Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pandulacka @weru20 holky, ovulaci si hlídat nemusím, protože ji poznám. Mám obrovský bolesti břicha, kterému předchází výtok. Takže tohle poznám vždy na 100%. Při těch 2 zamlklych těhotenství se nám to vždy podařilo hned napoprvé, protože když byly bolesti, byl sex vždy. Takže tohle máme snad osefovany. Poslední revize po ZT byla na konci ledna, tak je možný, že třeba sliznice ještě není úplně narostla a bude to chvíli trvat, než se povede. Ono bohužel ale těhotenství se vždy drží, akorát miminko to nezvládne.
@Pandulacka ja jsem teprve 20 DC takze mam spoustu casu jeste… kvegen bude dlouhy…
@Florimo to utece
jq jsem taky minuly cyklus cekala myslim, ze od 22 dc a uz jsem 6 dc, takze to utece ![]()
@Pandulacka to doufam
teprve v breznu jsem vysadila HA, pak 25 dnu a rozjela se MS, takze ted cekam jak to bude druhy mesic.
Ahoj, muzu se pridat? Snazime se prvni mesic. Ovu probehla vcera, snad, tak uvidime. Doma mame uz klucika (6let), tak snad se zadari 😀 😀
@Pandulacka
Ahoj, to jsme na tom podobne, jsem 9dc
tak drzim palce ![]()
@Veronika5507 Ahoj, tak drzim pesti at se zadari
My taky tento mesic zaciname ![]()
@Florimo Tak ja prave objevuji kouzlo ovulacnich testu, u prvniho jsem to vubec neresila. Ale vek hraje proti me, tak se tomu snazim pomoci jak se da. No uvidime, moc se v tom nevyznam
A jinak mam tri dny po OVU (snad..) a mam vsechny priznaky sveta 😂 😂
@Veronika5507
to verim, u me je to to stejne. Tento mesic tomu dam volny prubeh a uvidim jestli na ten dalsi taky nenakoupim
. Ja zatim cekam na MS a pak hura na to ![]()
@Florimo No ja vysiluju hned ten prvni
Jsem na to hrozna. Ja mam do MS jeste dlouho, tak nevim, jak to preckam 😀 😀 Snad se nam vsem brzy zadari ![]()
@Veronika5507 urcite zadari
hlavni je myslet pozitivne.
Ja beru za uspech i to, ze nejake snazeni probehne
jeste v prosinci manzel o diteti nechtel slyset v lednu se mi na tema miminko manzel smal jako vtipu v unoru nadnesl ze by teda chtel a v lete ze zacnem… no a nakonec je z toho kveten ![]()
@Florimo Tak to mas jako ja
Jsem rada, ze jsme do toho sli, protoze dlouho jsme si rikali, ze bude jen jedno (hypoteka a podobne radosti),ale nakonec jsme si rekli, ze do toho jdeme. Proti je muj vek (38) ![]()
@Veronika5507 me neni o moc min (34), takze chapu. Ale v dnesni dobe neni nas vek az tak vyjimecny pro tehotenstvi…Jestli se zadari tak to bude nase 3.
Ahoj holky, snažilky, květen bude dlouhý, to máte pravdu 😊. Já teď čekám na svou menses a pak se jdu objednat do nemocnice a ti mě pak objednají na tu lapariskopii, snad se pak povede otěhotnět a vše se nastartuje ![]()
Chtěla jsem se jen zeptat, jak často máte sex během toho měsíce?
Díky
@Toma18 ahoj, tak snat Ti to vyjde a brzo se zadari.
Tak u nas zhroba 8×(?) presne nevim… mohlo by to byt lepsi no
ale to bud odpadnu ja nebo manzel. Kdyz mam ranni tak on odpoledni a naopak:/
Ale ted uz planuje a tesi se jak se na to vrhnem ![]()