Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.4.17 11:18

@Jitulinka ahojik,je ty se mas :mrgreen: taky uz bych chtela mit tak blizko porodu :mrgreen: uz se nemuzu dockat :D At mas hladky porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.17 11:23

@Miška TP tak to je jasny :) prece Jirik nebude o prazdninach sedet doma zavrenej :D to teda budou veselejsi vanoce budete mit cerstvi miminko :srdce: u nas uz bude trochu vesti, ale i tak si myslim, ze u nas taky bude veselo :) muzu se zeptat kolik je Jirikovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
2.4.17 13:02

@miminko Matěj dekuji dam vedet az bude po vsem… Uz se take nemohu dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.4.17 08:12

@miminko Matěj Jiříkovi jsou 3roky a 4měsíce :lol:, budou od sebe necelé 4roky noo…a už se moc těší, všude to vypráví :lol:, je zlatej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.17 11:13

@Miška TP je to je fesak :andel: necely 4roky neni tolik sou pripady kdy sou od sebe mnohem vic se mu nedivim, ze se tesi pockej az se bude vyptavat kdy si snim bude moct hrat :D mi synovci se taky tesi na bratrance a porad se segry ptaji kdy se narodi atd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.4.17 12:02

@miminko Matěj Děkuju :)…tak my chtěli, aby byly od sebe 3-4roky max.noo, bohužel se dřív nepodařilo, nebo spíš dopadlo špatně…Jooo, to on se už ptá, kdy budeme mít toho kluka, jak jsem prý říkala :mrgreen: :mrgreen:, říkám on je ještě v bříšku a to si ještě počkáme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, prý ukaž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
6.4.17 18:28

Ahojky tehulky :srdce: vsem drzime pesticky mate pohodove tehu. a Jitus ty se pak pochlub at mas rychly porod :srdce: Misa a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
6.4.17 21:26

@Michel70 urcite se pochlubim az to budu mit za sebou zatim se nic nedeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.17 11:00

@Miška TP taky asi bude tak netrpelivi jak muj synovec ten se me segry porad pta kdy uz to bude :mrgreen: :mrgreen: akorat nevim co si mam myslet klesa mi bricho a nemam skoro nic nachystanyho 8o no doufam, ze to do cervna vydrzi sem se ted celkem vydesila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
8.4.17 13:14

@miminko Matěj Jejda, fakt, jo? Tak to nevim…snad se už nechystá ven 8o. Na netu si nic nevyčetla čím jiným by to mohlo být třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.17 13:43

@Miška TP no jejda 8o bojim, ze se chysta ven :( spadlo me hodne dolu i pohyby citim jinde, nez do ted.na netu sem nic nevycetla nic senenasla.sem v 30+5tt treba se posunul dolu a tak vydrzi at do terminu :nevim: nevim co si mam myslet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.4.17 17:52

@miminko Matěj Trochu uklidnění ode mě - břicho jsem nepozorovala, jestli mi kleslo, ale měla jsem 2 měsíce před termínem celkem častý poslíčky. Většinou obden, celkem pravidelný intervaly. Jednou večer už to bylo celkem na odvoz, myslela jsem, že pojedeme. Nakonec jsem to zaspala. Ale druhý den běžná kontrola u dr a říkala, že to mělo otevírací efekt. Od té doby jsem chodila na kontroly co týden až dva. Dr mi říkala, že to do termínu nevydržím, nařídila klid, šetřit se…Dodržovala jsem, modlila jsem se, ať malej vydrží aspoň až dozrají plíce. Poslíčky se opakovaly celé ty dva měsíce, každou kontrolou jsem se otevírala víc a víc. Nakonec jsem vydržela až do termínu, ale chodila jsem otevřená na 4cm už asi 3 neděle před termínem. A dr říkala, že tam malej má třetinu hlavy. Cítila jsem, že je hodně dole, ale ven nechtěl, držel se tam zuby, nehty. :D Nakonec šel až v termínu a to jsem tam jela s těma poslíčkama, co jsem měla celou dobu a modlila jsem se, ať už to dopadne k porodu. ;)
Tak snad si u Tebe mimčo taky jen pocestovalo trochu níž a bude to dobré. Ale jestli máš blbý pocit, tak si zajeď na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.17 21:33

@tery16 ahojik,dekuji za uklidneni :) taky si to nemela jednoduchy. poslicky zatim nemam obcas me zatlaci na spodek a pohyby jsou jiny tak doufam, ze vydrzi az terminu.na kontrolu du v utery tak sem zvedava co mi rekne. Jeste by tam mel vydrzet 10tydnu. Dneska sem vyprala teprve prvni pracku obleceni pro malyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
9.4.17 09:55

@miminko Matěj Tak to sis dávala na čas s tím oblečením teda :D
Dej po kontrole vědět, jak jsi dopadla a co na to dr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.4.17 13:13

@miminko Matěj Tak co, myslím na Tebe, jak dopadla kontrola? Ještě mě napadlo, jestli se Ti tam malej netočí. Mě kleslo břicho, když se otočil hlavou dolů. Tak jestli Ti tam necestuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí