Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitulinka tak se tim nestresuj
az to prijde tak to prijde. a ono to prijde
@Jitulinka @Michel70 má pravdu a těch co nemají ani jedno je hodně a já patřím mezi ně…
Ahoj holky tak 1.3. Nastupuju do prace tak by se mimi mohlo pak povest
@Jitulinka urcite se zadari ale neupoutavej se na to a prijde to.:-)
Ppppprrrrrroooooooččččččč???krevni testy negativní
sem na dně už nevím co mám dělat mám vyzkoušený všechno a nic…příští týden si musím pro injekci na vyvoláni
přemýšlím nad tím, že si nechám nasadit anti. na 3měsíce, ale mám strach, že to pak vysadím a budu tam kde sem byla
co by ste mi poradili? nasadit nebo ne?
@miminko Matěj to mr mrzi
zkus nosifol zkusenost nemam ale chtela jsem a jsou na nej vyborne recenze i tady byli. jedna pani mi ho ti doporucila
neboj zadari se
@Michel70 děkuji a co to má být nevíš přesněji??už nemám sílu nějak pokračovat
@miminko Matěj nake sacky do vody. s mas ovulaci? neboj ono to prijde moc ti to preju ![]()
Holky držím vám palečky aby vám to co nejdřív vyšlo…mě čeká kolečko doktorů, tak snad se dozvím jen pozitivní věci
@Michel70 děkuji zeptám se na to v lékarně…ovulaci mám a sem úplně zdravá tak v tom mě zaráží, že to nejde
![]()
@miminko Matěj Nevzdávej to…každá jsme jiná, ale napíšu ti, jak jsem to měla já, třeba ti aspoň něco z toho pomůže… Byla jsem na tom úplně stejně, pro mě je to první miminko, měla jsem za sebou spontální potraty a už jsem byla na pokraji sil. Lékař mě honilpo vyšetřeních, ale na nic mi nepřišli. Když jsem přišla za přítelem, že už na to nemám a chci antikoncepci, tak mi to jasně zakázal. Já přestala úplně pít alkohol, tenkrát v létě si přítel dal třeba pivo, ale jinak taky nic…navštívili jsme lékarny, pro oba jsme koupili macu, je to přírodní produkt na plodnost, přítel začal brát selen, hodně ovoce, ja ještě vitámíny…začala jsem si měřit bazální teplotu a milovali jsme se ob den, byli jsme zvyklý denně…a co možná byl i základ a teď se tomu smějeme byl, že jsem vždy po sexu šla do koupelny se umýt…tenkrát mě podržel, při ovulaci, celou noc v posteli, že se ani nehnu. A čekáme chlapečka, jsem v 25 týdnu a vše je v pořádku.
Nejsem zvyklá se takto osobně svěřovat, ale naprosto chápu, jak se cítíš a pokud ti to aspoň k něčemu bude, tak budu ráda.
Drž se a nevzdávej to.
@Mavies presne jak pises po sexu se nechodit myt. nejlepsi vydrzet do.rana je to neprijemne ale ucinne ![]()
@Michel70 nepříjemné to bylo hrozně, dokonce jsem myslela tenkrát v noci, že budu podvádět a stejně půjdu, ale pak jsem si řekla, že mi to stojí za to, to vydržet a účinek asi byl…a to mi ještě držel nohy nahoře…blázen ![]()
Jak ty se vůbec máš??? Vše v pořádku??? Kolikátý týden už valíš
???