Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vsem mooooc gratuluji ![]()
@Krofka neboj bude v poradku
drzim pesti aby to tak dopadlo ![]()
My cekame kluka a velmi pomalu a postupne porizujem vybavicku sem 23tt
malej se mele pekne
![]()
@Miška TP po laparce do pul roku pak az po 4letech jsem cekala dvojcata, ale ty se neudrzeli a rok na to cekame kluka…
@Jitulinka Tak super…a v kolikátým tt se neudrželi, jestli se mohu zeptat? Tak hodně štěstí ![]()
@Miška TP Ahoj, já jsem 9tt, máme srdíčko, vše zatím v pořádku. Pořád mám ale strach, aby se něco nepokazilo, jaksi se nemůžu úplně radovat, i když jsem samozřejmě šťastná. Snad to ze mě spadne po prvním trimestru ![]()
A co ty? ![]()
@Krofka Ahoooj, jéééé, tak to obrovská gratulace
, na tebe jsem myslela…Neboj, všechno už bude v pořádku, i když tě chápu, mám to stejně jako ty a to jsem dnes podle ultrazvuku 11tt, dle MS 10+3tt
, byla jsem na screeningu, tak se děsím výsledků
…
@Krofka @Miška TP uvidite holky vse dobre dopadne. Ja take ze zacatku mela strach a uz se blizim 35tt
@Jitulinka Děkuju
…
a vyšly všechny testy správně? Nebo si měla také někdy falešně pozitivní? Toho já se právě bojim ![]()
a co čekáš?? ![]()
Zdravime vsechny. holky vse bude v poradku
jen si uzivejte drobecky v brisku. nam bude zitra 7????mes a uz sedime lezeme a o vse stoupame. je to nase sikula
vsem prejeme hodne stesti
@Miška TP @Krofka vse bude v poradku
strach je normalni taky sem ho mela a mam i dodneska.sem uz 26tt a sme v poradku
cekame kluka Damiana
@Michel70 to uz 7 mesicu no teda vy rostete
mala je hodne sikovna
hlavne, ze ste zdravi ![]()
@Miška TP vsechny spravne… Az ted ze mam zelezo kvuli malo cervenych krvinek a magnezium pro tuhnouci briska.. cekame kluka
@Miška TP @Jitulinka @miminko Matěj Děkuju holky ![]()
Screening mám až za 3 týdny a zatím se děsím každý další kontroly. Už se těším, až to bude za mnou (námi) a budeme tady rozebírat prdíky a kojení… ![]()
@Krofka to ja mam pristy patek ozvy a jdu k dr do poradny. Jen nevim kolikrat bude ultz do porodu
@Michel70 Moc děkuju ![]()
@miminko Matěj Tak to letí teda, přeju moc, moc zdravíčka oboum ![]()
@Jitulinka @Krofka Jj, ať už je to za námi, alespoň to nejhorší, testy atd.
…u syna jsem před třemi lety měla i těhu cukrovku a vím, že jí budu mít i teď určitě
![]()