Snažilky - květen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
5.5.19 17:06

Od si můžu udělat těhotensky test. Sex byl 29.4 ovulaci jsem měla 2.5 a pak sex proběhl 3.5. Poslední dobou mi pichne v podbřišku a mám bolavá prsa jen potřebuji poradit. Menstruaci mám dostat až 18.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.19 17:21

@Lilaoko co jsem se vsude docetla tak minimalne 11 DPO, aby tam bylo neco videt. A to jeste ne u kazdyho ;-) takze zkus tak 14.kvetna. Drzim palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.5.19 17:50

Počkej a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.5.19 19:26

@Leillinka

Drzim palce nech to dopadne dobre a mozete sa cim skor snažiť… Cakat je najhorsie… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.19 19:31

@Kkklarka napoprvé jsi otěhotněla s inseminaci? a můžu se zeptat jaký den cyklu ti provedli inseminaci? my tam jdem v pátek budu mít 13DC..14DCbohuzel zase vychází na sobotu.. jako minuly měsíc.. tak pokud bude ultrazvuk a vše ok.. zkusíme to… mám nervy.. kdyby to konečně vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.5.19 19:32

Ahojte vsichni, s pritelem jsme se rozhodli ze chceme mimco :)
Od unora kdy jsem vysadila prasky a nejak nemuzu zachytit ovulaci…
Zacla jsem si delat ovu testy a jsem z nich jelen :nevim:.MC mam nepravidelny a nemuzu se v tom vyznat.
V priloze poslu fotku, nevim zda mi vcera a dnes carka zesilila nebo se mi to jen zda…

Proste nevim :zed:
Mate na to nejaky figl :srdce:  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
5.5.19 20:08
@Anonymní píše:
Zdravim děvčata. Jdu s dotazem :roll:Delsi dobu se snazime o miminko ale nejak se nedari proto jsem si cca pred 2 mesicema rekla ze na to kaslu a nebudu nic pocitat a necham tomu volny prubeh. Asi 2 dny z5 me z niceho nic bolely a svedily bradavky a dalsi den taky nejak jsem to nevnimala a neresila, ale vcera me v noci zacaly hrozne bolet prsa mam je natekle a bolave ( boli pri chuzy ze schodu i po rovne plose ) pres den jsem byla unavena ze jsem spala 3,5h. Myslela jsem si ze to je pocasim. Ale dnes je to to same a mozna i horsi od vcera mam silnej vytok. 8o do MS mi zbyva +- 8 dni. Myslite ze by to mohlo byt tehu? Vim ze na test je brzo s do mesta se dostanu tak za 4 dny dekuju vse za odpoved :)

Podle me je ještě hodne brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
5.5.19 20:09

@eviiiii co je to za značku testů? Jestli ty od GS tak ty jsou uplne ma hovinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.5.19 20:15

@karkulka1283 ahaaa. Mate odskousene nejake jine? Ja z tohoto proste tu ovulaci nepoznam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.19 04:24

@karkulka1283

Vim ze je brzo na test 😊 ale prave jsem tohle nikdy nemela tak me zajimaji zkusenosti. 🙁

• Citovat
  • Upravit
6.5.19 05:27

@karkulka1283 máš pravdu jejích testy mě zklamali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
6.5.19 07:51

@eviiiii kup si znacku wondfo, je tam 6 testů a k tomu zdarma 2 těhotenske..jsou nejkvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
6.5.19 11:22

@Zoufalá snažilka mela jsem po ovulaci.Mela jsem jet v pondeli na inseminaci, to bylo asi 18 dc. Ovulacni bolesti jsem mela uz v nedeli kolem pul 3,prisla o den driv.Na inseminaci doslo asi 22 h po ovulacnich bolestech, ani jsem necekala ze by to mohlo vyjit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
6.5.19 11:23

Ja si kupovala ovulacni testy na Aukru, ale nevim jestli je pani jeste prodava, jsou to uz skoro tri roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.5.19 13:31

Ahoj holky, pridávám se do tématu květnové snažení. Jsem nyni po MS a ceka me v pondeli 13.5. UTZ jak vypadaji folikuly. Snažíme se od listopadu. :dance: Minuly mesic poprve vyzkousen OV test a byl pozitivni a i kontrola u Dr. folikulu, jak roste, ale bohuzel nezdařilo se. Jim listovku 2.mesic a kapky s bylinkama na plodnost. Nyni i ranni caje Dr. Mojzisove. Ted mam prvne nasazeny od doktorky Clostylbegyt a pripravene Otrivelle. Drzte palce at to konecne vyjde. moc si to přejeme :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí