Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.4.17 15:55

@Miška TP @tery16 ahojik,dopadla sem dobre :D doktor mi rekl, ze malej ma hlavicku pekne dole :D jestli sem ho pochopila dobre tak ma pres 30centimetru sem rada, ze je vse tak jak ma a za 14dni tam du znova a uz me prevadet z neschopenky na materskou a pak uz tam budu jezdit kazdych 10dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
11.4.17 17:47

@miminko Matěj Tak super :palec:, už se pěkně připravuje co :D, ale neboj, vydrží…A ty jdeš na mateřskou kolik týdnů před porodem, 6 nebo 8???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.17 18:23

@Miška TP jo vydrzi :D i pritel mi taky rikal, ze budu rodit v terminu :mrgreen: 8tydnu pred porodem. v praci mi rekli, ze kvuli neschopence by bylo pro me lepsi jit 6tydnu, ale radsi poslechnu doktora :) jak se citis? jak ti je? co malicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
12.4.17 08:34

@miminko Matěj Já právě také četla, že je lepší jít 6týdnů, že si snad můžeš vybrat, tak uvidíme, co u mě noo :), že máš pak o něco navíc rodičák, ale myslím, že těch 14dnů moc roli hrát nebude :mrgreen:, na tom „majlantu“ :mrgreen: :mrgreen:
Já se cítím už dobře, vše třetím měsícem odpadlo, tak jsem za to ráda! Jen ty kila nahoře mě štvou, tím se cítím hnusně, už se těším, až zas budu moct cvičit a dám to dolů :dance: :palec:…Já jdu k dr. až příští pátek, už se nemůžu dočkat, teď jdu po delší době a jsem zvědavá, co tentokrát řekne na to pohlaví :lol:
Co ty, jak ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.17 10:26

@Miška TP zkusim se snim domluvit. uvidim co mi rekne. kolik si pribrala? ja uz mam skoro 20kg nahore :roll: :? taky se tesim az to zhodim a doufam, ze to pujde dobre.mela sem ze zhazovanim kil problemy uz pred tehotenstvim.mam docela ted strach mela bych prestat cist tady ty denicky. vcera sem zas jeden cetla, ktery dopadl spatne a ted mam strach, ze nam to taky stane :,( 8o jinak dobry pritel me uklidnuje, ze nas prcek to uz nevzda :D doufam, ze se pochlubis co v tobe roste jestli holcicka nebo chlapecek :andel: doufam, ze to bude holcicka jak si prejes :hug: a uz by byla potreba nejaka baba ceka se samy kluk :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
12.4.17 11:57

@miminko Matěj Já jsem přibrala 6kg :roll:, v prvním těhu jsem celkem přibrala 16kg a potom vše dala dolů…Jasně, že se pochlubím, ale jsem smířená s tím druhým chlapečkem, tak uvidíme to překvápko :lol:
Nooo, taky jsem četla nějaké příběhy, hl.na FB stránce a už to nečtu, protože přesně jak říkáš ty, myslím si, že to postihne i mě :?..tak už ty špatné nečtu…nebo i co se stalo mé kamarádce ze střední, radši ani psát nebudu…
Ty si užívej ještě bříška, chystej a hl. ještě odpočívej, co to jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.17 16:18

@Miška TP uz 6 kg? to uz v patym mesici, ne? nech se prekvapit :lol: se tvym kamaradce stalo neco podbnyho, ne? :,( brska si nejvic uzivam, kdyz Damianek kope jak o zivot :srdce: proto tak vim, ze je v poradku :srdce: na jednu stranu si rikam at to rychle utece a malej je uz u me :D je mozny, ze meri 34cm v 31tt? jeee jak se na nej tesim a hlavne sem zvedava jak vypada :mrgreen: v chystani vybavicky se bude pokracovat po velikonocich :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
12.4.17 18:08

@miminko Matěj Zítra jsem 16tt, u prvního jsem měla v tuhle dobu ještě víc a celkem přibrala těch 16kg 8o, tak jsem zvědavá na tohle, snad to nebude víc :lol:!
To netuším, zda ty cm v tomto týdnu jsou normální, ale rostou pak rychleji, tak nevím a dr.ses neptala? Já se na všechno vždy ptám, jestli to souhlasí tabulkově atd. :lol:…a byla jsi na 3D ultrazvuku???Já půjdu zase a moc se na to těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.17 19:09

@Miška TP kdyz si podruhy tehotna tak uz by si tak nabrat nemela.teda tak sem to slysela :) dr. rikal, ze odpovida tabulkam :) jen sem nevedela co si myslet :mrgreen: ted pritel poskladal postylku a prebalovaci pult uz ma taky hotovy delal si ho totiz sam :) byla sem na druhym sceeningu, ale jestli to 3D to nevim :lol: uz si 16tt termin mas na kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
13.4.17 08:19

@miminko Matěj No uvidíme noo, kolik naberu, v prvním těhu jsem měla i těhu cukrovku, teď vim, že ji mít budu také…Jestli máš 3D fotku myslím :mrgreen:, tam jdou krásně vidět mimi, pokud se správně natočí a spolupracuje :lol:
Termín mám na 2.10., ale vím, že porodím zase dřív a bude to koncem září :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.17 09:51

@Miška TP trebe tu cukrovku mit nebudes, kazdy tehu je pry jiny :) ne 3D nemam mam jen normalni cernobilou sem rada, ze nejakou fotku mam :mrgreen: pri druhym sreeningu sem tam stravila hodinu malej se nechtel pohnout :mrgreen: :mrgreen: v ordinaci sem byla na trikrat :mrgreen: :mrgreen: uz citis pohyby? tak to ja sem zvedava kdy se malymu bude chtit ven :D doufam, ze to na termin :D jeste vydrzet necelych 9tydnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
13.4.17 11:59

@miminko Matěj Já mám 3D fotku z prvního a určitě půjdu v rámci UTZ i teď, je tak krásně vidět ta podoba :mrgreen: :mrgreen:, jsem také zvědavá, jak to druhé bude vypadat, jestli opět celý tatínek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pohyby ještě necítím, jsem na to zvědavá, kdy to přijde, v prvním jsem je zaregistrovala až někdy kolem 20tt a u druhorodiček je to dřív, jako něco cítim, ale co já vim, jestli to je kopaneček nebo zaražený prd :mrgreen: není to ještě tak znatelný noo
To letí to těhotenství, viď??Všechno mi tak s Jiříčkem uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.17 15:37

@Miška TP je to mozny, ze uz je to mrnousek :mrgreen: popravde me to ani nenapadlo si rict o takovou fotku, ale to je jedno :D sem malyho zaregistrovala v 19tt, ale ty sem si nebyla uplne jista az mi mamka ze segrou rekli, ze je to ono.Jojo strasne to utika. a to sem si rikala co budu delat doma sedum mesicu a uz se pomalu chystam na porod :D aji nachystani vybavicky sem poard mela cas a ted se i bojim abych to vubec stihla nachystat :mrgreen: tak nastesti to souu uz jen drobnosti jako mantyneli do postylky a prosteradla a zavinovacky :D uz se taky chystas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
14.4.17 10:23

@miminko Matěj Nene, já se ještě nechystám vůbec, mám teda plno věcí zapytlovaných po synovi, když to bude ten kluk, tak pak jen vyperu, vyžehlím… ;).Samozřejmě, že až se dozvim na stopro, co to čekáme, tak začnou nákupní horečky :mrgreen: :mrgreen: a na postýlku atd.je ještě čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.17 13:28

@Miška TP taky sem si rikala porad, ze mam cas :D muzu se zeptat? jak dlouho ti trvalo nez si po porodu zhodila a musela si zreba cvicit nebo neco??dekuji doufam, ze ti to nevadi, ze se ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí