Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krofka neně,říkal právě po tom cisari…Vím, že už po porodu říkal, že mám čípek vysoko, ale to ničemu nevadí, až teď ta děloha ale závěr nedělal, on je tady u nás jeden z nejlepších dr. a já jsem ráda, že k němu chodím, věřím, že jednou bude vše v pořádku, i když to budu mít rizikový…
…Jo a revizí mi delaly už 2× ![]()
@Miška TP Uvidíš, že to bude v pohodě. Ono dopředu ti nikdo nic neřekne, uvidíte časem, jak to půjde, přinejhorším se to začne nějak řešit
Já když v nemocnici po operaci hysterčila, tak mě uklidňovali, že přinejhorším, když by to opravdu nešlo, medicína umí dneska zázraky. Tak si to pořád opakuju a trochu mě to uklidňuje.
Možná bych v tvým případě zkusila něco na podporu růstu děložní sliznice, hodně jsem četla o kontryhelu, mohl by pomoct ![]()
@miminko Matěj moooc dekujeme
prejeme take krasne vanoce a at mimisek krasne roste. pohyby urcite brzy ucitis ja je taky citila pozdejc ![]()
@Krofka Super, teď o kontryhelu čtu, děkuju za radu
…Jseš hodná, věřím, že nám všem se jednou v ten správný čas zadaří
…Zkusím ten čajík a uvidíme ![]()
Menstruaci mám pořád stejnou, jen zachytit ovu ze správného místa ![]()
@Miška TP Jak píšeš ovu ze správného místa - tak mě říkala dr, že je tělo chytrý a vůbec to tam nevypadá, jak na těch obrázcích. A že se může stát, že se ten vejcovod natočí na operovanou stranu a zachytí vajíčko taky. Takže můžeš otěhotnět i z operované strany. A navíc - já jsem pořád počítala, že se strany střídají, že jeden měsíc šance je a další nee…a co myslíš…? Otěhotněla jsem v měsíci, kdy šance být neměly ![]()
@Miška TP @tery16 Taky jsem četla, i v nemocnici mi říkali, že zbylý vejcovod se může natáhnout na stranu, kde ten druhý chybí ![]()
@tery16 @Krofka Jj, taky jsem o tom slyšela, ale u mě nereálné..si myslím
..uvidíme…Mě doktor říkal, že třeba to může být i 4× z levé, pak 2× z právé strany…Ale věřím, že se v ten správný okamžik zachytí! ![]()
Jinak vám všem přeju krásné svátky Vánoční, klid, pohodu a hodně sexu
![]()
Tak holky, včera jsem objevila na testu // a hrozně se bojím
, půjdu k dr. odpoledne, dnes tam je až od 16hod. a snad mě vezme bez ohlášení, když jsem po laparce a hl. mám hrozně fyzicky náročnou práci a bojím se ![]()
@Miška TP Jéé, gratuluju
Uvidíš, že to bude v pořádku, i když tvůj strach chápu. Vzít hned by tě měli, taky mě upozorňovali, až zjistím //, ať přijdu hned.
Kolikátý cyklus se vám zadařilo? Já jsem dnes 8dpo, po x měsících byla konečně ovulace, ale nevěřím, že to vyjde
Už dnes jsem testovala a nic… Vím, že je strašně brzo, ale nedalo mi to
![]()
@Miška TP gratuluji
vse bude v poradku uvidis napis jak si dopadla ![]()
@Krofka Děkuju moc
…hele asi na podruhé a dr.to viděl v děloze
, ale i tak je ještě brzy a další ultrazvuk mám 15.2., i tak ještě není vyhráno a opravdu se bojím…Pila jsem kontryhelový čaj a pít ho můžu pořád prý, neboj, určitě se zadaří, dávám vám sem tu naději ![]()
@miminko Matěj Moc děkuji, tak je to v děloze, aspoň tak ![]()
Ahoj holky, pořád tomu nemůžu uvěřit, i já včera našla //, dnes jsou tam taky. Sice ještě slabší, ale na dvou různých značkách ![]()
Jsem šťastná, ale strach z toho, že neotěhotním ihned vystřídal strach z toho, že se zase něco pokazí ![]()