Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miminko Matěj Nééé, vůbec mi to nevadí
…Já kojila pouhý 3měsíce a potom jsem se na to vrhla…shodila jsem už v nemocnici něco a pak jsem si objednala jídelníček na 3měsíce a za ty tři měsíce jsem shodila 12kg…plus jsem chodila k tomu cvičit kruhové tréninky
.Takže už se těším, až opět na ten jídelníček najedu a dám dolů přebytečná kila ![]()
@Miška TP tyjo
si dobra
sem zvedava jestli vubec budu kojit a jak dlouho…chtela bych zacit zhazovat jen co se zpamatuju z porodu ![]()
@miminko Matěj Jj, já právě taky
…tak uvidíme…na mě to jde právě hodně vidět, když přiberu a hlavně já přiberu úplně všude
, přitom jsem byla celý život hubená, cvičila, je to nefér, když někdo má jen bříško
![]()
Ty čekáš první??
@Miška TP jojo cekam prvni…to uplne poprve nedopadlo dobre
me posledni dobou taky, ze sem pribrala snad vsude
tak hubena sem nikdy nebyla, ale tlusta taky ne
byla sem neco mezi tim
docela mi i otikaji nohy ![]()
@miminko Matěj Mě už nedopadly těhotenství dvě
…A naděje tu pořád je
…A kdy jdeš k dr.?Neni asi úplně dobré, že ti otékají nohy
![]()
@Miška TP k dr. jdu myslim 25.4. to, ze mi otikaji nohy vi. rikal, ze je to normalni. segre je taky otikali.uz dve
to me mrzi
me dlouho trvalo nez sem se stim smirila, ikdyz sem o to prisla ve 12tt. a pak nam trvalo rok a ctvrt po potratu nez sem zas otehotnila. Prosim te nevis cim by to mohlo byt, ze me boli u trojuhelniku nekdy pri blbym pohybu a na dotek me to hodne??.boli me uz asi 3 den
@miminko Matěj Ty jo, to nevím..?Mě se to nikdy nestalo, tak opravdu netuším…Snad to nebude nic vážného…
Já jdu k dr.21.4., tak pak dej vědět ![]()
A veselé Velikonoce přeji všem ![]()
@Miška TP dekuji
taky dej vedet co a jak
preji pekne Velikonoce ![]()
@miminko Matěj Bolí Tě to přímo uprostřed? Myslím, že Tě bolí, jak se roztahuje pánev. V té přední kosti je kousek vazivové části, která se právě roztahuje kvůli přípravě k porodu. Mě to bolelo fakt hodně, u druhého těhotenství pak ještě víc. Když jsem chodila pak na monitory, seděla jsem tam v tureckém sedu, abych měla ty nohy od sebe, jinak bych to nevydržela. Sestřička to hned poznala, byla na tohle fakt zkušená.
@tery16 boli me to na leve strane jako kdybych nalamany konce zeber.boli to na dotek nebo kdyz se blbe pohnu dokonce ikdyz se trochu vic zadycham. jinak je to dobry.pak me napadlo jestli to neni od zad.mam mensi zkoliozu a myslim si jestli je mam zas zablokovany
vaham jestli jit k stim obvodakovi nebo to rict jen na gynde nebo to neresit vubec… ![]()
@miminko Matěj Šla bych pro svůj klid radši k obvoďákovi…Obzvlášť, když tě to bolí, když se pohneš i na dotek…třeba to máš od těch zad a někam tě pošle
, rozhodně to řešit chce
@Miška TP asi stim nekam zajdu, ale nerada
kdyz du totiz k doktorovi tak si vzdy prijdu jak hypochodr pac mi nic nereknou a nic stim nedelaji vzdy jen sami prasky a kotek utek ![]()
@miminko Matěj Jasný noo, ale tohle a kort v těhotenství bych to nepodceňovala
…od toho tu přeci jsou ![]()
@miminko Matěj Jo aha, já myslela, jak píšeš u trojúhelníku, tak že Tě to bolí na pánvi.
Tak s tím někam zajdi. Sice Ti nepomůžou, ale aspoň budeš vědět, že to není nic vážnýho. Já taky teď lítám se zádama a protože kojím, tak vlastně nic nemůžu brát, takže se na mě taky každej dívá divně. Ale co… ![]()
@tery16 panev me nastesti neboli
akorat mi malej chvilama tlaci na spodek
kolikrat si myslim, ze pojedeme do porodnice
asi stim nekam zajdu uz kvuli malimu. nechci mu nejak ublizit…dekuji za radu i tobe @Miška TP