Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2375
30.1.16 16:28

@miminko Matěj ahojky uz jsem doma uz od 14.12.dala jsem na dvanactky a z kraje trochu spinila tak jsem nechtela neco podcenit:-)a asi bych stavani ve 4rano a chodit na nocni nedavala. co ty??a co se poradit s dr neco na srovnani. zkus ten nosifol @;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 17:51

@Michel70 ahojky,je to lepší, když si v klidu doma ;) noční ze zákona stejně dělat nemůžeš. jojo určitě ho zkusím, ale můžu si ho koupit až po výplatě tak sem dneska aspon začala brát chytré miminko 800 mám tam ještě tak na měsíc a půl…doktor si sám semnou neví rady pořád přešlí nad tím co by asi mohlo být, že se mi zpoždují a nebo je nedostanu vůbec. v pondělí si jedu pro injekci na vyvolání…říkala sem si, že jestli to po ty injekci přijde tak už k doktorovi na chvilu nepůjdu…poslení rok rok sem u něj měsíc co měsíc ne i dvakrát do měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
30.1.16 18:16

@miminko Matěj jee to musi byt hrozny. zkus jeste po milovani nozky nahoru jakoby svicko hlavne lez a nevztavej nejlepsi omyt se az rano je to hrozny znam to. partner vzdy do sprchy a ja na nej ze nikam nejdu co kdyby :-)to beres supefolin ten modry? take jsem mesic brala ale pak jsrm se na to vyprdla. moc ti drzim pesti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 20:13

@Michel70 nohy nahoru sem dávala taky a ne jednou :( asi si řekneš, že sem prasátko :mrgreen:,ale po sexu sem nikdy do sprchy nešla max na záchod, když je to večer tak do chvilinky usnu, protože vždycky ležím a ani se nehnu.beru ten zelený doktor mi ho tenkrát doporučil, když sem byla těhu a po potratu sem ještě 2 měsíce brala a od té doby to de se mnou zkopce :,( taky mě i napadlo jestli sem tím neudělala chybu…moc zeleniny ani ovoce nesním nemusím to, ale když mě chytne chut tak bych se obojího mohla utlouct je to jednou za onoho času.
at ste zdraví a v pořádku a at pěkně rostete :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
30.1.16 20:24

@miminko Matěj cunatko urcite nee :-)taky se mi kolikrat nechtelo ;-)tak dober vitaminy a uz je zkus nebrat. moooc dekuju jsi hodna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 17:57

@Michel70 jak to myslíš? mohla bych to kombinovat s tím nosifolem? já a hodná? nnneee :mrgreen: mám radost stebou, že se ti to povedlo ;) :srdce: :dance: a zdraví je hodně důležitý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
31.1.16 18:09

@miminko Matěj ze jsem taky chodila se vysprchovat az rano :-)jsi hodna a moc ti to preju. myslis vitaminy s nosifolem to nevim jedine se zkusit zeptat v lekarne. :kytka: moc drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 18:46

@Michel70 děkuji mooooc ;) dneska sem si byla pro injekci tak sem zvědavá jestli to zabere… co mimi jak roste? včera se kamarádce narodil syn o 2půl měsíce dřív měl 1100g a prý se drží tak aby to pokračovalo jak má…vím, že vyroste a bude z něj velkej a silnej klučík ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
1.2.16 20:17

@miminko Matěj moc gratuluju :-)a preju malickymu hodne stesticka a hlavne zdravicka. zvladne to :-)ve stredu screening no tesim se zaroven uz jsem nervozni. dnes jsme poslouchali srdicko snad to byl mrnousek hrozne rychli a jak klusani a dole jak konci ochlupeni tam vetsinou hledam. ty se hlavne nestresuj a drzim pesti a ono to vyjde :-)jen bouzsl u nekoho hned u nekoho pozdejc. ale vyjde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
2.2.16 05:55

Vsem krasne ranko a pozitivni zpravicky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.16 16:00

@Michel70 děkuji ;) hlavně bud v klidu všechno bude v pořádku :hug: to je dost dole mi přijde já ho hledala v okolí upíku, když ho hledala dole tak sem ho nenašla…sem v klidu jen mám náladu podpsa :( nevím proč… očekávám ms po pondělní injekci a pořád nic myslím si, že to do rána přijde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
2.2.16 16:24

@miminko Matěj no ja prave nize a je ti mnohem rychlejsi :-)tak uvidime ;-)drzim ti moc pesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.16 17:01

@Michel70 někde sem četla, že bije mnohem rychleji :) na jednu stranu už abych to dostala a druhou stranu abych to nedostala a v tý laborce se zpletli…ted trošku cítím jak mi tam dole občas dole pichne…setřička mi stce říkalam, že bych to měla dostat za den si počkám do pátku a jestli nic tak musím volat k doktorovi… tuším, že to zítra přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.2.16 19:48

@Michel70 Hledáš správně…neboj…teď na tom screeningu ti budou kontrolovat tvé cévy po stranách a u pupíku, ty jsou taky slyšet s angelsoundem, ale jsou takovépomalejší a jak píšeš, prďolka bije mnohem rychleji a silněji a je úplně dole, já až teď ho slyším u pupíku, poslouchám pořád, uklidňuje mě to, ten nejkrásnější zvuk :srdce:
Moc držím pěstičky, ať vše dobře dopadne, já byla taky úplně mimo, takže chápu tvůj stres, já brečela jak malá…,ale vše bude dobré, uvidíš. Hlavně dej pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.2.16 19:51

@miminko Matěj Třeba nedostaneš, i to se stává…a pokud ano, tak ať si to už pospíší, začni měřit bazální teplotu, ber vitáminy, zákaz koupání holka :lol: a budu držet pěstičky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí