Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2375
29.8.16 17:53

@Mavies ahojky mamino :hug: je krasnej :srdce: mooc dekujeme. uzivame furt ji pusinkuju a muchlam. Ve stredu nam jsou tri tydny a uz mame 3800 55cm roste krasne. jsou to milackove :* :srdce: prejeme at maly krasne roste a dela samou radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
29.8.16 18:06

Holky kontrola v poradku dalsi za 3tydny a uz bude prukazka… byl videt prcek i srdicko akorat podle ms je o tyden mensi prcek, ale podle utz odpovida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
17.12.16 19:31

Ahojky devcatka co je u vas noveho. my rosteme jak z vody. zaciname paty mes a nikolka je pekny zivel. :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
18.12.16 18:24

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat??
Já jsem byla letos v létě mimoděložně těhotná :-(, vzali mi pravý vejcovod a minulý měsíc jsme se začali snažit, tak doufám, že to přijde co nejdříve, nemohu se dočkat…
Máte některá také po laparoskopii a mimoděložního těhu a už čekáte??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.12.16 22:16

@Miška TP Dodám naději :D Já jsem měla mimoděložní 7/2015, pravý vejcovod pryč, v říjnu loňského roku se zadařilo a 7/2016 se nám narodil chlapeček. :srdce: Přeju, ať se zadaří rychle a máš brzo důvod k radosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
19.12.16 14:28

@tery16 Jééé, tak tohle jsem potřebovala slyšet-číst :mrgreen: :mrgreen:, je to moc krásné! Moc moc ti gratuluji a užívej si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.16 16:51

@Michel70 ahojik,mam se dobre :) sem zacala 4 mesic :srdce:
Uz toto leti :) jak se mate? Co pripravy na vanoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
19.12.16 16:59

@Miška TP Ahoj, já se přidávám, letos na jaře MT, taky pravý vejcovod pryč. Snažit jsme se začali hned po první MS, ale od tý doby mám strašně dlouhý cykly, dokonce ani ovulační test mi minulej měsíc nevyšel. Dnes jsem 32DC a ovulační testy zase negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
19.12.16 17:27

@miminko Matěj jee to ti moc preju :srdce: no uz aby bylo po vanocich mala zacina byt aktivni tak uz je to narocne ale hezke. a dej vedet jak se vam s mimiskem dari :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
19.12.16 17:28

@miminko Matěj jee to ti moc preju :srdce: no uz aby bylo po vanocich mala zacina byt aktivni tak uz je to narocne ale hezke. a dej vedet jak se vam s mimiskem dari :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.16 19:40

@Michel70 dekuji moc :hug: jeste teda necitim pohyby, ale p. doktorka v centru prenatalni diagnostiky mi rekla, ze az ho/ji budu nahanet po dvore tak si dam :mrgreen: nemohla ani poradne zmerit co potrebovala :mrgreen: sice na podruhy, ale nakonec se to povedlo ani se nestacila podivat co to je takze se to dovime az ve 20tt jinak vse je v poradku :srdce:
Pockej az mala zacne behat :mrgreen: zas na jednu stranu je lepsi nez aby nic nedelala :mrgreen: sem rada, ze se vam tahle dari :srdce: Vanoce si uzijete uz je to radostejsi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
20.12.16 06:42

@Krofka No já mám MS pravidelnou a ovulku poznám, tak uvidíme…
Holky, jste někdo i po prvnim těhu teda porodu a císařem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
20.12.16 11:22

@Miška TP Tak držím palce :) Jinak už mám za sebou jeden císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
20.12.16 17:23

@Krofka Děkuju a tobě samozřejmě také držím palce :kytka:
A máš vše dobré? Mě včera gyndař řekl, že se mu děloha zevnitř moc nelíbí, že jí mám blbě srostlou, že tam mám defekt a abych těhu udržela :,(, že ale nebudem dělat závěry, že mi drží palce a budem to sledovat, tak jestli nemá někdo podobný problém, já se z toho už fakt… :( Snad ještě jedno zvládnu, moc bych si to přála!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
20.12.16 20:29

@Miška TP Já nevím, doufám. Až na ten rozházenej cyklus… Na poslední kontrole (po šestinedělí), mně doktorka akorát říkala, že druhej vejcovod je v pořádku. Další kontrola za rok. Ale pokud mně to takhle bude pokračovat, půjdu dřív, ať mi dají něco na srovnání :nevim: O děloze nepadlo nic.
A dělali ti revizi? Myslím, jestli máš problémy spíš po ní, nebo po císaři? Mně právě jo a říkám si, jestli to bylo nutný, četla jsem, že ne vždy se musí dělat. Mám podezření, že mě možná škrábli moc, protože i první porevizní MS byla strašně slabá a ty další taky. Ale teď už je to jedno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí