Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1097
24.3.14 10:36
@Salvaje píše:
Já ještě po ms nemám :mrgreen: Horší ale je, že se nějak nemůžem „sejít“ v posteli. Oba pracujem a oba máme dost práce a střídáme se s malým, takže pak v posteli se nám už nic moc nechce :roll: Tak nevím, jak dlouho nám to bude trvat :?

tak to mame stejny problem stou posteli :P taky oba pracujem oba a zrovna az budu mit ovulku tak bude mit chlap odpoledni :cert: :mrgreen: a pak padnem do postele a spime :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.3.14 10:39
@Anonym88 píše:
Kontryhelovy caj jsem si take koupila a piju 2 salky denne zhruba do ovulace. Kamaradce pomohl, ale hlavne je to o psychice. Kdyz jsme chteli prvni mimi, tak nam to trvalo asi rok, pak jsem rekla, ze uz to nebudu resit..nastoupula jsem do nove prace a najednou se povedlo :) prestala jsem na to myslet. Jenze ted mi to nejde se nejak od toho odpoutat..

jo to ja taky na to porad myslim… ale u prvniho sem na to taky docela myslela a zadarilo se brzo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
24.3.14 11:05

Čaj zatím nepiju. S tou psychikou souhlasím. S prvním se nedařilo a až mi v práci nabídli lepší místo, tak jsem na to přestala myslet, začala jsem se soustředit na práci a školení… A najednou jsem byla v tom :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.3.14 11:17

Koukam ze sme tu sesly samy maminy se syny tak by to chtelo holcicky co:-) mi si ji prejem moc, ale brachu taky berem :kytka: a odkud ste holky? ja jich cech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.3.14 11:21

Ahojky, můžu se přidat? :)
Zítra bych měla mít ovulku, tak jsem zvědavá. Snažíme se první měsíc o druhé mimi :)
Na první jsem čekala necelý rok, tak snad se teď zadaří rychleji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.3.14 11:35
@Kaciisek píše:
Ahojky, můžu se přidat? :)
Zítra bych měla mít ovulku, tak jsem zvědavá. Snažíme se první měsíc o druhé mimi :)
Na první jsem čekala necelý rok, tak snad se teď zadaří rychleji :)

jasne ze muzes:-) to ti zavidim ze uz mas ovulkuu ja teprv druhy den ms a je :jazyk: to sila bez.ty ha. mam to docrla dosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.3.14 12:37

Taky mam kluka skoro petileteho a ja bych si moc prala holcicku, ale asi je mi to jedno, hlavne at se brzy zadari a bude vse ok. Jsem druhy mesic bez HA tak snad to zase budu mit pravidelne. Rano jsem si merila bazalni teplotu a mela jsem 36,8 takze se ovulka blizi. Jinak jsem ze Zapadnich cech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.3.14 13:10

Ja bazalku merit nebudu, az zas tak hrotit to nebudem 8) ale obcas me popadne takovej pocit ze uz to nepujde tak hladce jako u prvniho, ale asi to moc :P hrotim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.3.14 13:19

UTROGESTAN

Ahoj holky, chci se jen zeptat, jestli vám náhodou některé nezbyl Utrogestan, který byste mi mohly třeba prodat? Skoro mi došel a doktor má dovolenou a navíc za ním jezdím docela daleko, tak kdybyste některá měla v zásobě? :lol:

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.3.14 13:58

Také se začneme snažit :hug:,jsem 2DC takže příští týden budou dlouhé večery :oops:,jen jsme už trochu napřed s počty dítek, doma už máme 4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.3.14 14:05

@terulinaa
No tak děkuji :)
No uvidíme, ale na první pokus to určitě nevyjde :/ a tobě držím palčáky, ať se zadaří co nejdřív ;) Jak dlouho se snažíte o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
24.3.14 16:22

Tak já u prvního taky chtěla holčičku, ale teď je mi to úplně jedno. Dokonce uvažuju, že si to nenecháme říct, jestli je to kluk nebo holka :P
Ale teplotu neměřím. Ovulaci vůbec netuším, kdy mám, nepoznám to na sobě… Takže nezbývá než sexovat, sexovat a sexovat :mrgreen:
@klapka1 Ty jo, doma čtyři děti a snaha o páté, tak to je mazec :palec: Jakou skladbu potomků doma máte? Kluky? Holky? Střídá se to? :) Můj přítel je z 5 sourozenců, jsou od sebe většinou po 6 letech a je to super, když se všichni sejdem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
24.3.14 16:23

Holky tak jsem si koupila kontryhel a ale nevím jak ho použýívat bylo tam napsané že dvakrát denně ráno a večer ale po dobu nevím :) děkuji :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
24.3.14 16:28

Jinak já jsem z jižní Moravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.3.14 17:14
@Kaciisek píše:
@terulinaa
No uvidíme, ale na první pokus to určitě nevyjde :/ a tobě držím palčáky, ať se zadaří co nejdřív ;) Jak dlouho se snažíte o mimi?
@Kaciisek píše:
@terulinaa

budem snazit druhy mesic. tobe taky preju at se. zadari co nejdriv;-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital