Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
29.2.16 19:27

Taky jdu podpořit… POVEDE SE, JEN SE NEVZDAVEJTE :hug:… Já měla zamlklé těhotenství vícekrát, po posledním jsme se snažili několik měsíců a za 10 týdnů už bych měla mít toho našeho drobečka v náručí…je zdravé miminko a dává mamince pěkně zabrat…
Držím pěstičky holky, držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
29.2.16 20:16

@Mavies juu tak at ti to utece :-)a hlavne at mrnousek drzi do terminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.16 15:27

@Michel70 ahojík,nic moc ted musíme vyřešit bydlení hlavně vymyslet kde vzít 30 000,– a pořád řeším tu posr. ms.sem zvědavá jestli to bude na den nebo budu muset zas pro injekci. měla by přijít v pátek myslím si, že přijde už asi 4dny cítím levý vaječník a pobolívá mě jizva na prsu. v práci naštěstí dobrý :) baví mě to dá se říct, že sem konečně našla práci, která baví :) tak napiš co to bude jestli budeš chtít se pochlubit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
2.3.16 15:57

@miminko Matěj ahojky jee tak snad brzy sezenete. tak to ja vcera byla v poradne a mrnousek nozicky u sebe takze musime pockat do 31.3 snad uz se nam ukaze:-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.3.16 18:11

@Michel70 ty jsi takové naše kindervajíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
2.3.16 18:49

@Mavies vid :-)co ty a mrnousek jak se mate? jen mi je divne ze kdyz posloucham musim podbriskem. myslela jsem si ze uz v 17tt to bude vis :-)ale dr vcera nic nerikala tak je to asi v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.3.16 08:09

@Michel70 a na co se cítíš??? Chlapeček nebo holčička? to nevadí, já taky poslouchala dlouho tak dole…až opravdu nějak kolem 20.týdne jsem začala slyšet pod pupíkem… teď už ho musím hledat, protože je všude :lol:…ještě občas poslouchám, i když o něm teda vím celý den, i noc…je to maličký divoch.
My se snažíme teď otáčet, takže legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
3.3.16 08:48

@Mavies jee prdolka uz to mas za par vid :-)no spis holcicku ale ted mam smisene pocity ze tezko rict :-)to jsem rada asi plasim a pritom jsem byla v utery na kontrole ;-)uz aby ty mi :srdce: lackove byli u nas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
7.4.16 08:47

Krasny den holky :-)co je u vas noveho? tak mi mame po screeningu 2a cekame holcicku. vsem prejem hodne stesti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.4.16 07:13

@Michel70 gratuluji ke zdravé holčičce… My máme 39 dní do porodu a už nemůžu…už aby to bylo za námi…já se tááááák těším…
Co ostatní? Nějáké novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
8.4.16 07:44

@Mavies juu moc ti to preju :-)pak hlavne dej fotecku mrnouska. ja ted hrozne jim sladky tak se bojim tehi cukrovky ale ta by nemela byt zavazna ne? jdu v utery :-)a dekuju ;-)mooc ti drzim pesti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.4.16 07:48

@Michel70 Já byla na cukrovce včera. Výsledky budou dnes. Ale to spolu nesouvisí, jestli jíš hodně sladkého. A pořád je lepší o těhu cukrovce vědět kvůli pozdějším rizikům pro miminko.
Já měla ráno takovej hlad, že jsem se na ten sladkej čaj těšila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
8.4.16 08:19

@tery16 jee to jsem rada. moc dekuju a drzim pesti :-):-)ja se lekla ze potom. sladkem co snim ji mam. ale kdyz se leci je to v poradku pro mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.4.16 08:49

@Michel70 Tak já bohužel se přejídala sladkého a měla jsem zvýšené hodnoty…takže mě hlídají a chodím do dia poradny a mám jen dietu…sladké jsem vypustila a už mám hodnoty krásné…kolem 4,5 a maličký je ok, ale neplaš, o nic nejde, jen tě případně budou kontrolovat a musíš tam docházet a píchat se do prstu, ale dá se to přežít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
8.4.16 09:29

@Mavies a mimi to nemuze nak ohrozit kdyz se to leci? teda tak to je dobre ze uz mas hezke hodnoty :-)hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí