Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2375
2.2.16 20:04

@Mavies moc dekuju moc:-)ted to jde ale zitra budu nervak :-)jj postranach slysim zvuky ale pomalejsi tak to jsou ty cevy ;-)presne slysim mrnouska dole a to je hukot :) uz aby to bylo.za nami :kytka: co ty jak se vam.dari s mimi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.16 20:25

@Mavies děkuji ;) ted už mi zas nic není necítím, že bych to mělo přijít, ale pořád se o tom přesvědčuji, že ano… 4 dny sem začala brát chytré miminko 800 a po výplatě si chci koupit nosifol. holky mi to doporučily tak bych to chtěla zkusit…asi si o mě budeš myslet, že se prasátko, ale po tom nechodím do sprchy pač jak ležím a ani se nehnu tak po chvilce usnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.2.16 11:49

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, byla jste některá na vyšetření na hematologii a genetice? Jak to probíhá? Díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 18:13

Ahojík, tak mrcha už konečně už dorazila ze 3 týdenním zpoždění tudíš sem celý leden byla bez ms zase… ted by mě zajímalo co mě zabralo, že se mě spustili jestli injekce nebo ty vitamíny co sem začala brát??? :think: pač když sem dostala injekci předtím tak mě zabrala do 3dnů a ted to trvalo týden :roll:
@Michel70 jak se máš? co mimi a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
8.2.16 18:21

@miminko Matěj ahojky tak snad uz pristi mesic nedorazi :-) mox ti to preju :-)dekuju u nas vse v poradku screening dopadl dobre ale uz bycj chtela srpen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 20:22

@Michel70 máš termín na srpen? pěkný měsíc :D to je dobře, že všechno dopadlo dobře :dance: :hug: co pohlaví víš nebo se necháš překvapit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
8.2.16 20:27

@miminko Matěj jeste nevime :-)ale v breznu mam kontrolu tak si myslim ze uz by mohlo byt pohlavi videt ;-)hlavne zdravicko :srdce: ale budu to chtit vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.2.16 08:04

@Michel70 Tak gratuluji, že jste zdraví a v pořádku. Neboj, na druhé genetice ti už určitě pohlaví řeknou… A co se drobeček schovával, že to neviděli??? My věděli, že budeme mít sebastienka už na tomto prvním screeningu. Ale důležité je, že jste v pořádku a nemáte žádná rizika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.2.16 08:05

@miminko Matěj Ber vitamínky a buď v klidu, hlavně, že už dorazila. Budu na tebe moc myslet, aby ses té další dočkala až za hoooodně dlouhou dobu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
9.2.16 08:47

@Mavies ahojky kdyz jsem se dr zeptala na screeningu tak rikala ze to jeste poznat nejde. ke sve dr jdu 1.3 a 31.3screening tak to uz budem vedet @:-)a co ty a miminko jak se mate? vcera jsem poslouchala a pekne mu busilo srdocko ale furt ho machazm dole ono pak asi az pozdejc az bude brisko se hleda jinde vid:-)trosku brisko mam ale jeste nic moc ;-)vecer to je mazec jak v patem mes:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.2.16 08:58

@Michel70 Jojo, budeš prcoška slyšet dole ještě nějakou dobu, přesně si nepamatuji, kdy to začalo být jiné, ale bylo to až později, pak jsem ho musela hledat, malej mi utíkal, jsem mu říkala plaváčku, jsme měli každodenní rituál a hráli si spolu…a tak od cca 22.týdne ho slyším těsně pod pupíkem.
bříško je normální, také jsem bývala večer strašně nafouklá, jak bublina. jsi dělá místečko.
My jsme ok, už ani moc často neposlouchám, protože mi v bříšku řádí, už krásně poznám, kdy je spokojený a kdy se mu něco nelíbí, dělá mi bublinky, už i s tatínkem komunikuje, takže nádhera. Jen v noci nemůžu skoro vůbec spát, ale to k tomu patří.
Takže už začínáš pomaličku nakupovat a pokukovat po věcičkách nebo tomu ještě dáváš čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
9.2.16 09:08

@Mavies no my chceme zacit na jarw uz pomalu nakupovat a az budem vedet pohlavi chceme jet do nemecka :-)jen jsem zvedava na cestu. ja ted posloucham min snazim se dvakrat tydne ale predtum to bylo castejc. postylku chcem kupovat v ikee zatim jen koukam a ty uz nakupujes? uz se na to take tesim :-)hlavne at nam miminka krasne rostou a jsou zdravy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 17:30

@Michel70 @Mavies ahojík holky, vitamínky beru pořád dál :) jojo kéž by to tento cyklus vyšlo byla bych samým štěstím bez sebe :D úplně vím, že to nebude :,( ted být v klidu mě moc nejde bohužel :(
holky at ste zdravé a vše v pořádku :srdce: :hug: tak trochu se těším i za vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.2.16 08:15

@Michel70 Já poslouchala denně, nemohla jsem si pomoct :lol:
My už máme rekonstrukci pokoje za sebou, včera mi doručili postýlku a tak nějak už dávám vše do kupy, ať mám ten poslední trimestr klid, už do něj vbíhám a už jen procházky a odpočívání, jenže já moc nemůžu na záda a maličký by byl tak nejraději, kydybychom pořád jen leželi nebo seděli…
Myslím si, že to jaro je tak optimální, aby jsi taky začala…já měla pořád na všechno čas a teď trošku blázním…jenže to jsou ty hormony a já mám teda hnízdění docela solidní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.2.16 08:16

@miminko Matěj Já taky v klidu nebyla, ten měsíc, kdy se zadařilo jsem snad byla nejvíc na to upnutá ze všech, takže opravdu to má každá jinak. A měříš si bazální teplotu??? Když už, tak už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí