Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.5.17 09:35

@Miška TP vsak jo.Na jednu stranu bych ten epidural brala, ale ve finale sem byla rada, ze mi nedali nic.Je spokjeny :srdce: Na vaze to tak nezalezi tak jak na tom kolik toho vypije a jak bude sikovny. Muzem tady 14dni a muzem tady byt i mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
10.5.17 19:09

@miminko Matěj Tak věřím, že to bude lepší a lepší ;) :srdce:
Máš to už za sebou, teď si to užívejte…Byl taťka u porodu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.5.17 19:22

@miminko Matěj No s tím počůráním - já u druhého porodu, když jsme jeli výtahem do patra k porodním sálům, tak najednou to teklo. Nešlo to zastavit. Myslela jsem, že mi taky odtekla voda, ale dělali na vložce tu zkoušku činidlem a prý to vyšlo negativně, takže jsem se asi počůrala. :oops: :roll: Ale přišlo mi to divný, protože když mi pak vodu chtěli píchnout, tak to primář vůbec nemohl trefit, nic neteklo. Pak jsem cítila, že se malej uvnitř posunul a najednou něco trochu vyteklo.
Takže můj dojem je ten, že mi to prasklo ve výtahu, ale vytekla jen trocha, co měl jakoby nad hlavou. A zbytek, co byl kolem tělíčka, tak dotekl až potom. :nevim:

Tak přeju, ať malej pěkně pije a můžete brzo domů. I když…musím říct, že v té porodnici je to vlastně taková dovolená před tím, co přijde doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 06:39

@Miška TP ahoj, joji tatinek byl u porodu :hug: Byl skvelej hrozne mi pomahal, kdyz o tom sni nevedel.Po porodu sme si delali srandu z toho, ze ne aby me to chytlo v noci, ze nikam nepojede :mrgreen: :mrgreen: a prijde jen na navstevu a uz se stane tatinkem, ze stim teda nepocital :mrgreen: :mrgreen:
@tery16 pirodni asistenka mi rikala, ze to bude nejspis voda tak nevim :nevim: uprimne je to uz jedno :D

Malej ma ted fototerapii ma zloutenku tak musel zustat jeste v inkubatoru a ja mliko musim jen odstrikavat zatim.Je z ty zloutenky unaveny a je to pro nej narocny to tahani. Dneska se uvidi jestli terapie stacila pres moc nebo tam bude dyl. Rdasi bych byla, kdyby ji uz nemel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
11.5.17 08:04

@miminko Matěj Tak super, že tam táta byl a užil si to :lol:
No nevim, nevim, žloutenka jen tak za jeden den nezmizí, spíš počítej, že tam ještě bude, my byli 3dny ještě dýl v nemocnici kvůli ní :?.Jen si to v nemocnici užívej, ono pak přesně doma je to horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.5.17 13:31

@miminko Matěj Oba moji kluci měli žloutenku, ale stačilo je dávat k oknu. Výhoda bylo, že jeden je v červenci a druhej v srpnu, takže sluníčka bylo dost. Pouštěli nás normálně 4. den. Ale kamarádky kluk ji měl silnější, sice je taky pustili normálně, ale dětská jí říkala, že se to může z těla vyplavovat až celý šestinedělí. A malej byl fakt spavější a unavenejší, než ten náš.
Já vím, že je to náročný a dlouhý, být tam bez miminka. Ale fakt se to snaž maximálně užít, vyspat se a odpočinout. Doma to pak je šrumec. Ono teda záleží na dítěti - první syn byl uplakanej, nespal dobře, takže doma to byl očistec. Druhej syn byl zlatíčko - najíst a 2-3h spát. Jsem se divila, že ty děti fakt i spí, jak to píšou v chytrých knihách :D Ale tím, že jsme měli už staršího, tak ten klid doma stejně nebyl, protože jsem se zas věnovala tomu staršímu.
Já jsem porodnici ocenila jako maximální komfort v podobě uvařenýho jídla, maximálního odpočinku a vypranýho prádla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 13:45

@tery16 byl pod lampou uz od vecera a kdyby to bylo stejny tak nas nepresnuli na rouming.Uz sme na pokoju jde sme spolu s malym :hug: vim, ze doma to bude mit grady :mrgreen: ale uz se i na to tesim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.5.17 14:05

@miminko Matěj Jé, ty už ho máš u sebe. Já myslela, že ještě bude muset být v inkubátoru. Ale vlastně už není proč, že? Tak to je paráda. :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 16:28

@tery16 uz neni proc.Vahu ma peknou :D Tak uz sme konecne spolu :D a uz i dokonce nabira na vaze :srdce: zhubnul na 2 080g a dneka uz ma 2 166g :srdce: ted jen ho zacit plne kojit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
13.5.17 17:39

@miminko Matěj No super, to je krásná zpráva :hug:, jen si spolu užívejte, malý to potřebuje…
Tak už má o 36g víc, než porodní váhu, super :), teď už to bude jen a jen lepší, je to kluk bojovný :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.17 08:10

@Miška TP to nevim jestli pujdem brzo domu. Porad spi ani na krmeni ho nemuzu vzbudit :? Jinak pekne porad pribyra :srdce: :mrgreen: Uz nekrmime 8× denne, ale uz 7× denne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
14.5.17 11:06

@miminko Matěj Vydrž, to je tou žloutenkou noo, můj malý taky pořád spal, u prsa…nechtěl taky jíst, nešlo ho vzbudit, až sem se musela smát :mrgreen:
Jsou to zlatíčka, bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
23.5.17 09:24

Ahojky
tak jak pokračujete??? :)
A co ty s prckem @miminko Matěj??? :lol: vše ok??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.17 17:06

@Miška TP ahoj, my uz sme konecne doma :D Plne kojim a malej je v poradku a spokojeny :D :srdce: Uz vazi 2 280g a meri 47cm :D Musime teda cvicit Vojtovu metodu a to se mu nelibi, ale komu by se to libilo… Co ty? Jak se mate holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
26.5.17 18:49

@miminko Matěj Ahoj, tak to je krásná zpráva :), užívej sluníčka :palec:
Proč Vojtovku???
No já mám po echo kardiu a vše v pořádku :lol:, jen se netěším na to léto s tim pupkem teda :? :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí