím srovnala…
děkuji
ještě sem se tě chtěla zeptat jestli máš nějaký výtok? děkuji
hlavně se drž
![]()
@petula56 ahojky dekuju a co vy jak se mate? dlouho jsi tu nebyla
@miminko Matěj dekuju moc:-)vytok asi ne jen obcas trosku zaspinim ale podle dr to nekdo ma. proc se ptas? ![]()
@Michel70 mám takový menší výtok tak jestli to může být k těhu nebo to je k ms… předtím ani nevím jak to bylo nějak sem si ničeho nevšímala…děkuji ![]()
@Michel70 To víš maličko nestíhám, pořád spím, únava jak hrom, do toho Vánoční shon, začínám 11 tt, ve čtvrtek jdu na první screning, tak dám vědět jak jsme dopadli
. A ty jsi v kolikatem tt? Mám obrovskou radost za tebe ![]()
@miminko Matěj ja se priznsm ze si to moc nevybavuji krome prsou a unavy asi nic ![]()
@petula56 urcite dej vedet jak jste dopadli
juu to je super. mi jsme 6tta mame
.jsem taky moc stastna a rada ze krasne rostete
ja rano vztavam jak po flamu a odpoledne usnu ani nevim jak. chute zatim ani ne a ani zatim nepocituju nake nevolnosti.
@Michel70 Super, teď už to půjde jenom dobře. Únavu a spanek máme stejně a chutě a nevolnosti také nepocituji. Tak, že pěkně odpočívej a hlavně klid
, vše je na dobré cestě
![]()
@petula56 mooc dekuji obcas me poboliva brisko ale to se roztahuje deloha nebp spis pracuje. Vam drzim pestiky at to take vse vyborne dopadne
.odpocivam co to jde
ty take hlavne odpocivej ![]()
@Mavies juu tak to je supr. davej te na sebe pozor a krasne rostete. a v kolikatem uz jsi?