Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
3.6.14 14:23

@a-šmudlinka Fajn, od té doby, co mám neschopenku mě nebolí bříško a ode dneška mám konečně vycházky. Sice mi počasí nepřeje, ale co už. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
3.6.14 14:24

@Nikeyla já jsem v pohodě. Až na alergii potřebovala bych aby pršelo. Jinak se mam dobře. Bez příznaků. Nic mě neboli krom prsou. To je dobře že jsi na neschopence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.6.14 14:26

@a-šmudlinka No moc nadšená ohledně tý neschopenky nejsem, chtěla jsem být v práci minimálně do září, ale vem to čert. Jen se musím vyhýbat lednici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
3.6.14 14:30

@Nikeyla je to lákadlo vid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.6.14 14:34

@a-šmudlinka Ono hlavně co dělat, když se člověk nudí žejo. :D Naštěstí mi fakt začaly ty vycházky, tak aspoň něco. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
3.6.14 14:47

@Nikeyla no já se nestačím nudit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
3.6.14 21:35

@Salvaje gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.6.14 21:45

Holky, díky moc za gratulace! :kytka: Ono na tom fakt asi něco bude, že na to člověk nemá myslet… U prvního to bylo podobně. Marně jsme se snažili půl roku snad denně. Pak mi v práci nabídli lepší pozici a já ji přijala, přestala jsem myslet na snažení a začala se věnovat školení v práci. A najednou jsem byla v tom.
Teď jsme se „snažili“ jen asi dva měsíce, když jsme se rozhodli, že počkáme a… :roll: A navíc oba marně vzpomínáme, kdy že jsme to to mrně zplodili :oops: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.6.14 13:36

@Nikeyla @a-šmudlinka Ahojky, moc gratuluji ke krásným mimískům :-) Jsem týden od vás, přesně :) Na krev jdu 10.6. a screening 23. nebo 24.6., pak kontrola u doktora 1.7. To bude čekání. Fotečku ještě nemám, počkám si na ten screeningový. A jak máš @Nikeyla ty vycházky? Jsou prý teď omezený nějak hodinově? Já při prvním měla celý den. To bylo fajn, protože jsem si vzpomněla, že něco potřebuju a šla jsem si nakoupit apod., kdy jsem chtěla. Nebo se šla projít, zrovna, když nebylo vedro nebo nepršelo :)))) Jsem ráda, že se cítíte dobře a jste všechny v pořádku.

To samozřejmě platí i pro ostatní maminy zde a i snažilky.
@liiida A kdypak ty jdeš na kontrolu?
@Salvaje Taktéž velikánská gratulace :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.6.14 16:17

@veve15 Děkuji děkuji, pak hodíš fotečku ty. :kytka: Hele já mám nemocenskou od kožního, a ten mi zatím dal od 13:00 do 17:00. Až budu mít u gynekologa, rizikovku, tak mi snad vycházek dá víc. Ale vím, že se neomezené dávají málokdy. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.6.14 08:16

Ahojky těhulky i snažilky, jak se máte? :)
Jak zvládáte ty tropy? Já strašně, a to dnes a zítra má být ještě hůř :(((((((((( Nevím, kam zalézt. Být v bazénu celý den nemůžu :((((
Takže přeji všem, ať zdárně vedra přežijem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
9.6.14 19:14

Holky moje drahé - je to tam :mrgreen: :mrgreen:
dívejte duchové :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697