Snažilky - květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
24.4.19 22:34

@Pandulacka @weru20 holky, ovulaci si hlídat nemusím, protože ji poznám. Mám obrovský bolesti břicha, kterému předchází výtok. Takže tohle poznám vždy na 100%. Při těch 2 zamlklych těhotenství se nám to vždy podařilo hned napoprvé, protože když byly bolesti, byl sex vždy. Takže tohle máme snad osefovany. Poslední revize po ZT byla na konci ledna, tak je možný, že třeba sliznice ještě není úplně narostla a bude to chvíli trvat, než se povede. Ono bohužel ale těhotenství se vždy drží, akorát miminko to nezvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
25.4.19 07:17

@Pandulacka ja jsem teprve 20 DC takze mam spoustu casu jeste… kvegen bude dlouhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.4.19 08:30

@Florimo to utece :) :) jq jsem taky minuly cyklus cekala myslim, ze od 22 dc a uz jsem 6 dc, takze to utece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
25.4.19 08:49

@Pandulacka to doufam :) teprve v breznu jsem vysadila HA, pak 25 dnu a rozjela se MS, takze ted cekam jak to bude druhy mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.4.19 14:01

Ahoj, muzu se pridat? Snazime se prvni mesic. Ovu probehla vcera, snad, tak uvidime. Doma mame uz klucika (6let), tak snad se zadari 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
26.4.19 14:16

@Pandulacka
Ahoj, to jsme na tom podobne, jsem 9dc :) tak drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
26.4.19 14:44

@Veronika5507 Ahoj, tak drzim pesti at se zadari :) My taky tento mesic zaciname :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.4.19 15:07

@Florimo Tak ja prave objevuji kouzlo ovulacnich testu, u prvniho jsem to vubec neresila. Ale vek hraje proti me, tak se tomu snazim pomoci jak se da. No uvidime, moc se v tom nevyznam :P A jinak mam tri dny po OVU (snad..) a mam vsechny priznaky sveta 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
26.4.19 19:07

@Veronika5507 :) to verim, u me je to to stejne. Tento mesic tomu dam volny prubeh a uvidim jestli na ten dalsi taky nenakoupim :). Ja zatim cekam na MS a pak hura na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
26.4.19 22:26

@Florimo No ja vysiluju hned ten prvni :D :D Jsem na to hrozna. Ja mam do MS jeste dlouho, tak nevim, jak to preckam 😀 😀 Snad se nam vsem brzy zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.4.19 06:52

@Veronika5507 urcite zadari :) hlavni je myslet pozitivne.
Ja beru za uspech i to, ze nejake snazeni probehne :) jeste v prosinci manzel o diteti nechtel slyset v lednu se mi na tema miminko manzel smal jako vtipu v unoru nadnesl ze by teda chtel a v lete ze zacnem… no a nakonec je z toho kveten :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
28.4.19 07:53

@Florimo Tak to mas jako ja :) :) Jsem rada, ze jsme do toho sli, protoze dlouho jsme si rikali, ze bude jen jedno (hypoteka a podobne radosti),ale nakonec jsme si rekli, ze do toho jdeme. Proti je muj vek (38) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
28.4.19 08:21

@Veronika5507 me neni o moc min (34), takze chapu. Ale v dnesni dobe neni nas vek az tak vyjimecny pro tehotenstvi…Jestli se zadari tak to bude nase 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.4.19 08:47

Ahoj holky, snažilky, květen bude dlouhý, to máte pravdu 😊. Já teď čekám na svou menses a pak se jdu objednat do nemocnice a ti mě pak objednají na tu lapariskopii, snad se pak povede otěhotnět a vše se nastartuje :(
Chtěla jsem se jen zeptat, jak často máte sex během toho měsíce?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
28.4.19 10:30

@Toma18 ahoj, tak snat Ti to vyjde a brzo se zadari.
Tak u nas zhroba 8×(?) presne nevim… mohlo by to byt lepsi no :( ale to bud odpadnu ja nebo manzel. Kdyz mam ranni tak on odpoledni a naopak:/
Ale ted uz planuje a tesi se jak se na to vrhnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital