Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@studentka123 ahoj to muzeme me je dneska strasne divne spatne od zaludku pichani v pravem vajecniku uz dva dny me to tak boli tak uvidime
drzim palecky
Včera večer mě po chvilkach píchalo na levé straně v podbřišku jako kdyby vás někdo stipli spenglikem a prsa me bolí už týden menstruaci mám dostat 18. Května. Jsem teprve týden od ovulace a nevím jestli mám zkusit těhotenský test.
@Anonymní píše:
Včera večer mě po chvilkach píchalo na levé straně v podbřišku jako kdyby vás někdo stipli spenglikem a prsa me bolí už týden menstruaci mám dostat 18. Května. Jsem teprve týden od ovulace a nevím jestli mám zkusit těhotenský test.
Ahoj zkus test uz by ti mohl ukazat aspon i tu slabou carku
Dobre rano holky tak dneska jsem vubec nemohla spat jsem 3 dpo prijdu si nafoukla bazalni teplotu uz mam dva dny 36,9 jsem hodne unavena i kdyz ty priznaky jsou trochu driv pristi tyden budu delat test jinak to mam myz ms 20 kvetna tak uvidime vsem drzim palecky
![]()
@Anonymní píše:
ahoj tak co uz si delala testik
drzim palecky
@Julie 22 zkusím to až příští týden ale clearblue digitální test by snad mohl něco ukázat
@Anonymní píše:
@Julie 22 zkusím to až příští týden ale clearblue digitální test by snad mohl něco ukázat
urcite udelej clearblue ti uz ukaze i dnes
Hezký den,
začali jsme se snažit od března, zadarilo se hned v dubnu, ale právě procházím biochemickym těhotenstvím. Zítra jdu na odběr hcg a modlím se, aby už byla nula. Pak se hned začneme snažit znovu
je mi to moc líto, ale nevzdáváme se a určitě se zase povede, snad brzy
@martina289 ahoj ja to mela to sami potratila jsem minily rok v lednu i kvetnu a od ty doby se snazime a nic tak doufam ze uz to konecne vyjde ovulaci jsem mela v pondeli tak uvidime test budu delat pristi tyden tak se tak modlim at to vyjde drzim palecky at to vyjde vsem
![]()
8 dní od ovulace prsa bolí a zatím test negativní menstruaci bych měla mít 18.5. Musím počkat jestli mi přijde nebo ne. Pak se uvidí
@Maxinka66 ahoj udelej test tak za 2 za 3 Dny to uz by carka mohla bejt nebo jestli vydrziz tak pockej jestli menses prijde nebo ne drzim palce at ne dej pak vedet
Ahoj holky
, sleduji vás tu od začátku této diskuze a přidávám se k vám.
Je mi 29, s manželem jsme spolu 2 roky a rozhodli jsme se, že chceme mimi
. Vysadila jsem po ani nevím kolika letech antikoncepci a teď jsem 14DC a cítím na sobě, že ovulace přišla (sláva) Držím vám tady všem palce, tak držte prosím i mně ![]()