Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mavies ty jo tak jen odpocivej te s mrnouskem
no taky su myslim ze pak budu blaznit jako kazda
jo tak hormony jsou u me na denim poradku.:-)jednou tak pak tas onak. ted papam repu a nohla bych ji furt;-)
@Mavies neměřím popravdě ani nevím kdy bych měla a jakou teplotu by to mělo být…nechci si ji měřit nemá to podle mě smysl i doktor mi řekl, že to není ono a testy tomu nevěřím…už přestávám mít sílu a už i přestávám věřit tomu, že se to vůbec někdy povede!!!tento měsíc (než sem to dostala) sem brala na úpravu ms utrogestan tak sem myslela, že to dostanu přesně na den nebo +-2dny a když nic tak sem si hooodně naivně myslela, že se to povedlo a nic a to sem měla i nějaké drobnější příznaky, ale to všechno udělali ty švihlí prášky ![]()
Ahoj holky jak se vede? U me nic noveho tehu se stale nedari a v utery uz jdu podepsat smlouvu a hnedka do prace ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
prodělala jsem ZT v Srpnu 2015. Následovala revize, dali jsme si pauzu 3 MS. Zatím jsme se snažili 1. měsíc ale nevyšlo to, tak teď je před námi další snaženíčko
Akorát mám dlouhé cykly 47 - 50 dní. Takže je to na dlouho
ale věřím, že to jednou vyjde ![]()
@Romčuška ahojky urcite to vyjde:-)nestresuj se tim.ja po revizi byla v dubnu otehotnela v listopadu. rika se a pise ze tam do pul roku. ale u nekoho je to driv u nekoho pozdej drzim pesti a preju hodne stesti ![]()
@Michel70 Moooc děkuju za podporu
a těhotenství po revizi bylo v pořádku? Bojím se, aby se to nestalo znovu ![]()
@Romčuška tak zatim je to vse v poradku
mame angelsonds takze poslouchame. no ono je lepsi si to moc nepripoustet vis. to vis ze mam straxh ale to ma kazda zenka. neboj
a brzy urcite budes tehu
dneska jsme 16+5
@Romčuška ahhojík,taky mám tak dlouhý cykly každej druhej měsíc…dr. mi naspal na úpravu utrogestan. já o sobě už pochybuju…ale nevzdávej to… @Michel70 má pravdu.
@Michel70 a už víš co čekáte? jak se máš? vybavičku chystáš?
@miminko Matěj ahojky jeste ne. snad zitra uz budem vedet
zatim jen o vikendu cepicku a dudacky dva. chceme az budem vedet pohlavi. ikdyz me je jedno co to bude hlavne at je to zdravoucke. a co ty?:-)
@miminko Matěj Já jsem před prvním těhotenství dostala duphaston (po roce snažení) a hned se první měsíc zadařilo ale teď mi ho ještě dávat nechce, že kdyžtak až po půl roce snažení, aby mi neblokoval ovulaci, tak buď se povede i bez něj nebo to budu po půl roce řešit…
Jdu zas podpořit snažilky. ![]()
@Romčuška Já jsem měla v červenci 2015 mimoděložní. V listopadu se zadařilo a příští týden jdeme na UZ ve 20.tt.
My už víme, že tam máme chlapečka ![]()
Držím palce, aby se zadařilo brzo. ![]()