Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2375
27.1.16 10:04

@Mavies ty nozky nahore byl vyborny napad take jsem to praktykovala :-)moc dekuji za optani mame se dobre obcas nam je jeste spatne ale musime vydrzet:-)jsme ve 12tt.ceka nas screening uz bych to chtela mit za sebou. prisel angelsounds tak poslouchame musim hledat nizsko ale podle rychlosti to bylo asi mimi. jee a co ty uz jsi dal jak se mate s mimi uz musis mit brisko vid ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
27.1.16 12:14

@Michel70 Screening bude určitě v pohodě, neboj… a srdíčko je opravdu nízko, v podstatě teď ho najdeš, když to tak na tvrdo napíšu, tam, kde ti končí ochlupení…a je to jako dusot koní :lol:.
Pupek už máme veliký, v noci už moc nespím, malej se pořád vrní, ale je to užasný. zítra nás čeká 3D ultrazvuk, tak se už nemůžu dočkat.
a kdy jdeš na tu genetiku??? Máš se na co těšit, já brečela jak želva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
27.1.16 12:50

@Mavies jo jo tam nekde ti slysim :-)mame jit 3.2.uz aby to byli za nami :-)ty jo ty se mas ze uz jste o kus dal. hlavne hodne zdravicka. :srdce: a uz vis co to bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.1.16 18:36

@miminko Matěj Taky se přidám v podpoře a přesně, jak říká @Mavies Já byla taky zvyklá se chodit umývat. Na prvního syna jsem čekala 5 měsíců a jak jsem dala nohy nahoru a nešla se umýt, tak to vyšlo. U druhýho jsem dala nohy nahoru a neumyla jsem se a vyšlo to hned první měsíc, ale později jsme o něj přišli. A teď po třetí jsem zas dala nohy nahoru až po pár měsících a zas to potom vyšlo.
Mě je to neumytí hrozně nepřijemný, takže jsem se umýt pak šla. Nohy jsem držela nahoře cca 20 minut a pak jsem se šla umýt. Na jednu stranu to zní komicky, ale na druhou stranu jsme si přitom užili s manželem hodně legrace :D
Určitě doporučuju pro chlapa selen + zinek - vím, že nám to říkali i ve škole, ať si to pamatujeme, kdybychom měly problém s otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 18:38

@Michel70 @Mavies holky moooooc vám děkuji za podporu, ale mám takovýho přítela, že nechce nic brát, říká, že sem posedlá a když sem si kolikrát dala nohy nahoru taky řekl, že sem švihlá, ale jinak stojí za mnou a říká, že až to bude mět přijít tak to přijde. myslím si, že na jednu stranu, že má pravdu.taky mě napadlo jestli tady nějaká špatná zona, kdy sem poprvé otěhotnila tak sme ho splodili v autě někde v lese…chtěla sem to příští cyklus zkusit znova, ale kleklo nám auto anevím kdy nám to mechanik opravý má toho fakt hodně.
@Mavies děkuji určitě sem si něco z toho vzala ;) můžu se zeptat jak dlouho ste se snažili?
@Michel70 jak se máš? a co mimi už se ozvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 18:48

@tery16 děkuji mooooc :) chce se mi až z toho brečet jakou cítím od vás podporu a pozitivní náladu :) ale jak už sem psala… změnila sem i práci, abych se soustředila na něco jinýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 18:50

Holky strašně moooooooc vám děkuji ted mě to mooooc pomohlo a mám i novou naději ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
27.1.16 19:30

@miminko Matěj kocko hlavne pozitivni naladu a zkusit se milovat mimo domov neni spatny napad. posloucham mimi a nejspis je to ono musim teda hledat az dole ale to klusani je krasny :-)moc ti preju pozitivni zpravicky :-*a tobe ms meska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 19:44

@Michel70 taky sem je poslouchávala a docela hledala :D je to moooc krásný
jojo mešká už skoro 14dní :,( musím si jet pro vyvolávací injekci… docela to nechápu sem úplně zdravá co se týče spodku a dělá mi to tohle :,(
který tt si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.1.16 20:29

@miminko Matěj :palec: :hug: No, nám se ten první „kousek“ zadařil zrovna v době, kdy se to v práci pokazilo, chodila jsem domů bez nálady a vystresovaná a uvažovala jsem, že odtam odejdu. A byl to asi první měsíc, za dobu, co jsme to zkoušeli, kdy jsem si fakt myslela, že to nevyjde.
To přijde, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
27.1.16 20:34

@miminko Matěj jsme ve 12tta vetsinou to byva na stejnem miste? srdicko mimi? ja pouzivam moc gelu to je pak uplne jiny. no ja mela to same skoro jen malou cystu. ale mooc ti to preju :srdce:.moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
27.1.16 20:54

@miminko Matěj tak mu ten selen naordinuj, že to myslis pro jeho dobro, je to i prevence proti rakovine a proste po sexu zustan uz jen hajat a zadne navstevy koupelny… :lol:
ja v prosinci 2014 prisla o prvni, pak v breznu druhé a na konci srpna se konecne zadarilo…cekame zdravého chlapecka :srdce:
hlavne nic nevzdávej, urcite se to povede…to potom bude radosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.16 18:26

@Mavies @tery16 tak já sem měla vždycky v životě smůlu nikdy sem neměla po čem toužila nikdy mě nic v životě nevycházelo tak jak sem chtěla!!!a ted to jen ve všem pokračuje!!!už mě to přestává bavit!!!ale jen tak se nevzdám sice mám k tomu občas pěkně našlápnuto…kdyby aspon jednou v životě něco vyšlo tak jak by mělo!!!je lepší nic neřešít, ale taková prostě nejsem je pravda, že si některý věci beru až moc… :zed: :pocitac:
@Michel70 to je krásný ;) taky sem měla ve 14letech cystu naštěstí po půl roce sama praskla a odešla s ms. myslíš, že by mi ten nosifol pomohl v úpravě ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
28.1.16 19:13

@miminko Matěj na upravu to nevim ale pomaha kontryhelovy caj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 16:14

@Michel70 mám menší problém- čaje nepiju od 18let nebo tak nějak. když dám si čaj třeba jen na chut tak vždycky padnu byt na dva…je pravda, že sem to po několika letech zkusila v září a udělalo mi to to samý :? si doma už nebo ještě chodíš do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí