Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ange90 u Ovitrelle je doporučené testovat až někdy 12-13DC nejidealnějši je to v den vynechane MS, každému se v tele ovitrele drží jinak. Já ho měla ještě 11 den po pichnuti. Některé zas už ho v tele nemely 9 den po pichnuti. Takže těžko říct, ale určitě ještě netestujte, zkuste vydržet i když to se asi moc nedá, znam to sama z vlastní zkušenosti. Držím palce ![]()
@Veronika5507 a mohu se te ještě prosím zeptat jaké byly tvé příznaky při uhnizdovani?
@DancaFr dobře,zkusim počkat
a vy jste mela ovitrelle také? Podařilo se vám po něm otěhotnět? ![]()
@Ange90 Ano měla dvakrát a nepodařilo se, žádná chyba se nenašla já i pritel jsme naprosto v pořádku, chodíme normalne oba do CARU, měli jsme oba už snad všechna vyšetření. Takže u mě to bude asi psychika.
nebo mě už ani nic jiného nenapadá, naopak moje kamaradka otěhotněla hned po první injekci. ![]()
@DancaFr jeee tak to me mrzí
a jak budete dal pokračovat? Já si myslím ze u me je to také jen plány poplach, jen mi nejde do hlavy to spineni
nám na gennetu řekli, ze když nezabere injekce tak půjdu na hyfosy.. Mela jste nějaké příznaky po ovitrelle?
@Ange90 Já Vám nechci brát naději, ale já špinila týden po injekci a dneska se mi MS rozjela ale opravdu řádně, silné bolesti, tak že nemůžu chodit, střílí mi bolest až do zad a nohou. MS měla přijít až v úterý, přišla dřív, ale ve velkém. No asi vyzkousime ještě jeden měsíc s injekci a pak to vzdam aspoň na půl roku, protože přes dva roky snažení je už přece jenom taky celkem dost, už jsem z toho i unavená. Takže tomu nechám volný průběh bez jakékoliv se snažení a hlídání. Na nový rok už bych to asi musela začít nějak řešit. Nebo možná ještě vyzkouším nějaké to cvičení, ale ještě fakt nevím. Dneska jsem dost zklamaná, takže ani nemám chuť dal pokračovat, ale to zas přejde
![]()
@Ange90 Ja jsem trosku spinila, krev byla tmava (omlouvam se
) A svedeni bradavek, to bylo desny!!
@DancaFr pane jo
no, ja také čekám ze to dostanu dříve jelikož ne hrozné bolí v krizi.. Já vám věřím, to musí byt už vysilující😫 držím palce at se zadari 😊
@Veronika5507 aha 😊 tak to me poboliva v podbřišku a v kříží ale je to nejspis po te injekci jak tu paní psala ![]()
@Vendy0001 Chápu
my se snažíme od ledna a zbytečně jsem pohřbila 7 testu
Člověk je tak nedočkavý a chce vše hned i když jsme si řekli že to nebudem hrotit.
@Evik99 přesně, to čekání je nejhorší a i když to klapne ms nepřijde test bude positivní tak pak zase čekat než to bude vidět na utz
ale dobrá zpráva pro mě, začínají mě bolet prsa, spíš pálit, toto jsem naposledy cítila, když jsem kojila, tak snad si i tohle nedokazu vsugerovat
a kdy ty cekas ms??
@Vendy0001 Ms má dojít přibližně 28.5 mám ji nepravidelnou tak uvidím
To by mohl být příznak tehu
hlavně ať to vyjde!!!
Pak dej vědět ![]()
@Vendy0001 jj…jasný…jen jsem napsala co se stalo mě…budu držet palce
Ahojky holky
zdravím Vás ![]()
Jestli se mohu přidat k tématu ![]()
O mimi se snažíme od listopadu a stále nic ![]()
Teď mám 6 dpo tak jsem zvedava zda se zadarilo
11 do MS už mi to čekání ani nepřijde tak hrozny… ale už by to mohlo klapnout ![]()
Preji vám aby to Vyšlo co nejdříve