Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jdu podpořit… POVEDE SE, JEN SE NEVZDAVEJTE
… Já měla zamlklé těhotenství vícekrát, po posledním jsme se snažili několik měsíců a za 10 týdnů už bych měla mít toho našeho drobečka v náručí…je zdravé miminko a dává mamince pěkně zabrat…
Držím pěstičky holky, držte se.
@Mavies juu tak at ti to utece
a hlavne at mrnousek drzi do terminu
@Michel70 ahojík,nic moc ted musíme vyřešit bydlení hlavně vymyslet kde vzít 30 000,– a pořád řeším tu posr. ms.sem zvědavá jestli to bude na den nebo budu muset zas pro injekci. měla by přijít v pátek myslím si, že přijde už asi 4dny cítím levý vaječník a pobolívá mě jizva na prsu. v práci naštěstí dobrý
baví mě to dá se říct, že sem konečně našla práci, která baví
tak napiš co to bude jestli budeš chtít se pochlubit ![]()
@miminko Matěj ahojky jee tak snad brzy sezenete. tak to ja vcera byla v poradne a mrnousek nozicky u sebe takze musime pockat do 31.3 snad uz se nam ukaze:-) ![]()
@Mavies vid
co ty a mrnousek jak se mate? jen mi je divne ze kdyz posloucham musim podbriskem. myslela jsem si ze uz v 17tt to bude vis
ale dr vcera nic nerikala tak je to asi v pohode ![]()
@Michel70 a na co se cítíš??? Chlapeček nebo holčička? to nevadí, já taky poslouchala dlouho tak dole…až opravdu nějak kolem 20.týdne jsem začala slyšet pod pupíkem… teď už ho musím hledat, protože je všude
…ještě občas poslouchám, i když o něm teda vím celý den, i noc…je to maličký divoch.
My se snažíme teď otáčet, takže legrace.
@Mavies jee prdolka uz to mas za par vid
no spis holcicku ale ted mam smisene pocity ze tezko rict
to jsem rada asi plasim a pritom jsem byla v utery na kontrole
uz aby ty mi
lackove byli u nas ![]()
Krasny den holky
co je u vas noveho? tak mi mame po screeningu 2a cekame holcicku. vsem prejem hodne stesti ![]()
@Michel70 gratuluji ke zdravé holčičce… My máme 39 dní do porodu a už nemůžu…už aby to bylo za námi…já se tááááák těším…
Co ostatní? Nějáké novinky?
@Mavies juu moc ti to preju
pak hlavne dej fotecku mrnouska. ja ted hrozne jim sladky tak se bojim tehi cukrovky ale ta by nemela byt zavazna ne? jdu v utery
a dekuju
mooc ti drzim pesti ![]()
@Michel70 Já byla na cukrovce včera. Výsledky budou dnes. Ale to spolu nesouvisí, jestli jíš hodně sladkého. A pořád je lepší o těhu cukrovce vědět kvůli pozdějším rizikům pro miminko.
Já měla ráno takovej hlad, že jsem se na ten sladkej čaj těšila ![]()
@tery16 jee to jsem rada. moc dekuju a drzim pesti ![]()
ja se lekla ze potom. sladkem co snim ji mam. ale kdyz se leci je to v poradku pro mimi?
@Michel70 Tak já bohužel se přejídala sladkého a měla jsem zvýšené hodnoty…takže mě hlídají a chodím do dia poradny a mám jen dietu…sladké jsem vypustila a už mám hodnoty krásné…kolem 4,5 a maličký je ok, ale neplaš, o nic nejde, jen tě případně budou kontrolovat a musíš tam docházet a píchat se do prstu, ale dá se to přežít…
@Mavies a mimi to nemuze nak ohrozit kdyz se to leci? teda tak to je dobre ze uz mas hezke hodnoty
hodne stesti