Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michel70 děkuji moc
otvírání může jít pomalu a pak to může jít ráz na ráz
semnou to asi nebude jen tak
si myslím no uvidíme co mě řekne ta paní v úterý…
@Jitulinka To musi byt radosti!
my stale cakame.. zamlknute, mimomaternicove, ovulacia zo zlej strany uz asi rok..uz clovek nevie ako dalej..ale tak..dufame.. ![]()
@Jitulinka krasna
moc drzim pesti at je vse v poradku a mimi krasne roste. u nas to zatim na porod nevypada ![]()
Ahoj holky, kdysi jsem vás navštěvovala po mém mimoděložním těhu a chtěla bych poblahopřát maminkám a skoromaminkám a dodat trochu kuráže snažícím se
Nikdy jsem si nebyla jistá svou ovulací, případně mě přišlo, že chodí ze strany, která je téměř nepoužitelná (zdevastovaná srůsty, zánětem a endometriózou). Na doporučení jsem začala kapat kapky od firmy Naděje, když jsem to koupila poprvé, tak to byla kůra na neplodnost a teď to asi přejmenovali na ženské potíže nebo co. Ale u mě to mělo takový účinek, že jsem se prostě začala cítit více žensky a konečně jsem cítila ovulaci, kterou jsme tedy s přítelem využili a zadělali jsme
není to žádná reklama, jen mě napadlo, že by to třeba někomu z vás mohlo pomoci… a ještě mi asi pomohlo to, že jsem přibrala cca 4 kg, může to mít vliv nebo nemusí. Tak holky držím palce ať už jste v jakékoliv etapě ![]()
Ahojky devcata tak hlasime ze Nikolka se narodila presne den terminu 10.8 s vahou 3725g51cm 8:34rano. porod byl rychly 2,5hodky. vsechny zdravyme a prejeme hodne stesti
![]()
@Michel70 mooooc gratuluji
hodně zdravíčka a štěstíčka
at se vám daří ![]()
@Michel70 Ahoj kočko. Moc gratuluji dodatečně k malé princezně… Já sem zabrouzdala až teď po dlouhé době, není to nic jednoduchého s tim prďolkou…raději trávím čas s ním, než na PC.
Tak pisni jak se máte, jak to vše jde, co kojení, jestli jste ok?
My už máme přes tři měsíce, strašně to letí, už drží hlavičku, zkouší se smát nahlas a je to nádherný vše, tak užívej každičké chvíle.
Jinak vše novým těhulkám moc gratuluji a přeji, ať je vše v pořádku ![]()
Ještě se tedy pochlubím tím mým zázrakem
…A holky, opravdu neztrácejte naději…to vyjde ![]()