Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vendy0001 Jak dlouho se snažíte? My od ledna ale až tento měsíc se pijí kontryhel a papám listovku ![]()
Ahoj holky já v pátek poprvé našla dušíka a neustále sílí, takže zítra budu volat na gyndu. Je to po dvou letech kdy jsme tomu nechávali volný průběh.
takže zjišťuji co a jak ale dokud dr nepotvrdí že je vše ok chci být opatrná.
Ahoj snažilky, gratuluji všem kdo našel //
také se snažíme, Ted 4.5.2019 jsem si pichla ovitrelle a měli jsme se doma snažit, 8 a 9teho jsem spinila, doktor řekl ze je to normální 10teho nic a 11teho i dnes už mám opět na toaletnim papíru krev nemá někdo s tím nějakou zkušenost o co by mohlo jít prosím? ![]()
@Evik99 teď to bylo první mesic
ale první dítě se nám povedlo napoprvé, v té době jsem ještě vůbec neměla ponětí o nějakých plodných dnech a ovulaci, prostě jsme si řekli, že bude mimi a klaplo to…No a teď jsem tak nějak očekávala to samé, i když plodné dny, ovulaci atd mám nastudováne, možná až moc
u prvního mimi jsem testovala nějak 5 dní do ms a už byl duch…teď bych měla mít ms cca v pátek, sobotu a testy negativní…jinak ovulace probehla ve čtvrtek 2.5., teď jsem tedy 10Dpo…uvidím no…Ale tak nějak cítím že to neklaplo ![]()
Příspěvek upraven 12.05.19 v 15:08
@Vendy0001 jasný…v pohodě…taky mě zarazilo, že ms dorazila (hlavně ale kvůli tomu, kdy dorazila)
@Biton no u mě to není ms, spíše spineni už ho mám někdy od středy, ale tak nějak divně, občas, teď už zase nic, moc se pozoruju no
kdybych nevěděla ze bych mohla být těhotná tak bych to brala tak, že se mi rozjidi ms…teď mě napadá nidace, ale to už by trvalo moc dlouho…
@Vendy0001 Chápu
člověk počítá s tím že to klapne stejně jako u prvního
Zatím bych ale nezoufala
My se snažíme o první a zatím nic ![]()
@Petruna83 Tak to je krasna zprava! Moc drzim palce, at jen sili a sili a roste a roste!! ![]()
@Ange90 Ja jsem takto spinila u prvniho a dr mi pak rikal, ze to bylo uhnizdeni!
@Ange90 Ja jsem takto spinila u prvniho a dr mi pak rikal, ze to bylo uhnizdeni! Tak drzim palce! ![]()
Tak ja jsem dnes 9DC a zaciname
Koupila jsem poprve ovulacni testy a uvidime. Moc se v nich teda nevyznam… ma ta druha carka silit jak se blizi ovulace? Vcera a dnes je stejna, tedy slabounka, logicky…
![]()
@Veronika5507 myslís ze by se jednalo o těhotenství? No, já to mám dostat 20teho a ovitrelle jsem mela 4teho. zkusim zitra test, je možný aby mi ještě test ukázal falešný // po ovitrelle?
@Evik99 já vím že nemusím ještě zoufat
ale to čekání je hrůza
přijdu si jak cvok
nejdřív jsem si řekla, že si udělám test teprve když nepřijde ms a teď? Už jsem sdělala 2 baleni testu ![]()
@Ange90 Tak pokud to mas dostat 20, bude na testovani jeste brzo. Pokud se jednalo o uhnizdovani, tak se hcg zacne uvolnovat udajne tak 5 dni pote. I kdyz jsi spinila uz ve stredu, tak by mohlo byt neco videt. Ale asi bych pockala jeste tak dva dny. Budu drzet palce!