Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Salvaje píše:
Já ještě po ms nemámHorší ale je, že se nějak nemůžem „sejít“ v posteli. Oba pracujem a oba máme dost práce a střídáme se s malým, takže pak v posteli se nám už nic moc nechce
Tak nevím, jak dlouho nám to bude trvat
tak to mame stejny problem stou posteli
taky oba pracujem oba a zrovna az budu mit ovulku tak bude mit chlap odpoledni
a pak padnem do postele a spime ![]()
@Anonym88 píše:
Kontryhelovy caj jsem si take koupila a piju 2 salky denne zhruba do ovulace. Kamaradce pomohl, ale hlavne je to o psychice. Kdyz jsme chteli prvni mimi, tak nam to trvalo asi rok, pak jsem rekla, ze uz to nebudu resit..nastoupula jsem do nove prace a najednou se povedloprestala jsem na to myslet. Jenze ted mi to nejde se nejak od toho odpoutat..
jo to ja taky na to porad myslim… ale u prvniho sem na to taky docela myslela a zadarilo se brzo ![]()
Čaj zatím nepiju. S tou psychikou souhlasím. S prvním se nedařilo a až mi v práci nabídli lepší místo, tak jsem na to přestala myslet, začala jsem se soustředit na práci a školení… A najednou jsem byla v tom ![]()
Koukam ze sme tu sesly samy maminy se syny tak by to chtelo holcicky co:-) mi si ji prejem moc, ale brachu taky berem
a odkud ste holky? ja jich cech
Ahojky, můžu se přidat? ![]()
Zítra bych měla mít ovulku, tak jsem zvědavá. Snažíme se první měsíc o druhé mimi ![]()
Na první jsem čekala necelý rok, tak snad se teď zadaří rychleji ![]()
@Kaciisek píše:
Ahojky, můžu se přidat?
Zítra bych měla mít ovulku, tak jsem zvědavá. Snažíme se první měsíc o druhé mimi
Na první jsem čekala necelý rok, tak snad se teď zadaří rychleji
jasne ze muzes:-) to ti zavidim ze uz mas ovulkuu ja teprv druhy den ms a je
to sila bez.ty ha. mam to docrla dosti..
Taky mam kluka skoro petileteho a ja bych si moc prala holcicku, ale asi je mi to jedno, hlavne at se brzy zadari a bude vse ok. Jsem druhy mesic bez HA tak snad to zase budu mit pravidelne. Rano jsem si merila bazalni teplotu a mela jsem 36,8 takze se ovulka blizi. Jinak jsem ze Zapadnich cech.
Ja bazalku merit nebudu, az zas tak hrotit to nebudem
ale obcas me popadne takovej pocit ze uz to nepujde tak hladce jako u prvniho, ale asi to moc
hrotim
Ahoj holky, chci se jen zeptat, jestli vám náhodou některé nezbyl Utrogestan, který byste mi mohly třeba prodat? Skoro mi došel a doktor má dovolenou a navíc za ním jezdím docela daleko, tak kdybyste některá měla v zásobě? ![]()
Díky!
Také se začneme snažit
,jsem 2DC takže příští týden budou dlouhé večery
,jen jsme už trochu napřed s počty dítek, doma už máme 4 ![]()
@terulinaa
No tak děkuji ![]()
No uvidíme, ale na první pokus to určitě nevyjde :/ a tobě držím palčáky, ať se zadaří co nejdřív
Jak dlouho se snažíte o mimi?
Tak já u prvního taky chtěla holčičku, ale teď je mi to úplně jedno. Dokonce uvažuju, že si to nenecháme říct, jestli je to kluk nebo holka ![]()
Ale teplotu neměřím. Ovulaci vůbec netuším, kdy mám, nepoznám to na sobě… Takže nezbývá než sexovat, sexovat a sexovat ![]()
@klapka1 Ty jo, doma čtyři děti a snaha o páté, tak to je mazec
Jakou skladbu potomků doma máte? Kluky? Holky? Střídá se to?
Můj přítel je z 5 sourozenců, jsou od sebe většinou po 6 letech a je to super, když se všichni sejdem ![]()
Holky tak jsem si koupila kontryhel a ale nevím jak ho použýívat bylo tam napsané že dvakrát denně ráno a večer ale po dobu nevím
děkuji
![]()
@Kaciisek píše:
@terulinaa
No tak děkuji
No uvidíme, ale na první pokus to určitě nevyjde :/ a tobě držím palčáky, ať se zadaří co nejdřívJak dlouho se snažíte o mimi?
@Kaciisek píše:
@terulinaa
No tak děkuji
No uvidíme, ale na první pokus to určitě nevyjde :/ a tobě držím palčáky, ať se zadaří co nejdřívJak dlouho se snažíte o mimi?
budem snazit druhy mesic. tobe taky preju at se. zadari co nejdriv;-)