Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od si můžu udělat těhotensky test. Sex byl 29.4 ovulaci jsem měla 2.5 a pak sex proběhl 3.5. Poslední dobou mi pichne v podbřišku a mám bolavá prsa jen potřebuji poradit. Menstruaci mám dostat až 18.5
@Lilaoko co jsem se vsude docetla tak minimalne 11 DPO, aby tam bylo neco videt. A to jeste ne u kazdyho
takze zkus tak 14.kvetna. Drzim palce ![]()
Drzim palce nech to dopadne dobre a mozete sa cim skor snažiť… Cakat je najhorsie… ![]()
@Kkklarka napoprvé jsi otěhotněla s inseminaci? a můžu se zeptat jaký den cyklu ti provedli inseminaci? my tam jdem v pátek budu mít 13DC..14DCbohuzel zase vychází na sobotu.. jako minuly měsíc.. tak pokud bude ultrazvuk a vše ok.. zkusíme to… mám nervy.. kdyby to konečně vyšlo ![]()
Ahojte vsichni, s pritelem jsme se rozhodli ze chceme mimco ![]()
Od unora kdy jsem vysadila prasky a nejak nemuzu zachytit ovulaci…
Zacla jsem si delat ovu testy a jsem z nich jelen
.MC mam nepravidelny a nemuzu se v tom vyznat.
V priloze poslu fotku, nevim zda mi vcera a dnes carka zesilila nebo se mi to jen zda…
Proste nevim ![]()
Mate na to nejaky figl
![]()
@Anonymní píše:
Zdravim děvčata. Jdu s dotazemDelsi dobu se snazime o miminko ale nejak se nedari proto jsem si cca pred 2 mesicema rekla ze na to kaslu a nebudu nic pocitat a necham tomu volny prubeh. Asi 2 dny z5 me z niceho nic bolely a svedily bradavky a dalsi den taky nejak jsem to nevnimala a neresila, ale vcera me v noci zacaly hrozne bolet prsa mam je natekle a bolave ( boli pri chuzy ze schodu i po rovne plose ) pres den jsem byla unavena ze jsem spala 3,5h. Myslela jsem si ze to je pocasim. Ale dnes je to to same a mozna i horsi od vcera mam silnej vytok.
do MS mi zbyva +- 8 dni. Myslite ze by to mohlo byt tehu? Vim ze na test je brzo s do mesta se dostanu tak za 4 dny dekuju vse za odpoved
Podle me je ještě hodne brzo
@eviiiii co je to za značku testů? Jestli ty od GS tak ty jsou uplne ma hovinko
@karkulka1283 ahaaa. Mate odskousene nejake jine? Ja z tohoto proste tu ovulaci nepoznam ![]()
Vim ze je brzo na test 😊 ale prave jsem tohle nikdy nemela tak me zajimaji zkusenosti. 🙁
@eviiiii kup si znacku wondfo, je tam 6 testů a k tomu zdarma 2 těhotenske..jsou nejkvalitnější
@Zoufalá snažilka mela jsem po ovulaci.Mela jsem jet v pondeli na inseminaci, to bylo asi 18 dc. Ovulacni bolesti jsem mela uz v nedeli kolem pul 3,prisla o den driv.Na inseminaci doslo asi 22 h po ovulacnich bolestech, ani jsem necekala ze by to mohlo vyjit
Ja si kupovala ovulacni testy na Aukru, ale nevim jestli je pani jeste prodava, jsou to uz skoro tri roky
Ahoj holky, pridávám se do tématu květnové snažení. Jsem nyni po MS a ceka me v pondeli 13.5. UTZ jak vypadaji folikuly. Snažíme se od listopadu.
Minuly mesic poprve vyzkousen OV test a byl pozitivni a i kontrola u Dr. folikulu, jak roste, ale bohuzel nezdařilo se. Jim listovku 2.mesic a kapky s bylinkama na plodnost. Nyni i ranni caje Dr. Mojzisove. Ted mam prvne nasazeny od doktorky Clostylbegyt a pripravene Otrivelle. Drzte palce at to konecne vyjde. moc si to přejeme
![]()