Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
697
27.5.14 14:47

@Reaskiller díky moc za odpověď.-) už jsem si říkala, že mi nikdo neodpoví… :nevim: fakt je mi dneska zle…tohle jsem ještě nezažila… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
27.5.14 15:13

@Ilunka verim..je to dost neprijemne ale vacsinou to odoznie dost rychlo..ako prislo tak odide :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.5.14 15:41

Ilunka Také jsem ovulku špatně cítit nikdy předtím, takže jsem neměl. Bohužel, po potratu názoru změnilo téměř vše. I teď, když čeká na ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.5.14 16:21

@Nikeyla Ahojky, fakt? To je mi líto. Třeba se to zlepší a půjdeš ještě do práce :) Nebo jak říkáš, až do porodu :)))))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.5.14 16:22

@a-šmudlinka Ahojky, tak to je super zpráva. Gratulace k habánovi( habánce )! Na screening jdu taky 13+2(3), takže to bude snad dobrý :) Tak teď už je samá pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.5.14 16:23

Všem nově příchozím snažilkám, přeju hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.5.14 16:23

@Nikeyla COOOO??? Jakto ze nemas vycházky? Ja si je byla nahlásit po trech dnesch na neschopence a rovnou sem rekla ze chvi na 6hodin od jedne do sedmi! To je divny, vycházky ti nemůžou dat na ty první tri neplaceny dny ale pak uz jo a to mas neschopenku od kozniho? nebo z gyndy? Kdyztak prejdi na gyndu az tam pujdes a mas klid! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
27.5.14 16:24

@Nikeyla no to snad ne jak žádné Vycházky no na gynde ti to změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.5.14 16:24

@veve15 Blahopreji k miminku, hlavne ze je vse ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.5.14 16:25

@Vivien25 Vitej, snad s brzy zadari! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.5.14 16:28

@Ilunka Ja když jsem mela ovulku tak jsem myslela ze umiram, nemohla jsem si ani sednout jak me strasne bolelo v krizi a strasne me pichal podbřišek, tu bolest bych prirovnala k zanetu mocaku! Hrtuuuuuza opravdu! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
27.5.14 19:40

@a-šmudlinka @veronikacek To mám teď přes kožní, v pondělí jdu ke gyn. na kontrolu, tak mu řeknu ať mi to přehodí. Vycházky mi prý jako kožní může vypsat až po kontrole. Připadala jsem si, jakože chodím po rukou, když nemůžu kvůli ekzému na prstech ven. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.5.14 19:58

@Nikeyla no to je divny no akorát nevím jestli si nebudeš muset vyzvednout na koznim ten papír s tim červeným pruhem, da ti ho sestra kdyz ji řekneš ze přestoupis na gyndu! Hele si pridana v nasi skupině na FC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.5.14 08:04

@veronikacek To asi všechno pak dořeším, moje první nemocenská, tak jsem zmatená jak lesní včela. :D Jinak né na fejsbuku nejsem a asi ani nebudu. Na fejsbuk moc nechodím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
28.5.14 20:03

Hezký večer holky…tak dneska už jsem ok…příroda asi nechce, abych byla těhu…protože s takovou bolestí při ovu jsem neměla na sex ani pomyšlení… :mrgreen: no ale musím se pochlubit…dneska jsem přes net objednala z lékárny nějaké vitamíny, těhu testíky atd. a mělo jsem to skoro o 200 levnější (bacha i s dopravou to vyšlo líp než kdybych šla do obchodu) a za hodinu a půl od objednání už mi zvonil kurýr u dveří…paráda :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí